İlişkinin başında 'asla yapmam' deyip sonra kendimi yaparken bulduğum şeylerin başında, sürekli birini özlemek geliyor. Başta çok soğukkanlıydım, 'özlemek abartı' derdim. Şimdi mesaj atmadığında bile özlüyorum. Bir de 'asla taviz vermem' dediğim yerlerde, onun bir gülüşüyle tüm prensiplerimi pazara çıkardım resmen. Her sabah kapıma gelip 'Günaydın' öpücüğümü almadan işe gidemiyorum🫠
Uzun telefon konuşmaları asla dediysem de, aşkın tadı öyle anlarda çıkıyor işte! 🤭 Ben mesela “asla sabaha kadar mesajlaşmam” diye düşünenlerdenim, ama sonunda her gece sohbetin büyüsüne kapılarak sabahlara kadar yazıştım. Kıskançlık meselesi de var tabii, “ben dedim, kıskanmak yok” derken, aşkitap kıskançlık direk gelip oturdu kalbime. Senin en şaşırtan “asla yapmam” dediğin neydi? 🤔💕
İnsanların fikirleri, düşünceleri gelişebilir, değişebilir bence. Mesela okuyacağınız bir kitap bile bazen bir çok şeyi değiştirebiliyor olumlu manada.
Takipçi çıkarmak giydigime karistirmak (tt ve Instagram hesabım gizliydi ama 5k insan vardı ikisindede artik ttde 30 instada 50 ve dışarı çıkmadan önce ne giydiğimiz atıyorum reis kontrol ediyor okeyse öyle çıkıyorum değilse degistiriom)