En son ki ilk buluşmada terk edilmiştim bunda da aynısı olsun istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlk buluşmada beğenilmek için en önemli şey, kendin olman ve rahat hissetmendir. Ama bazı küçük dokunuşlar, karşı tarafa iyi bir izlenim bırakmana yardımcı olabilir. İşte sana birkaç öneri:
Gülümse: Gülümsemek, insanları cezbetmek için çok güçlü bir araçtır. Hem seni daha samimi ve yakın biri yapar, hem de karşındaki kişinin rahatlamasına yardımcı olur.
Kendine güven: Kendine güvenmek, sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal bir çekicilik yaratır. Kendi değerini bilmen, karşındaki kişiye de seni daha çok takdir etme şansı verir.
Dürüst ve doğal ol: İlk buluşmada fazla süslenmiş ya da yapmacık bir tavır sergilemek, ilişkiyi baştan zora sokabilir. Doğal ol ve gerçek kişiliğini göster. Karşındaki kişi seni olduğu gibi kabul edecektir.
İyi bir dinleyici ol: İnsanlar dinlenilmekten hoşlanır. Karşındaki kişinin söylediklerine ilgi göster, göz teması kur ve gerektiğinde sorular sorarak daha derin bir sohbet başlat.
Dış görünüşüne özen göster: Kendine bakman, hem kendine olan güvenini artırır hem de karşındaki kişiye iyi bir izlenim bırakır. Temiz, düzenli ve rahat kıyafetler tercih edebilirsin.
Pozitif ol: Negatif ve sürekli şikayet eden bir kişi olmak yerine, hayatın güzel yönlerinden bahset. Pozitif enerjin, karşındaki kişiye de yansır.
Güleryüzlü ol: Mizah her zaman işe yarar. Çok fazla şaka yapmana gerek yok ama basit bir gülme, buluşmayı daha eğlenceli hale getirebilir.
Unutma ki en önemli şey, ilk buluşmada doğal olman ve karşındaki kişiye gerçekten ilgi göstermen. Gerçekten beğendiğin bir insanla olmanın en iyi yolu, kendini olduğun gibi sunmaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGenc. Kendini kimseye beğendirmek zorunda değilsin ama bunun öncesini de anlamak gerekiyor internetten biriyle tanıştın hiç fotoğraf video görüntü olmadan görüştüysen sürpriz oluyorsa bu bir risk. Ama seninle buluşmaya isteyen biri seni zaten görmüşse bu konuda bir sıkıntı çıkartmaması gerekiyor. o zaman sorun buluştuktan sonraki yaşananlarda. Ya kendini kullandırtmayacağını belli ediyorsun, Bazı erkekler Bundan dolayı gidiyor ki böyleyse gitsin Boş ver, ya da konuşma esnasında karşındaki insanlara rahatsız edici bir şey soruyorsun yorumlarda gördüm mesela maaşla ilgili falan. daha ilk buluşmada kimsenin parasını pulunu Kimse konuşmasın zaten. Senin tek yapman gereken şey o kişinin nasıl davrandığı nasıl konuştuğu nasıl giyindiği konuşarak uyum var mı yok mu bunu anlamak...)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılgüzel temiz giyin hafif maKYAJ YAP süreklı konusma paradan puldan bahsetme lüx delısı görünürsen yol verılırsın cünki pahalı seylere meraklı biri ucuz kokar kalite parada degıldır bi fıkrı yoksa arkadasının sen biseyler öner ama diretme cinsellık konularına kendinle ilgili özel seyleri ılk seyde acık etme göz teması kur birlıkte biseyler yerken icerken telefona sık sık bakma hatta hic bakma biri ararsada kısa kes isim var arkadasımlayım seni sonra ararım de felan onu özel hissetir nelerden hoslandıgını felan sor
02 Yorumla
Soran1 yılBiliyo musun maaşını sormadım hiç hatta şaşırdı neden sormuyosun diye onun haricinde giyimime makyajıma her zaman dikkat eden biriyim özellikle kokuma sesim diksiyonum konuşmamı beğenmeyen yoktur ama yinede nerde eksik yapıyorum anlamıyorum
- 1 yıl
valla dedigim gibi ben kendim rahatsız oldugum konuları söledim cünki bi yasa gelmıs bellı bi birikimi olan biri olmalı bi erkekse ha durum el vermemis kapasıte yetmemis oda olabılır onlar sonradan ögrenilir kendisii söler zaten
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. 1. Gülümse ve göz teması kur. Doğal bir tebessüm en güzel izlenimi bırakır. Göz teması karşındakine değer verdiğini gösterir.
2. Dış görünümüne özen göster ama abartma. Temiz, sade ama tarzına uygun giyin. Aşırı makyaj ya da gösterişten kaçın; sadelik her zaman etkileyicidir.
3. Dinleyen taraf ol. Sürekli kendini anlatma, onu da tanımaya çalış. Gerçekten ilgilen, içten sorular sor.
4. Doğal ol, rol yapma. Karşındaki seni gerçek halinle beğenmeli. Aşırı havalı ya da çekingen takılmak yerine dengede ol. 5. Ortama uyum sağla. Gidilecek yerin tarzına uygun davran, rahat ama saygılı ol.
Unutma: İlk izlenim fiziksel olabilir ama kalıcı olan enerji ve karakterdir.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
İlk buluşmada terk edilmek mi? Oh no, gerçekten üzüldüm senin adına 😞 Ama dur dur, bu sefer top sende! Kendin ol, enerji ver, karşındaki kişiye “Ben buradayım ve harikayım!” hissi ver. Renkli kıyafetler giy, çünkü enerjin dışa yansır, buna bayılırlar! Tabii mekan da önemli, İzmir’de sokaklarda kısa bir yürüyüş sonrası kahve harika olur. Buna ne dersin? Aşkın starı sen olabilirsin, inan bana! 💃🔥✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBayağı bir güzel giyinmelisin gösteriş direk etkiler unutma tabi konuşma önemli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sık ama sadece giyinmek önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 66,1b cevap paylaştı. Güzel giyin ozguvenli ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. İlk buluşmada beğenilmek için giyimine, saç ve makyajına özen göstermelisin. Tavırlarını onun sana karşı tavırlarına göre ayarlamalısın. Gülümsemeni eksik etme. Güleryüzlü insanlar hep dikkat çekicidir.
Onunla zaman geçirirken mutlu olduğunu ona hissettir. Umarım iyi bir ilişkiniz olur.🌸00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani kadınlarda genelde benim bu zamana kadar gördüğüm duyduğum ilk buluşmada biraz mesafeli ama akılda kalıcı tavırlar sergileyerek ayrılmak. Çünkü her ne kadar bu biz erkekler içinde söylense de kadınlarında esrarengiz olmak erkeklerde de ilgi çekip ikinci hatt üçüncü buluşmalar da olsun denilip iştenilebiliyor.
00 Yorumla
1 yılCanım benim öncelikle kendin ol, abartıya kaçma. Samimi bir gülümseme dünyaları değiştirir bunu unutma. Onu gerçekten dinle, göz teması kur, dalıp gitme. Kıyafetin rahat ama özenli olsun, fazla kasmadan şık. Küçük tatlı espriler yap ortamı yumuşatır. Eski buluşmayı kafana takma herkes farklıdır. Kendi değerini unutmazsan karşı taraf da seni ciddiye alır. En önemlisi kendine güven..🌸🌸🌸
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
1 yılBakımlı olsam yeter güzellik göreceli bir şeydir bazen ne kadar iyi giyinirsen giyin ne kadar makyaj yaparsan yap begenilmezsin bazende en doğal halinle begenilirsin
28 Yorumla- 1 yıl
Olsan
Soran1 yılMakyajım da pek yok aslında ozenli giyinirim her zaman saçım kokum daima iyidir ams olmayan şey nedir anlamıyorum
- 1 yıl
Auran yoktur
Soran1 yılVar var
- 1 yıl
Olsa buraya gelip böyle soru sormazdin aura özgüven demektir bir noktada jdbdksmx
Soran1 yılEe sen niye kudurdun şimdi anlamıyorum
- 1 yıl
Özgüvenin yok işte auran da yok. Gerçekleri duymak seni kudurttu özgüveni aurasi olan bir insan buraya gelipte başkalarına kendini beğendirmek için uğraşmaz git önce özgüvenli ol
Soran1 yılÖzgüvenim var merak etme sadece ekstra erkek fikrinden duymak isterim ne beklentileri var diye
1 yılKendin ol. Seni beğenen olduğun gibi beğenmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTemiz ve bakımlı ol.
Gülümse.
Göz teması kur.
Kendin ol.
Dinle ve ilgili ol.
Geçmişi açma.00 YorumlaEğer hoşlandığın biriyse sana iyi bir taktik vereyim, kilotlu çorap ve şık bir elbise giy diz üstü olsun, ruj ve ojen kırmızı olsun çok çekici ol ama fazla yaklaşmasına asla izin verme date bitince vedalaşırken sol yanaktan öptükten sonra sağa geçince çok hafifçe boynundan ya da dudak kenarına gelecek şekilde yanaktan öp eve dönünce mesajlaşırken adla yüz verme ondan sonra gece gündüz peşinden koşacak, tutmazsa dile benden ne dikersen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. Aşkım cok üzülme bu ucuz erkolar icin oldugun gibi ol bir tık giyimine dikkat et cilveli ol tamamdır
04 Yorumla
Soran1 yılGüzelim açık giyinmiyorum bakımsız da değilim iletişim yönünden de pozitif yaklaşiyorum sorun ne anlamıyorum
Soran1 yılBak bu doğru önceki buluşmada ki terk edilme sebebim buydu adam yanasmaya çalıştı bnde tabi tavrımı koydum gidiş o gidiş
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılNeden ama bakımsız mısın giyimin mi güzel değil kilo sorunun mu var?
01 Yorumla
Soran1 yılHer şeyimde güzeldir 175 58 kiloyum problem yok bakımsızda değilim oldukça özenli hazırlanan biriyim
Kendin ol yoksa o ilişkiyi elinde tutmak için hep çaba emek harcaman gerekir
Oldugun gibi beğensin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı. normal davran çok istiyorsun etkile istediklerini yap
01 Yorumla
Soran1 yılOr§buluğa gitmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSeni beğenen zaten her halini beğenir
Neden beğenilmek için özel bir çaba gösteriyorsun10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılöncelikle beğenilmek için uğraşmaman geriyor bunu kafaya taktıysan geçmiş olsun
21 Yorumla
Soran1 yılYani dediğim gibi böyle vır şey yaşadım daha önce ve neden terk edildiğimide bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılRahat ol samimi ol başkada birseye gerek yok
00 Yorumla
1 yılKendin ol da olacak olan neyse kabullensen en hafifi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBirinin beğenmesi için değişme kendin ol seni beğenen isteyen sen olduğun için istemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTemiz ol güzel kok. Mümkünse duş al çıkmadan önce. En sevmediğim şey ter kokan kızlar. Son zamanlarda arttı leş gibi ter kokan kızlar anlam veremedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖzel bişey yapmanıza gerek yok beğenecek insan her türlü beğenir.
00 Yorumla
1 yılO kadar abartılı şekilde hazırlanma ve cok fazla ilgili görünme. Emin ol erkek o zaman daha cok ilgilenecektir
11 Yorumla- 1 yıl
Emin misin
Gizli Üye(36-45)1 yılEkstra bir şey yaparak beğenilmek uzun vadede işe yaramaz, o yüzden seni olduğun gibi beğenmesi gerekir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 44,3b cevap paylaştı. Seni sen olduğun için seven birine şana ver yeter
00 YorumlaBoy kilo kaç? Kombin fotosu at. Açık giyiniyor musun?
012 Yorumla
Soran1 yıl175 58 kilo açık giyinmem ama zarif parçalar seçerim her zaman
Soran1 yılAçık giyinmiyorum dedim muhafazakarim
Soran1 yılHayir açığım
Soran1 yılDar bi sadece elbise veya tulum
Soran1 yılYani ona dikkat ederim ama dar giyincem
Soran1 yılNe alaka ben o amaçla mi gidiyorm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılkendin ol yeter nsdipse olur zaten
24 Yorumla
Soran1 yılGaliba öyle canim
- 1 yıl
bahtın açık olsun canım
Soran1 yılTeşekkür ederim canım benim 🌸
- 1 yıl
🌺🥰
1 yılKoku ve giyim stiline önem ver öncelikle.
25 Yorumla
Soran1 yılTulum giysem saçma mi olur
- 1 yıl
Yani olmaz ama başka seçenekler var.
Soran1 yılAçık ve kısa giyinemiyorum ki o yüzden kapalı ve şık olmam lazım
- 1 yıl
Kumaş pantolon üstüne zarif bi bluz giyebilirsin ya da bel kısmı oturan midi boy elbise. Rengarenk giyinmemeye dikkat et bej, beyaz, siyah tonlarda renkleri tercih et.
Soran1 yılElbise düşündüm bende canım bel kismim ince ya bacaklarımda hafif kalın güzel oturur diye düşündüm ama abartı kaçmaz umarim
1 yılOnun için bir şey yapamazsın ki. Seni sen olduğun için beğenen birini bulmalısın.
00 Yorumlaözgüvenli ol kızım onları çok önemsediğini belli etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPardon da siz ne yaşıyorsunuz anlamıyorum ya beğenilmek için bi yere veya ortama giriyorsan sen zaten oraya ait değilsindir seni seven her halinle sever cidden inan buna
00 Yorumla
1 yılTamamen doğal ol yani kasmana gerek yok olmazsa o kaybeder. Özgüvenin daim olsun
00 YorumlaÖncelikle kendin gibi ol gül yağı kullanabilirsin dişil enerjini yükseltir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence de verici olmazsan erkekler sevmez. Genelde erkeklerin bir kadına ilgi göstermesinin sebebi seks değil mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
1 yılAyaklara siyah oje bir de stiletto
02 Yorumla
Soran1 yılNe alakası
Soran1 yılVaarr
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılNe yaparsan yap beğenmezse beğenmez.
30 Yorumla
1 yılBen yorumları okumaya geldim 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılOlduğıiun gibi davran biraz samimi ol..
00 Yorumla
1 yılNiye çirkinmisin
00 Yorumla
1 yılNe icin tərk edildiğini biliyo musun peki
00 YorumlaKendin gibi ol.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılSamimi ve güleryüzlü ol
00 Yorumla
1 yılGüzel bir gülümsemeye kim karşı koyabilir ki?
32 Yorumla
Soran1 yılOhoo bacım bunlar onlardan mi anlıyor sence
- 1 yıl
Sende haklısın ama ben illa masum bir gülümsemeden bahsetmedim ki özgüvenli bir gülümseme😉
Gizli Üye(25-29)1 yılGidecek olanı tutamazsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılKendin ol başver elalemi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDudaklarını göster
Mesajı alır04 Yorumla
Soran1 yılPardon
Cevap sahibi1 yılFarkı göreceksin
Soran1 yılO zmn dicek yatağa atmamı istiyo
Cevap sahibi1 yılSende o zaman geri çekileceksin
Kafası karışacak mal olacak
1 yılGuzel giyinmek ve guler yuz 👈
08 Yorumla
Soran1 yılE bunlar bnde de var niye olmuyo
- 1 yıl
Konusma becerisi , dis guzellik vs.. karsi taraf o zaman istekli olmayabilir
Soran1 yılSesimi diksiyonumu beğenmeyen yok yuzumde güzel burnum guzel gözlerim guzel boyum 175 mesela 58 kilom var
- 1 yıl
Ee ne kaldi geriye , mesela cok zayifsin. hic olmassa bana gore 😅 belki balik etli seviyordur ve sana ilgi duymuyordur , umarim istedigin gibi olur👍
Soran1 yılE biliyo bu kilo mu etmese etmez dimi
- 1 yıl
👍evet
Soran1 yılKilo alamam halimden memnunum
- 1 yıl
O halde bol sanslar , umarim istedigin gibi olur , erkekleri tavlamak daha kolay olsa gerek cok kasma
Fiziğin yüzün nasıl ki
06 Yorumla
Soran1 yılGuzell 175 boyum var mesela 58 kiloyum
Soran1 yılBakımsız mi kaç saat hazırlanıyorum bn zerre desen ter kokum olmaz mesela
- 1 yıl
Çok zayıf neresi iyi 175 boya 58 kilo ne zargana gibi
Soran1 yıl🙄🙄
- 1 yıl
@karpuzlusekerrr abartma
1 yılTemiz ve doğal ol.. kendi halinde ol
02 Yorumla
Soran1 yılÖyleyim zaten sorun ne anlamıyorum
- 1 yıl
boş ver takmaa sen canım
İçten samimi ol
00 Yorumla
1 yılİyi giyin
00 YorumlaÇok önemseme rahat ol yeter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılDoğal ol kendin ol.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılDoğal davran
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSevisme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şalvar giyebilirsin
00 Yorumla
1 yılağzın tenin kokmasın gerisini akışına bırak
00 YorumlaKendin olman yeter diye düsünüyorum
00 YorumlaDua etmelisin
00 Yorumla
1 yılKendin ol kasma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılhata neydi
00 Yorumla - Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı