Merhabalar Avm de Mc Donaldsda çalışan kızdan hoşlanıyorum ama kızın yaşı küçük gibi 18. Bense 30 yaşındayım. Birde kız kısa boylu bense uzun boyluyum. Sizce doğru olur mu kızla tanışmaya çalışmak? Birde nasıl bir atılım yapabilirim ilk cümlem nasıl ve ne zaman olmalı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sipariş verirken:
- afedersiniz bir şey soracağım yanlış anlamayın lütfen.
+ buyrun.
- şöyle de böyle de bir kahve içebilir miyiz?
+ hayır / evet.
bu kadar basit.
Ksksndksmldkd
kötü mü ya :D
Maalesef
başka bir yolu yok, en basit ve kısa yolu bu :)
Neyseki erkek merkek değilim
peki @munkesir ciğim
Hayırlı akşamlar abim 🌹
eyvallah cigerim.
Çiçek 💐
böcek, ama emoji koymuyorum.
Isıkekdke
:)))
Aynen bencede kötü kız beni hiç tanımıyor hemde iş zamanı çalışıyor tabikide gelmez gelemezde o sırada çay içmeye, ama iş çıkışı olabilir dediğin
evet işteyken demedim zaten, ayrıca sen bilirsin geri kalan kısmını.
Kabul edeceğini sanmıyorum
Direkt buluşma teklif etmektense sipariş verirken falan samimiyet kurmaya çalış
Ne söyliyim mesela? birde çok kalabalık oluyor orası, ekranlar var kocaman orada sifariş yapılabiliyor çağırayım onu yardımcı olur musunuz diy gelsin yardım etsin öyle sonra ne söylesem?
O orada olduğu zamanlar siparis ver de çok göze batma derim. Yvaşça iletişim kur işte. Ağırdan al.
Kuracağım cümleleri bilmiyorum ne söylesem kıza
Bwn de bilmiyorum ama tatlı dilli biri misindir
Tanımadığım insanlarla Konuşkan değilim ama tanıdığım insanlar olunca gayet samimi ve hoş komuşuyorum
Yani bilmiyorum ki.. soğuk bir yapın varsa istemeyebilir korkar belki. Bir kız arkadaşın varsa yardımcı olur belki
Tamam yarın umarım işte olur, yaklaşıp yardımcı olur musunuz diyeceğim ekrana yaklaşınca şu menüyü istiyorum diyeceğim ondan sonra ismini soracağım iltifat edeceğim umarım erkek arkadaşı yoktur
Direkt ismini sorma bence ya bilemedim
Bencede arkadaş canlısı yaklaşıp konuşmak gerek ama ben beceremiyorum bu işleri, ne diyeceğimi bilmiyorum
Ne önerirsiniz falan de dicem de düz hamburger hepsi işte içecek seçerken biraz kararsız kal konusmaya calıs
İçeçekler sprite, kola, şekersiz kola, fanta ve sade su oluyor ben o zaman o sırada şaka yapmaya çalışıyım avakado suyu yokmu sorayım komik olur mu
Ay hayır ya itici olma. Sekersiz kola nasıl falan de daha mı sağlıklı oluyo falan . Bilmiyorummm hiç kız tavlamaya calısmadım cahtgptden yardım al
Yarın hafta sonu çok kalabalık oluyor orası umarım kız zaman ayırabilir, sonra iş çıkışıda yaklaşıp kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi hep görüyorum burada gidelim çay içelim diye teklif yaparım
Bence kabul etmez
O zaman yavaş yavaş hergün gidip hamburger yiyip onunla birazcık birazcık konuşmaya çalışıyım
Evet öyle yap
Birde ben o kızı 3-4 ay bundan önce erkek arkadaşıyla görmüştüm ama bir kaç gün takip ettim erkek arkadaşı yok ortalıkta ayrılmış olabilir değilmi baya zaman geçmiş
Olmaya da bilir
Neyse kibarca ve sakince arkadaş canlısı bir yola çıkıyım olmazsada olmaz ne yapalım olursada ne güzel :)
Bence de
Kız bana yardım ederken kıza enerjiniz menüden daha şirin dersem nasıl olur?
Hayır çokkötü
Aşka Kuşko öyle söyle dedi 😃
Korkunç bi tavsiye yav/sak davranma sakın
Niye özellikle o kız
Onu beğendim
Sende güzelsin :)