Aşk İlişkileri Sarılırken kokusunu içinize çektiğiniz biri oldu mu? İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor ❥ Öperken kokusunu içine çektiysen, özlerken burnunun direği sızlar. 𓍯𓂃 ♥️─────────୨ৎ───────── Sarılırken kokusunu içinize çektiğiniz biri oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. olmuştu bir zamanlar daha da olmadı 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. hayır maalesef olmadı olacağını da sanmıyorum. 1 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki oldu ama bir kişi değil çok kişi. İlk defa cinsellik sorusu gördüm senden ama aslında değil gibi 1 2 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Düzeltilecek Yorumla Kaptan_Cousteauu 1 yıl Sıkıntı yok seni bilen biliyor aşk kadını Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Annemin sevgisi dışında bir kokusu dışında ekstra olmadı 1 0 Yorumla
Beklenen_şarkı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl O kadar sevgi mi belli eden birisi değilim annem'e karşı bile 1 0 Yorumla
rubrumetcaeruleum Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Olmuştu, geçmişte kaldığı için de özlemiyorum. 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. bu soru cinselliğe yakışmamış :D 1 1 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Sistem hatası Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Evet kokusu geldi burnuma 1 0 Yorumla
vexilion Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. ah ahh deşme yaramızı 1 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır sarilmadim kimseyle 1 0 Yorumla
Alper_79 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Hem de nasıl en keyif aldığım şeydir 1 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmadı kimseye sarılmadim 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Olmuştu evet 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Evet oldu 1 0 Yorumla
jackass1903 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Unuttum çoktan. Burnumda hiçbir koku yok. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Olmadı 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oldu 1 0 Yorumla
Biyokahve Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Bir zamanlar 1 0 Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oldu 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır olmadı 1 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. olmaz mi yav 1 0 Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı. E oldu tabi ki 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Olmadı şuana kadar 1 0 Yorumla
Bakabos Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Sevgilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
olmuştu bir zamanlar daha da olmadı
hayır maalesef olmadı olacağını da sanmıyorum.
Tabiki oldu ama bir kişi değil çok kişi.
İlk defa cinsellik sorusu gördüm senden ama aslında değil gibi
Düzeltilecek
Sıkıntı yok seni bilen biliyor aşk kadını
Annemin sevgisi dışında bir kokusu dışında ekstra olmadı
O kadar sevgi mi belli eden birisi değilim annem'e karşı bile
Olmuştu, geçmişte kaldığı için de özlemiyorum.
bu soru cinselliğe yakışmamış :D
Sistem hatası
Evet kokusu geldi burnuma
ah ahh deşme yaramızı
Hayır sarilmadim kimseyle
Hem de nasıl en keyif aldığım şeydir
Yakın zamanda öyle birisi olmadı..
Olmadı kimseye sarılmadim
Olmuştu evet
Evet🫠🧿
Olmadı
Kokusunda eriyorum tarifi yok bu hissin
Evet oldu
Unuttum çoktan. Burnumda hiçbir koku yok.
Evet oldu
Olmadı
Olmadı
Oldu
hiç olmadı
Bir zamanlar
Olmadı
Oldu
En çok sevdiğim şey
Hayır olmadı
olmaz mi yav
E oldu tabi ki