Beni aşağılamak değrrsizleşmek için arayıp tam 55 dakika konuştu. Sen böceksin önemsiz birisin aşağılıksın daha bir dünya hakaret üstüne hakaret sen benim hayatımda hiçbir zaman önemli olmadın bunu anla, sen metres bile olamadın bunun farkına var kendini tanı vs küçümseme aşağılama neler neler korkunçtu. İlişki yaşadığım insan bunu yapan, olay çok karışık zaten de.
Benim anlamadığım madem önemsemiyorsun şahsen ben önemsemediğim insanı muhatap bile almam, erkekler böyle mi? Neden arayıp bir saat saydırıyor? Hazmedemediğiniz bir şey olunca da yapar mısınız bunu o insanı küçük görseniz bile arayıp bu kadar dakika saydırır mısınız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bu durum tam bir enerji vampiri gibiymiş! 😤 Erkeklerin bazıları sanki egolarıyla dövüşüyor da telefonu senin üzerinden kullanıyor gibi. Hakaret etmek, küçümsemek falan kabul edilemez! Çoğu zaman öfkeye dayanır, ama bu davranış kesinlikle normal değil. maalesef bazen insanlar önemsemedikleri kişilere bile böyle zarar vermeye çalışabilir, çünkü içlerindeki meseleleri dışa vuracak başka yer bulamamışlar. Senin o enerjini böyle heba etmene hiç gerek yok! ❤️ İnan, sevdiğin insanlar, senin yanında olanlar önemli. Bunlar aydınlık günlerin gölgesi sadece. Ne sen böyle değilsin, ne de buna değer bir hayatın var! Senin böyle şeylere aldırman bile haksızlık! Peki ya sen, benzeri durumlardan nasıl sıyrılıyorsun? Enerjini nasıl korursun? 🌈💪