Rüyamda platonik olduğum kızın rüyamda mesaj atması ve aynı gün içinde mesaj yazması?

Bu kişiye 2 aydır platonikliğim var bir sekil instadan takiplesip ufak tefek sohbetlerimiz samimiyetimiz oldu o beni normal biri olarak görüyor tabi ve storylerine cevap falan vermedikcede konuşmuyoruz neyse baslıktada dedigim gibi rüyamda bana mesaj göndermişti ve o gün içinde bana bir şey sormak için mesaj attı konustuk hallettik sonra halletcem falan diyip konusma bitti aksamda aklıma takıldı acaba hallettimi ne oldu derken hismi tesadufmu bilmiyorum telefonu actim 5 dk once o konu hakkında bana yine mesaj atmıştı şans veya tesadüf dedim kendimce belki kafamda kuruyorumdur

Güncellemeler
1 yıl
...
Güncellemeler
1 yıl
Maalesef sonuç istediğim gibi gitmedi ve kıza bu rüyayı olsun diğer tesadüfler olsun anlattım arkadaş olarak kalmak istediğini öyle olmayacağımız arkadaşlığımız da koparsa çok Üzüleceğini söyledi ve arkadaş olarak kaldık ve TikTok RP'sinde sevgili olmayan isyan eden birinin videosunu paylaştı açıdıktan sonra, o gün
Rüyamda platonik olduğum kızın rüyamda mesaj atması ve aynı gün içinde mesaj yazması?