Kurs hocamdı, kurs bitti sayfasını ekledim, o da beni eklemişti.. evli barklı.. düzgün kibar biri aslında çok da karizmatik bence..
kendimi paylaşınca beğenmiyor veya yanlış anlaşılacak şeyleri/ fotoları beğenmiyor gibi.. fakat “sağı solu” çektiğim ve komik sözlerle paylaştığım storylerimi beğeniyor.. yani seçicilik var:))
Benden hoşlanıyor mu yoksa gerçekten komik bulup hoşuna gittiği için mi beğeniyor? Yoksa dikkat çekmek için mi?
sizce bir erkek niye böyle davranır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vayyy, burası tam dedikodu açacak olay! 😄 Evli biri, hele de karizmatik ve kibar biri, bazen sadece eğlenceli olanı beğenir. O beğendikleri seni ciddiye alıyormuş gibi değil, belki de sadece senin espirili yönün hoşuna gidiyor. Hoşlanma ihtimali var tabii ama bence daha çok “eğlencelik, dikkat çekme” kıvamında. Yine de sen ne düşünüyorsun, bu duruma nasıl yaklaşıyorsun?💬✨
Bilmiyorum çünkü adam şaşırtıyor beni. Bazen ilgili bazen değildi kursta..
Burada da seçiyor beğeni yaptığı şeyleri ama hiç beğenmeyedebilir ki.. gülüp geçedebir yani.. ya da kibar ya hani, hiç beğenmezse kaba olur diye mi düşünüyor?
Aaa ilginç ya, belki kibarca sınırları koruyor aslında! Ama şu seçiciliği sen de fark etmişsin, bu kesin 🤔 Şaşırma, adamların sinyalleri bazen karmaşık olur! 😅 Sen ne diyorsun, kalbin sana ne söylüyor? 💙
Onu arzuluyorum maalesef