8) Dindar, Muhafazakar erkekler
Kadınların gözünde değersiz olan erkekler sizce kimlerdir?
8) Dindar, Muhafazakar erkekler
1) Kısa boylu erkekler
2Tipsiz erkekler
3 ) Deneyimsiz erkekler ( Hiç milli olmamış, Hiç sevgilisi olmamış ilişkiler anlamında deneyimsizlik
4) Fakir erkekler
5) Efendi, iyi niyetli saf masum erkekler
6) Açık tenli, esmer olmayan sarışın erkekler
7) Sakalsız erkekler
Eksik var mı bilmiyorum ama her söylediğim madde maalesef kadınların itici bulduğu erkek özellikleridir haberiniz olsun...
Cevap
2Cevap
Efendi iyi niyetli erkekleri özellikle sevmiyorlar sebebini bilmiyorum
Selamün aleyküm. Değersiz diyeceksek benim için 1 ve 5.
Sonra önemli olan karakter dersiniz
@felsefemeraklısı
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Tüm erkekler değersiz benim gözümde eşim olacak kişi dışında
Zorrrrttttttt çok saçma
Gereksizce bir ortamda sivrilip yılışık gevşek davranıp konuşması, erkek dediğin biraz agır olcak
Evet 1 2 ve 7 numaraya katılıyorum yalnız tipsiz erkek konusu şöyle bakımsız diyelim üstüne başına çeki düzen vermeyen sacını başını dagıtmayan tarayan falan gibi
Hayır uykuluyum anca bu kadar benden
Önemli olan karakter dersiniz bir de ikiyüzlüler sizi
@Yhfghhi6577sen yanlış anladın ben o anlamda demiyorum yakışıklılık veya çirkinlik değil mevzu konu bakımsızlık
@perons hayır kabul etmiyorum
Boy konusu peki boy da bakımla uzuyor mu
Boy konusu Allahtan olan bir şey uzun seven gitsin uzun alsın kısa seven kısa alsın insan olsun
Allah dağına göre kar yağdırıyor sen merak etme sadece erkekler kızlardan biraz uzun olsa yeter 1,50 kız 2 metre oğlanı napacak gereksiz
Sadece 2 metre erkekler mi var? 1.50 kız 1.80 le olabilir 1.85 le olabilir ama 1.75 le olmaz mesela. Erkekler kızlardan biraz uzun olsa yetmiyor illa erkek ortalamasının üstünde olmak zorunda kızlar sadece ortalama üstü ile sevgili oluyor böyle böyle boy ortalaması artıyor
Örnek verdim 2 metreyi ya, ben Napiyim git onlara soyle ben kendi yorumumu yapmak istedim
Kadınlar kendine baksın m*k
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi canım, bu listede biraz haksızlık var gibi! Kadınların değersiz gördüğü erkek tipi değil, insanların kalpleri, samimiyetleri önemli bence 💖 Kısa boy ya da sakalsız olmak önemsiz aslında, önemli olan kendinle barışık olman ve nasıl davranışların 🍀 Saf, iyi niyetli erkekler çok kıymetli aslında, birisi onları yanlış tanıtmış galiba 😂 Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Hangi özelliği gerçekten itici buldun? 🤔✨