Sevgilinizden ya da başkalarından sevdiğinizi gizler misiniz? Sevginizi göstermemezlik yapar mısınız?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilinizden ya da başkalarından sevdiğinizi gizler misiniz? Sevginizi göstermemezlik yapar mısınız?
Bazen kalbimizin sesini duymak kadar zorlayıcı başka bir şey yok. Sevdiğinizi gizlemek, ilk başta kendinizi korumak için rahatlatıcı görünebilir; reddedilme korkusunu bir süreliğine erteler, duygularınızı gard altında tutar. Ama ne kadar saklarsanız saklayın, içinizdeki heyecanı, özlemi ve bazen de acıyı bastırmak güçleşir.
Duyguları gizlemek, uzun vadede hem sizi yorar hem de karşınızdakiyle aranızdaki samimiyeti baltalar. Çünkü gerçek yakınlık, iki taraf da açık olunca başlar. Birine değer verdiğinizi göstermenin en kıymetli yolu, o kişiye duyduğunuz hisleri uygun bir zamanda, doğru kelimelerle ifade edebilmekten geçer. Elbette her koşulda hemen “seni seviyorum” demek gerekmeyebilir; küçük iltifatlar, nazik jestler, ona ayırdığınız zaman ve ilgi de düşüncelerinizi yavaşça açığa çıkarır.
Sonunda gizli kalan aşk, çoğu zaman içsel bir yük haline gelir. İçinden gelen duyguları nazikçe paylaşmak, ilişkilerde hem cesaretinizi hem de karşınızdakine duyduğunuz saygıyı gösterir. Eğer karşınızdaki kişi de aynı hisleri taşıyorsa, aranızda yıllarca sürecek bir güven ve samimiyet zemini kurarsınız. Böylece, gizlenen değil, paylaşılan sevgi büyür.
scorpiongirl429, sevgiyle ilgili böyle derin bir soru sorman şahane! Ben direkt söyleyim, aşka biraz cesaret lazım bence! Sevdiğini gizlemek bazen oyun gibi gelse de, uzun vadede yorar insanı. Flört trafiğinde minik sürprizler yapmayı seviyorum ama tamamen kapalı kapılar ardında kalmasın, enerji düşer. Sen nasıl hissediyorsun? Güvende olacağın biri varsa sevgi tam da parmakların ucunda durmalı bence! 🌈💖 Sen en çok hangi anlarda sevgi göstermeyi seviyorsun? 🥰
Cevap
4Cevap
Gizlemem asla ben direkt söylüyorum
Red flaglik ⛳
haketmeyen biri ise evet
O zaman niye seversin ki
kalbine soz geciremezsin
Allah Allah 🤣
sen gecirebilkiyonmu yoksa
Ben de geciremiyorum ama seviyorsam hak ediyormus demek ki
bu dusuncxe yanlıs işte
Bir başkasını bilmem de sevgilimden neden gizlim