Benimle değil o kadınla evli ama ben ölü gibi yaşıyorum o kadın ise mutluluk tan dört köşe:)) , sizce sevdiğim insan pişman mıdır?

İki kişi karşına aynı anda çıktı ve birisi kolay lokma idi onunla evlendim diğeri ise yıllar geçti çocuğun oldu seni hala bir köşede ölesiye seviyor.. geceye kadar oturuyor, uyuyamıyor ağıtlar yakıyor hastanelik oluyor elinde kanıt ta var ama onu yazarsam deşifre olurum vs ve o artık aşkından deliye dönüyor herkes ona deli diyor o artık eski benlikten çıkmış delilikle ilgili ne varsa herşeyi uyguluyor. İkinci el bit pazarına gidiyor kafası bulanık olduğu için, sokakta ki insanlara bağ kuruyor sonra sokakta yaşıyor, yurda gidiyor yetmedi birde alkole sarıyor, camlarda hüngür hüngür ağlıyor sabaha kadar camlara adını yazıyor , sokaklarda mala bağlar gibi dolaşıyor gelen giden sen neden bu kadar zayıfladın diyor ve sigara 🚬 bağımlısı oluyor senin sesini ama duyunca dünyası duruyor seni bebek gibi hala seviyor hiç karşılık bile beklemiyor sana yazmıyor seni eklemiyor sadece mutlu olman için dua 🤲 ediyor ve senin acıların olunca oturup senle birlikte yerle bir oluyor diyelim?

Güncellemeler
1 yıl
Söyle yarim söyle senden güzeli varmı♥️🤕
Benimle değil o kadınla evli ama ben ölü gibi yaşıyorum o kadın ise mutluluk tan dört köşe:)) , sizce sevdiğim insan pişman mıdır?