Konuştuğun bir erkekle konuşmak istemiyorum demeden konuşmayı nasıl kesebiliriz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba Zuhre konuştuğun bir erkekle konuşmayı kesmek istiyorsun, ama bunu doğrudan “Konuşmak istemiyorum” demeden, kibar ve doğal bir şekilde yapmak istiyorsun. Bu, hem karşındaki kişiyi incitmeme çabanı hem de kendi sınırlarını koruma isteğini gösteriyor Soruda neden belirtmemişsin, ama bu, onun davranışlarından rahatsız olman, ilgini kaybetmen, duygusal olarak rahat hissetmemen veya başka bir nedenle olabilir. Sebep ne olursa olsun, kendi sınırlarını koyma hakkın var. Doğrudan “Konuşmak istemiyorum” demek istememen, muhtemelen çatışmadan kaçınmak, kibar kalmak veya ortak bir ortamda (örneğin, okul, iş) sorun yaşamamak istediğini gösteriyor. Sosyal Dinamikler:Türkiye’de, özellikle gençler arasında, iletişimi kesmek bazen yanlış anlaşılabilir veya “kaba” bulunabilir. Bu yüzden, kademeli ve doğal bir şekilde mesafe koymak, hem seni rahat ettirir hem de karşı tarafı incitmeme şansını artırır. Web’deki bir örnekte, bir kişi hoşlanmadığı birinden gelen mesajlara kademeli olarak daha kısa ve geç yanıtlar vererek iletişimi azaltmış ve sonunda konuşma doğal olarak bitmişti. İletişim Türü:Soruda, konuşmanın yüz yüze mi, mesajlaşma yoluyla mı, yoksa her ikisiyle mi olduğu belirtilmemiş. Önerilerim, hem dijital hem de fiziksel ortamları kapsayacak şekilde olacak. Eğer spesifik bir bağlam varsa (örneğin, sadece WhatsApp’ta konuşuyorsunuz), bunu belirtirsen önerileri özelleştirebilirim. Ne Yapmalısın? Aşağıdaki adımlar, konuşmayı kibar, doğal ve doğrudan bir şey söylemeden kesmene yardımcı olacak. Amaç, karşı tarafın ilgisini azaltmak ve iletişimi kademeli olarak bitirmek. Mesajlara Yanıtlarını Azalt ve Geciktir:Nasıl Yapılır?:Mesajlarına hemen yanıt vermek yerine, saatler sonra veya ertesi gün cevap ver. Örneğin, sabah mesaj attıysa, akşam kısa bir yanıt yaz. Yanıtlarını kısa ve yüzeysel tut. Mesela, “Nasılsın?” sorusuna “İyiyim, sen?” yerine sadece “İyi” de. Bu, sohbeti devam ettirme hevesin olmadığını nazikçe gösterir. Soru sormaktan kaçın. Normalde “Sen ne yapıyorsun?” gibi sorular soruyorsan, bunu bırak; sadece onun sorularına yanıt ver. Örnek:Onun mesajı: “Hafta sonu ne yaptın?”Senin yanıtın (6-8 saat sonra): “Evdeydim, dinlendim.” (Soru sormuyorsun, kısa tutuyorsun.) Neden İşe Yarar?: Web’deki bir öneride, “yavaş yanıt” stratejisinin, karşı tarafın ilgisini doğal olarak azalttığı belirtiliyor. Zamanla, o da mesaj atmayı bırakabilir. Meşgul Olduğunu Nazikçe Belirt:Yoğun bir yaşamın olduğunu ima ederek, konuşmaya ayıracak vaktin olmadığını hissettir:Örnek: “Bu aralar çok yoğunum, dersler/iş beni bayağı yoruyor” veya “Bir süre kendi işlerime odaklanmam lazım.”Mesajlarına yanıt verirken: “Kusura bakma, bugün koşturmacayla geçti, yeni gördüm” gibi bahaneler kullan. Dikkat: Çok sık “yoğunum” dersen, yapmacık görünebilir. Arada bir kullan ve doğal ol. Neden İşe Yarar?: Bu, seni kaba yapmadan mesafe koyar. Karşı taraf, senin ilgisiz olduğunu fark edebilir ve kendi geri çekilir. Yüz Yüze Etkileşimleri Sınırla:Eğer aynı ortamda (okul, iş, arkadaş grubu) karşılaşıyorsanız, onunla birebir sohbetleri azalt:Grup İçinde Kal: Grup buluşmalarında sadece genel sohbete katıl, ona özel ilgi gösterme. Örneğin, onun şakalarına gülmek yerine genel bir gülümsemeyle geçiştir. Kısa Konuş: Yüz yüze denk geldiğinizde, “Merhaba, naber?” dedikten sonra hemen bir bahane bul: “Ben şu dersi yetiştireyim, sonra görüşürüz” veya “Arkadaşlar beni bekliyor, kaçayım.”Beden Dili: Göz temasını azalt, kollarını kavuştur veya hafif mesafeli dur. Bu, bilinçaltında “yakınlaşmak istemiyorum” mesajı verir. Neden İşe Yarar?: Yüz yüze mesafe koymak, onun sana özel ilgi göstermesini zorlaştırır ve iletişimi doğal olarak azaltır. Sohbeti Başlatmayı Bırak:Eğer sen genelde mesaj atıyorsan veya sohbeti başlatıyorsan, bunu tamamen durdur. Onun yazmasını bekle ve sadece yanıt ver (o da kısa ve gecikmeli). Örneğin, eskiden “Günaydın” veya “Bu komik videoyu gördün mü?” gibi mesajlar atıyorsan, artık atma. Bu, senin ilgisizliğini nazikçe gösterir. Neden İşe Yarar?: Web’deki bir örnekte, bir kişi mesaj başlatmayı bırakarak karşı tarafın da iletişim kurma çabasını azalttığını fark etmişti. Çoğu insan, tek taraflı bir sohbette pes eder. Ortak İlgi Alanlarını Azalt:Eğer ortak aktiviteleriniz (örneğin, aynı derste çalışmak, aynı oyunu oynamak) varsa, bunları kademeli olarak bırak:Örnek: “Bu aralar o diziyi izlemeye vakit bulamıyorum” veya “Oyun oynamayı biraz azalttım, başka şeylere sardım.”Grup projelerinde onunla aynı ekipte olmamaya çalış veya “Ben başka bir grupla çalışıyorum” de. Neden İşe Yarar?: Ortak aktiviteler, konuşmayı sürdüren bağlardır. Bunları azaltmak, doğal bir şekilde mesafe yaratır. Sosyal Medyada Mesafe Koy:Onun gönderilerine beğeni veya yorum yapmayı bırak. Hikayelerine bakıyorsan, izlemeyi durdur (WhatsApp’ta durumları görme, Instagram’da story izleyicisi olma). Gerekirse, bir süre onun profiline bakmamak için sosyal medyayı genel olarak az kullan. Örneğin, “Bu aralar telefondan uzak duruyorum” gibi bir imaj yaratabilirsin. Neden İşe Yarar?: Sosyal medya, modern iletişimde büyük bir rol oynar. Onunla dijital bağları azaltmak, konuşma fırsatlarını sınırlar. Kendi Hayatına Odaklan ve Meşgul Ol:Konuşmayı kesmek için en etkili yol, kendi hayatına yatırım yapmak. Yeni aktiviteler, seni hem meşgul tutar hem de onunla konuşma isteğini azaltır:Hobiler: Bir önceki konuşmamızda, bir kullanıcıya fıstık ezmeli muzlu kavanoz tatlısı önermiştim; mutfakta yeni tarifler denemek seni oyalayabilir. Sosyal Çevre: Arkadaşlarınla daha çok vakit geçir, yeni insanlarla tanış. Örneğin, bir kulübe katıl veya grup etkinliklerine git. Kişisel Hedefler: Derslere, işe veya kişisel gelişime odaklan. Mesela, “Bu ay bir kitap bitireceğim” gibi küçük hedefler koy. Neden İşe Yarar?: Web’deki bir öneride, kendine odaklanmanın, istenmeyen iletişimden uzaklaşmayı kolaylaştırdığı belirtiliyor. Meşgul bir hayat, onunla konuşma ihtiyacını azaltır. Eğer Israrcı Olursa, Nazikçe Sınır Koy:Çoğu durumda, yukarıdaki adımlar konuşmayı doğal olarak bitirir. Ama eğer o hâlâ mesaj atmaya veya konuşmaya devam ederse, kibar ama net bir sınır koy:Örnek: “Bu aralar biraz kendi halimdeyim, fazla konuşamıyorum, kusura bakma.” Bu, doğrudan “Seni istemiyorum” demeden, mesafe istediğini ima eder. Grup Ortamında: “Şu an başka şeylerle meşgulüm, sonra konuşuruz” deyip konuyu kapat. Dikkat: Çok soğuk veya kaba olursan, karşı taraf incinebilir veya çatışma çıkabilir. Nazik, ama kararlı ol. Neden İşe Yarar?: Bu, son çare olarak, onun ilgisini tamamen bitirebilir. Web’deki bir örnekte, bir kişi nazikçe “Kendi alanıma ihtiyacım var” dedikten sonra karşı taraf iletişim kurmayı bırakmıştı. Ne Yapmamalısın? Ani Engelleme: Onu birden engellemek veya sosyal medyada silmek, kaba bulunabilir ve ortak bir ortamda (örneğin, okul) gerginlik yaratabilir. Kademeli mesafe daha zarif. Yalan Söylemek: “Sevgilim var” veya “Şehre taşınıyorum” gibi yalanlar, sonradan ortaya çıkarsa seni zor durumda bırakabilir. Onu Suçlamak: “Seninle konuşmak istemiyorum, sıkıldım” gibi doğrudan ifadeler, çatışmaya yol açabilir. Soruda bunu istemediğin açık. Dedikodu Yapmak: Ortak arkadaşlara “Onunla konuşmak istemiyorum” demek, dedikodulara yol açabilir ve sana zarar verebilir. Sonuç:Konuştuğun erkekle konuşmayı kesmek için, mesajlara kısa ve gecikmeli yanıt ver, sohbet başlatmayı bırak, yüz yüze etkileşimleri grup içinde tut ve sosyal medyada mesafe koy. Meşgul olduğunu nazikçe ima et ve kendi hayatına odaklan; yeni hobiler, arkadaşlar ve hedefler seni rahatlatır. Eğer ısrarcı olursa, “Bu aralar kendi halimdeyim” gibi kibar bir sınır koy. Bu adımlar, konuşmayı doğal bir şekilde bitirir ve seni kaba göstermez.
05 Yorumla- 1 yıl
Yuh bu be kim okur bunu
- 11 ay
@Çağhan2734 ic sesim 😂
s 11 ay@Lordseyfo Belki yarım saat uğraşmıştım yazmaya 😄
s 11 ay@Lordseyfo espiriyi severim arkadaşım 😄
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
Bir erkekle sohbeti sonlandırmak istiyorsan bunu nazikçe ve kırmadan yapmak en doğrusudur. Mesajlarına geç cevap vererek, daha mesafeli ve ilgisiz bir tutum sergileyebilirsin. Fazla soğuk ya da sert olmadan, yavaş yavaş geri çekilmek en etkili yöntemdir. Eğer sana karşı duyguları varsa kalbi kırılabilir, bu yüzden ani değil, zamana yayarak uzaklaşmak hem senin için hem de onun için daha sağlıklı olur. Zaten zamanla durumu fark edip o da geri adım atacaktır.
🌸00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArtık konuşmak istemiyorsan ama bunu açıkça söylemek istemiyorsan, mesajlara daha geç ve kısa cevaplar verebilirsin. Konuşmayı uzatmaz, yeni konu açmazsın. Yoğun olduğunu söyleyerek sohbeti yavaşlatırsın. Böylece ilgini fark eder ve yavaşça uzaklaşır.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Şimdi şöyle eğer soyleletecek cesaretin yoksa dolaylı yoldan belli et geç yaz görüldü at yazma ama unutma açık ve dürüst olmak daha iyi olandır bu şekilde yani görüldü falan atmak karşı tarafı sogutur yine de çözüm açıkça konusmak
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Son derece haklısın, konuşmayı aniden kesip “Konuşmak istemiyorum” demek bazen acayip sert gelebilir. En iyisi konuyu yumuşatarak ufaktan dalgayı indirmen bence. Mesela “Biraz meşgulüm, sonra konuşuruz” deyip nazikçe uzaklaşabilirsin. Ya da sevgililer gününden kalma şu güzel laf var; “Şu an kafam biraz dağınık, iyi bir konuşmaya odaklanamayabilirim.” Ne dersin, denemeye var mısın? Böylece hem nazik hem sağlam sınır çizmiş olursun! Sen bu konuda neler yaptın daha önce? ❤️✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bence engelleyerek yapabilirsiniz yani o da anlar zaten konuşmak istemediğinizi. Başka bir şey demenize gerek kalmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Mesaj yazma bırak o yazdıkça yaz sadece
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yıldirek keserek
00 Yorumla Hemen yazma. 5 saatte bir falan cevap ver. O da cevap yazınca yine 7 saat sonra cevapla. İletişim böyle pıt pıt olmayınca kendi kendine soğur.
10 Yorumla
1 yılAçık açık konuşmak istemiyorum demek zor gelebiliyor çok normal. Onun yerine yavaş yavaş cevaplarını azaltabilirsin. Mesela mesajlarına geç cevap ver, kısa ve soğuk yanıtlar yaz. Çok ilgili görünme ve merak ettiği şeylere bile üstünkörü cevap ver. Arayı açtıkça o da yavaş yavaş geri çekilir zaten. Böylece kimseyi kırmadan kendi alanını korumuş olursun. Zaten isteyen anlar, anlamıyorsa da sorun ondadır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Direk engelle her yerden bı çok sert olur ama normal olsun diyorsan ne derse he hı de yazma arama sorma zaten o da eşşek degılse anlar anlamazsa da zamanla anlar zor da olsa. Ki günümüz kadınları genelde böyle yapıyor zaten çok gördüm çevremde..
00 YorumlaYazmayacaksin sormayacaksin aramayacaksin ogun yazınca iki üç gün sonra doneceksin
00 Yorumla
1 yılAraya mesafe koy Cevap verme essek değil ya anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİsteklerinizi söylemekten çekinmeyiniz, eğer istemiyorsanız bunu açıkça ifade etme özgürlüğüne sahipsiniz..
00 Yorumla
1 yılBelkide anlıktır bazen olur böyle ama sonra geçer
04 Yorumla- 1 yıl
Direk söyle kendine ve ona saygından
- 1 yıl
Sorun artık hislerinin olmaması değişik yollara başvurma direk söyle
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılGeç yazarak cevap ver
076 Yorumla- 1 yıl
Bir süre sonra bıkar ister istemez
- 1 yıl
O zaman arwfs görüldü falan at. Kısacası umursama falan
- 1 yıl
Arada*
- 1 yıl
O kadar da olmaz yani 😂
- 1 yıl
Bence dur dur test ediyor şu an. Bak ne yap. Mesela 4 saat sonra dön. Tam o dönsün 10 dakika sonra dön sonra yine bir 10-15 dakika sonra dön. Bir de üzerine 2 saat sonra dön. Kısacası iyice bıktır. Evet, hoş değil biliyorum ama başka çaren yok gibi
- 1 yıl
Onu bıktırma gerekiyor işte. Tam bak diyecek içinden heh şu an yazıyor o an hevesi kursağında kalacak. O geç yazsın amann sal öylesine yazıyor elbette bırakır
- 1 yıl
Bir gün iyi geceler dersin ve sonraki sabah günaydın yazmaz
- 1 yıl
Büyük ihtimalle evet bak bu da mantıklı. Aynen beğen geç
- 1 yıl
Gurban olduğum konuşmak istemediğin birine niye bu kadar takıldın 😅? E tamam işte kısacası konuşmayı kesmek istiyorum demek bu.
- 1 yıl
Yok yok sorun değil 😂
- 1 yıl
Dalmışım dersin en kötü öyle de edeceksen. ya da bir şey oldu falan de işte 😂. ya da patronum falan aradı gibimsi
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim 😇
- 1 yıl
Kankitom yazdı de veya ne bileyim kardeşim aradı de tam o an birisi de işte 😂. Kişiyi bu kadar önemseme derim. Ya sucu haydar de en kötü ne bileyim 😂
- 1 yıl
Heh aynen bak bence çözüyorsun işi😂. Çok mantıklı hemde kendin kurdun olayı bence de sütçü çok mantıklı 😂
- 1 yıl
Amann at gitsin görüldü heh. Ondan sonrasına da ona kalmış. Anlamıyorsa artık ne diyelim😂
- 1 yıl
Aynen öyle heh işte 😂. Hatta istersen gaza gel sucu haydar geldi de sonra bir anda tam sana yazacakken sütçü geldi de bitsin ya. Daha ben niye yazayım bu deliye der 😂
- 1 yıl
Yok be bu devirde tüpçü mü kaldı be o kadar da değil. Ha kombici geldi de falan. Sonra tam sana yazacaktım elim telefona gitti zil çaldı ve 6 yıldır görüşmediğimiz alt komşu çıka gelmesin mi de. İşte bak olayı çözdün ya bence helal olsun kendimle de gurur duyuyorum 😂😎🫡
- 1 yıl
Doğru ince detayına kadar söylemek önemli kombici olarak değiştiriyoruz😂 komşu gelmişken oğluna kız arıyordu beni beğendi ve aldı artık görüşemeyiz deyip noktayı koyayım birde daha da uzamaz😂😂 valla helal olsun 5 dakika içinde sucu haydar ve sen sağolsun olay yeri inceleme gibi hallettin😂😂
- 1 yıl
Allahım sana geliyorum iki dakikada kızı yazar yaptım resmen 🥲. Duygulandım vallahi helal olsun. Aynen öyle de ki ilk görüşte aşk oldu falan anlat bir de böyle yakışıklı boylu poslu kaslı maslı de iki dakikada engel yersin. Sucu haydar emmiden Allah razı olsun nasıl da çözdük be olayı 😂
- 1 yıl
İlhamlarını bana da gönderdin ordan esinlendim şimdi sen böyle deyince bende duygulandım😂 ahahaha ballandıra ballandıra anlatayım aynen tam boyu boyuma huyu huyuma sende düğünüme derim engele kalmaz beni hayatından çıkarır😂😂 bir haydar amca iki sen şimdi hakkınızı nasıl ödeyeceğim😂😂
- 1 yıl
Duygulanma kız kurtarıyoruz işte seni 😂. Heh aynen öyle işte ballandıra ballandıra anlat. Hatta kayın valideyi bile övebilirsin artık. Adam da e çü*ş artık der. Bak şu an nasıl rahatladın işte fikrin var 😂. Haydar amcam canımız sağolsun be çözdük bu işi de 😎
- 1 yıl
Can ben ya merhaba kdkdkdkd
- 1 yıl
Şimdiden kurtulmuş gibi hissettim bile😂😂 tabii olmazsa olmaz melek gibi kayın validem taş gibi de oğlu var dedim mi bu iş tamamdır😂 sanki üstümden bir yük kalkmış gibi kendimi kuş gibi hissediyorum😂 helal olsun valla senle haydar amca el ele verdi mi yapamayacağınız şey yok 😂😂😂
- 1 yıl
Bak ilk sorunun başına tebessümü geç ne haldeydin şu an 10 tane gülme emojisi var resmen 😂. Bir rahatladın huzra erdin😂. E teşekkür ederiz yaptık işte bir şeyler
- 1 yıl
Ayrıca bende memnun oldum Ankara bu arada 😅
- 1 yıl
Hahahah ne mutlu bana o zaman ya. İnan bana en fazla nereden çattım bu deliye der ama rahatlarsın. Delilerden korkar insanlar ve uğraşmaz 😂. Ben teşekkür ederim ya vallahi bana bile iyi geldi sabah sabah
- 1 yıl
Hahahah gel gel kahve ısmarlarız 😂
- 1 yıl
E yani aklı varsa salar seni 😂. Sevindiysen ne mutlu bana 😇
- 1 yıl
Rica ederim ne demek e afiyet olsun diyelim 😅
- 1 yıl
Kız bana da mı aynı taktiği uyguluyorsun jdkdkdkdkd ben teşekkür ederim ayrıca 😄
- 1 yıl
E bana da olsun madem içtik o kadar 😂
- 1 yıl
Bilmem his diyelim sanki öyle hissettim 😂. Tabi günah almak gibi de olmasın şimdi
- 1 yıl
Oldu madem 😂
- 1 yıl
Hopbala günahkar olduk bir de. Bak haydar amca da aynı şekilde kırma adamı 😂
- 1 yıl
Hallettin mi bari ne oldu
- 1 yıl
Hahahah niye ya o kadar yardım ettik nötrledik say be😂
- 1 yıl
Heheheh iyi bari kurtulduysan ne mutlu 😂
- 1 yıl
Hahahah bak sen. Ben ve haydar amcam iyi insanlarız işte lütfen 😂. Daha ne yapalım ya o kadar yardım ettik iki günah bizi şey etmez yani inşallah 😂
- 1 yıl
Hallettik he haydar amcam 😎
Gizli Üye(25-29)1 yılTınlamazsan istenmediğini anlayacaktır
35 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHiç yazma bakalım yine yazacak mı
Cevap sahibi1 yılO zaman yanlış anlar daha çok yazar
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılHep mazeret uydur sonra zamanla azalır ve biter
00 Yorumla
1 yılAraya soğukluk koy yavaş yavaş biter
00 Yorumla
1 yılÖyle bir imkan yok ben kibarca derim biter.
00 Yorumla
1 yılGhostla, seversiniz kızlar olarak😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılŞarjım bititi derdsin
00 Yorumla Direk konuş olmuyor de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDirekt engelle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Yazmayarak
06 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılGörmezden gel sadece
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYazmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılengelle
00 Yorumla Mesaj yazmazsın
00 Yorumla
1 yılHeryerden engeli bas geç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 yılSessiz kaybolmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEngelle en temizi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKucuk mu buldun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkonuşmayarak🤷♂️
00 Yorumla
1 yılEngel basarak
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Konuştuğun bir erkekle konuşmak istemiyorum demeden konuşmayı nasıl kesebiliriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler