Helallik almak ve flört süreci?

Bir flörtüm vardı buluştuk ve ilk buluşmada bana sarıldı ve alnımda öptü. Biraz duygusallaştım o an. Gitmeden önce hakkını helal et dedi helal olsun sende helal et dedim ama o helal olsun dedi mi hatırlamıyorum. Ama birkaç gündür onun yüzünden iyi değilim hakkımı helal etmek istemiyorum başta ettiğim mi geçerli olur. Allah’a havale etsem olur mu bu durumda. Sonra benim mesajlarıma geç dönmeye başladı ben hani bana sarıldın öptün ne anlamalıyım düşüncelerin ne diye sordum. Sarılma kısmı içimden geldiği içinde ama öpücük kısmını bende bilmiyorum dedi. Neyse bu şekilde konuşmaya devam ettik ama ben aramızdaki bağın ne olduğunu netleştirmek için sordum sürekli hep kaçamak cevaplar verdi Allah bilir ne olacağımızı nasip kısmet vs diye oyaladı hep. En son belirsizlikle bir yere varamayacağımızı söyledim o da bana yine nasip kader vs dedi gitmek istiyorsan kapı orada dedi. Bu kapı sana açık dedi bende girmemi istemiyorsun herhalde dedim. Ben kimsenin peşinden koşamam ego kurbanı olamam dedi. Bende birkaç saat sonra nasip değilmiş hakkını helal et benden yana helal olsun dedim. O da bir mesaj atıp takipten çıkmış karşılıklı. Sizce ne yapmaya çalıştı böyle belirsiz bırakarak amacı neydi?
Güncellemeler
1 yıl
Bu kişi aynı zamanda ilahiyat okuyordu
Güncellemeler
1 yıl
Birde konuşmayı bitirdikten sonra neredeyse takipçisi 10 kişi arttı. Sizce geri bana yazar mı birbirimizi engellemedik ama arkadaşlarım geri yazabilir diyor.
Helallik almak ve flört süreci?