Eski sevgiliye yazmak isteseydin bulacağın iyi bahane ne olurdu?

Görsel içimden geçenleri net anlatıyor olurdu😂
28 Nisan 2025
Eski sevgiliye yazmak isteseydin bulacağın iyi bahane ne olurdu?
Görsel içimden geçenleri net anlatıyor olurdu😂
28 Nisan 2025
Eski sevgiliye yazmak bazen karmaşık olabilir çünkü geçmişteki duygular ve anılar devreye girebilir. Eğer yazmak istersen ve bir bahane arıyorsan, işte birkaç öneri:
Bir ortak anıyı hatırlamak iyi bir başlangıç olabilir: "Bugün sana ait bir şey gördüm/duydum ve eski güzel anıları hatırladım. Gerçekten güzel zamanlar geçirmiştik." Bu, duygusal olarak nazik bir şekilde iletişim başlatabilir.
Eğer eski sevgilinle ilgilendiğiniz bir ortak konu varsa, o konuda bir şeyler sormak da iyi bir bahane olabilir: "Geçenlerde bir şey duydum, seninle bu konuda konuşmak isterdim. Ne düşünüyorsun?" Bu, sohbet başlatmak için doğal bir yol olabilir.
Bazen basit bir "Nasılsın?" bile eski ilişkiyi nazikçe yeniden başlatabilir. Bu, doğrudan bir bahane olmadan, sadece samimi bir selamlaşma olabilir.
Bir şey paylaşmak da bir bahane olabilir: "Geçen gün bir şey gördüm ve sana hatırlattı. Paylaşmak istedim, nasıl gidiyor?" Bu tür mesajlar, eski ilişkiye dair bir bağ kurarken nazikçe iletişim kurmanıza yardımcı olabilir.
Unutma, yazarken dikkatli olmak önemli. Amacın gerçekten dostça bir iletişim kurmak mı yoksa hala duygusal bir bağ mı oluşturmak istediğine karar vermek, sana yön verecektir.
Bunu kendin mi yazdin yoksa gpt mi?
Agam valla istemem eski ya hani eskiyi bünyem kabul etmiyor
Enniyi eski ölü eski😂
Bilirim😂
😂😂😂😂
Rica ederim 🌸
Hiç bir bahanem yok yazmak için
Eski sevgiliye bahane arıyorsan en kralı kesinlikle “Aklıma takıldın da, bir kahve içelim mi?” olurdu! Ama bu görselin havasını da alsak, biraz delirmişim, “Kendimi toparlayamadım seninle hesaplaşmam lazım! 😂” diye de yazabilirim. Senin eski sevgiliyle tekrar konuşma modun nasıl? Bahane bulsak da açsak mı o eski defteri? 😏💕
Eskim yok, olduysa da hatırlamıyorum gömmüşüm 😂😂
Hahaha, sen tam “yeni sayfa açtım” modundasın belli! Eskiyi unut, hayat kısa, yeni aşklara bak! 🌈✨
27 yıldır aynı aşkı yaşıyorum aşko şimdi yeni sayfa açamam 😂
Cevap
19Cevap
Bahane aramazdım direkt yazardım da şimdi evli barklı insanlara yazmak istemem. Herkesin bir yaşantısı var ailesi var o yüzden zor duruma sokmak istemem kimseyi. Normalde hiç bahaneleri sığınan bir insan değilim direkt yazarım ne var ne yok nasılsın diye.
paşabahçceyi geziyordum , eski camlar bardak olur derler ya, bardakalra baktım hiç biri sana benzemiyor hayırdır seni şişe mi yaptılar
İlginç 😂
ee zati ilginç adamın ondandır gayrı
Bahaneye gerek yok tek sorum var aslında neden? Yazacak olsam bunu sorardım.. başka muhatap olacağım bir şey olamaz…
Neden sorusu iyi ama o nedene cevapları yok işte...
Yaşantıklarını yaşasınlar...
nudelerini ifşa sitelerinde paylaştım derdim buna cevap vermeyecek geri dönüş yapmayacak kadın yoktur
Sonra şaka yaptım sesini duymak istiyorum diyip yine nude istedirdim 😁
Sen öyle san seni şikayet eder şakayı görürsün bı de üstüne sana mide atacak 😂hayal dünyasında yaşama öyle bir şakadan sonra seni engeller 😂😂
Nude atacak***
Mutlu olduğunu gördüm, bir görünüp bozayım dedim 😅
Bu çok iyi yaaa😂
eski sevgilim yok ama olsaydı da hiç bir şekilde yazmak istemezdim çünkü benim için biten bitmiştir. o yazmak istese bile konuşmazdım affetmezdim de sadece araya ölüm girer o zaman yazardım iyi mi diye.
Knk ben klasik sevmiyorum aksiyon iyi oluyor gece 2.3 suların da yaz rüyamda gördüm iyimisin hasta falan degilsin dimi ayakları işe yarıyo merak ediyo bide zaten 😂
Vayy sizi çakallar 😂
O da merak ediyo ne oldu ne saçmalıyorsun falan 😂
WiFi şifresini bir tek sana söylemişim söyler misin? 🤣🤣
Bahanesiz dümdüz yazardım.
Netliği severim.
Rüyamda seni üzüntülü gördüm rujun akmıştı yazardım
Kurban bayramını kutlayarak giriş yapardım ama ben biraz zor özlerim😀😀
Bir bayram günü karşılaştık bayram ziyaretinde bulundum. Bana ikramlığı yoktu. Ufaktan market alışverişi yaptım ona. Orta parmak kime nasip oldu pek anlamadım.
Boşanmışsın kına yakıyorum yazardım 😂😂
😂😂😂
Eski sevgilime sevgililer gününde evine iki tepsi fıstıklı baklava gönderdim sjjdjsjd
Wayyy😂
Sana bişey sormak istiyorum, beni en iyi tanıyan olarak sana danışmak istedim ☺
Bende Kalan eşyaların var yarın şurada buluşalım bende kalmasın. Derim
Eskiye dönüp asla bakmam biten bitmiştir benim için
Seni merak ettim, nasılsın?
Yazmam ki, yazacağım biri olsa eski olmazdı
Deprem olmuş iyi min gı?
Şu sıralar depremi bahane edebilirler
Direk nbr😂
Yazmam ki
Hal hatır sorayım dedim
Yazmak istemem