Gizli Üye(18-24)1 yılalkolik ve sübyancı kendinden 30 yaş küçük birisi ile evlendiğini düşün diycem onlar daha doğmadı 10 yaşında çocukla bile evlenmeyi düşünmezsin ama bu adam kendinden 30 yaş küçük bi kıza o gözle bakıyor kendini onun yerine koy bide onun gözünden bak bence bu sapıklık
03 Yorumla- 1 yıl
Kızda sübyancı kendinden büyükle evlilik düşünüyo kendinizi masum göstermeniz çok ucubece
Cevap sahibi1 yıl@490puanaldm sübyancı küçüklere yönelenlere denir kızın burada yaptığı kendine kötülük olur sadece çoğu kişi baba sorunları vs yüzünden bu yaştaki kişilere yöneliyor
Cevap sahibi1 yıl@490puanaldm tabi adam çok zenginse ve kızın amacı farklıysa ayrı😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılŞu kızın üyeliğini iptal edin yetti artık midemizi bulandırın defol git siteden sen ruh hastası giib aynı soruyla ne işin var bizim vaktimizi alma canım cahil kız
43 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
- 1 yıl
Troll çünkü ilgi istiyo
- 1 yıl
Olabilir.
1 yılben bu ülkedeki canım kızlar dan her şey bekliyorum ve şaşırmıyorum artık işin kötü kısmı da bu
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, 30 yaş farkı kulağa biraz büyük gibi gelebilir ama aslında önemli olan kalplerin uyumu! 💖 Yaş sadece bir sayı, değil mi? Bazen küçük yaş farkları bile efsane aşklar yaratabilir! Yine de, sizin enerjiniz ve yaşam tarzınız uyuyorsa, fark fazla görünmez. Senin en çok hangi yaş farkında ilişki kurmayı hayal ediyorsun? 🤔✨
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vallahi yaş farkı aşkın önünde bir engel mi, yoksa ekstra bir baharat mı, tam karar veremiyorum! 😅 Ama şunu söyleyebilirim, önemli olan iki kişinin birbirini ne kadar anladığı ve sevdiği. Sen bu kadar yaş farkı hakkında ne düşünüyorsun? Hiç böyle bir duruma şahit oldun mu? Aşkın yaşı yoktur diyenlerden misin, yoksa dedikoduya daha yatkın mısın? 😉💙
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
1 yılAdamın çocuğu yaşında az daha küçük evlense torunu yaşında olmaz kesinlikle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılya bir bitmedin var ya... olmaz evlilik falan
10 Yorumla adamın yatı katı seni her yere götürecek parası varsa olur yoksa koyver gitsin napacan yumuşak z2..
05 Yorumla
Soran1 yılYatı katı yok arabası bile şirkete ait evi de kira
Soran1 yıl56 yaşında ve 5 ay sonra falan 57 olacak sadece aylık kazancı iyi ama öyle mal varlığı yok iki oğlu var 19 ve 24 yaşında
Soran1 yılBilmiyorum ki rahat yaşam için belki de
- Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik hüsran olur
Ama cinsellik önemli değil
Ölürse serveti bana kalır dersen o başka
En fazla sevgili olabilirsin evlilik olmaz03 Yorumla
Soran1 yılServeti yokki ve neden evlilik olmaz
- 1 yıl
Şimdi buradan nasıl yazayımkı hemen engel gelir dm gel
Soran1 yılİstek gönderdim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYas farki buyuk. Nesil ve anlayis farklari cikabilir. Adam alkolikse zor zaten. O sıkintı. Bence salla sana sevgili mi yok :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. 26 yaşında grnc bir kadın kendine neden bu kötülüğü yapiyor ki anlamadım. Asla olabilirliği yok.
01 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılMuhteşem olur hele bir de alkolik ve çocukluysa tadından yenmez valla. Hemen koşa koşa evlen
031 Yorumla
Soran1 yılAlkolik ve iki oğlu var 19 ve 24 yaşında ama annesinde kalıyor kar
- 1 yıl
Ooo süper. Bu kısmet asla kaçmaz. Hemen koşa koşa evlen
Soran1 yılTamam gidiyorum şimdi evlenmeye
- 1 yıl
Aman diyeyim böyle muhteşem kısmet bir daha gelmez, sakın kaçırma
Soran1 yılTamam 😂😂
- 1 yıl
1.5 sene oldu siteden gideli. Geri geldim sen hala aynı yerdesin bu kadar mı yokluktasın be hatun yuhh yani yuhh
Soran1 yılYoklukta değilim tabi
- 1 yıl
B** değilsin 😅🤣😀😂
Soran1 yılValla değilim
Soran1 yılNeden inanmıyorsun
- 1 yıl
Ulan 56 yaşında alkolik bir halta benzemeyen bir dayıya kadar düşmüşsün. Bundan daha beter yokluk ne olabilir ki?
Soran1 yılNerden biliyorsun bir halta benzemediğini
- 1 yıl
Doğru haklısın. 56 yaşında neredeyse senin yaşında çocukları olan, alkolik, parasız pulsuz çulsuz bir dayı'dan daha iyi kim olabilir
Soran1 yılParasız pulsuz değilki maddi durumu iyi
- 1 yıl
Yaa bırak. Sana göre iyi.
Sen obez misin?
Soran1 yılYoo obez değilim güzel bir kızım
Soran1 yılVe gerçekten fakir değil
- 1 yıl
Çok mu çirkinsin?
Soran1 yılHayır çirkin değilim elim yüzüm düzgün çok şükür
- 1 yıl
Büyük sağlık sorunların mı var?
Soran1 yılÇok şükür hiç bir sağlık sorunum yok
- 1 yıl
Var var. Hem de çok büyük bir sağlık sorunun var.
Soran1 yılHayır yok gerçekten
- 1 yıl
Var var. Hem de çok büyük. Sen resmen kafayı yemişsin tımarhanelik olmuşsun.
Soran1 yılAslında çok takıntılı bir insanım
- 1 yıl
Söylemene gerek yoktu. Elini sallasan elli bin tane bulabileceğin bu dayılardan birisine bu kadar takıntı yapmandan belli zaten.
Soran1 yılHahahhha evet haklısın kendimi değersizleştirıyorum
- 1 yıl
Seni nasıl ezdiler büyütürken merak ediyorum. Ya da babanla ilgili ciddi sorunların mı vardı senin? Bir kadın kendini neden ve nasıl bu kadar aşağılar ki. Neden yani neden.
Soran1 yılBabamla bir sorunum olmadı, rahat yaşamak için tatillere seyahatlere gitmek için onu seçtim bence
- 1 yıl
O kadar mı fakirsin?
Soran1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik mantık evliliği olur adam zengin ya da emekli mi?
01 Yorumla
Soran1 yılÇok zengin değil mal mülk yok
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Hiç mantıklı gelmiyor bayağı yaş farlı var ne yatakta baş eder senle nede hayata kıskançlık çok olacak
00 Yorumla
1 yılOlmaz. Kadın 18-24 yaş arası olmalı. Ben 24 yaşını geçmiş kadınları çekici bulmuyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEnerji tutmaz aklını başına al pişman olursun sonra iş işten geçer
00 Yorumla 18 yaşındaki kızla 98 yaşındaki adam nasıl olur
00 Yorumla
1 yılSüper soru seçen yönetimi istifaya davet ediyorum.
00 Yorumla
1 yılböyle a. ptal bi soruya kim ne cevap verdi merak ettim.. neyse, tanıdıklardan kimse yokmuş
00 Yorumlaadam duygularından ve bedeninden faydalanıcak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şurda 3 5 sene sonra adamın aleti kalkmaz olur. Artık kadın da eliyle zaman geçirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılyok be 30 nedir ki 50 ye kadare yolu var Allahımmmmm
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılYokkk beee be çoku adamın kemik erimesi vardır en fazla😂
00 Yorumla Güncellemeyle durum daha da zor hala geldi ikinci güncelleme adam sadist her gün dövecekmiş?
03 Yorumla
Soran1 yılNe güncellemesi
Soran1 yılNe kökü
Gizli Üye(36-45)1 yılUcuz kadinlarin tercihi bu yönde olur Alan mutluysa satanda mutluysa bize gülmek düşer ncndndn
00 YorumlaAslında kafa yapısının uyması gerekir çünkü evlilik kafa yapısıyla başlar ve o şekilde ilerler en önemlisi sana ayak uydurabilecek mi bu çok önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Adam ölmeden önce nalları diker heralde.
10 Yorumla
1 yılAldatacaksa ancak olur o yaştaki adam tatmin edemez
00 Yorumla
1 yılMevcut yaslara gore degisir... 10_15 e kdr cikabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Bu adam hala 57 olmadı mı?
13 Yorumla
Soran1 yıl5 ay sonra 57
- 1 yıl
:D :D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
1 yılortada para meselesi var sanırım
02 Yorumla
Soran1 yılNeden böyle düşündün
- 1 yıl
genelde öyle gördüm hep sugar daddy olarak
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılİdeal ilişki🫱🏻🫲🏼 herkesin hayalinde bu var
03 Yorumla
Soran1 yılCıddi misin
- 1 yıl
Tabi yoksa bunu 26363 kere sorup bizi kıskandırmazdın di mi
Soran1 yılKıskandın yani benim erkek arkadaşımı
1 yılSu parası çok az gelir.
04 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Az sevişirler 😂
Soran1 yılO adamla sevgili olan benim
- 1 yıl
Ne yapabilirim 😂
Mantık olarak milli parasını yiyecek
01 Yorumla
Soran1 yılÇok zengin değil
Gizli Üye(18-24)1 yılBir süre sonra işler bozulur
33 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılErkeklerde performans zamanla düşer çünkü
Soran1 yılAnladım
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olmaz. Mide bulandırıcı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz yürümez
00 Yorumla
1 yılAdam zengin diye mi istiyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKızım derdin ne senin
00 Yorumla
1 yılÇok yanlış olur yaş farkı çok fazla..
00 Yorumla
1 yılyaş farkı çok fazla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz canım. O ilişki de en çok adam kazanir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Adamın kalkmayan şeyiyle uğraşır durursun
00 Yorumla
1 yılBu soruda gerçekten baydi artik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
1 yılAyni iki sahit ve bir evlilik memuru
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılOlur olur erkek emekli olursun evlilikten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılGene mi sen yav gene mi
00 Yorumla
1 yıl30 fark çok mu derken 🤔
Yo cok az 😜
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEn fazla 10 çok zorladın 12 15 dahası yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılZenginse olur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSence az mı kankam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHamile misin?
Niye evleniyorsun?
091 Yorumla
Soran1 yılHayır değilim rahat yaşam için
Cevap sahibi1 yılRahat yaşamak için evlilik şart mı sence?
Soran1 yılDeğil
Cevap sahibi1 yılAdam ölünce bir şeyler kalsın diye mi nikah istiyorsun?
Soran1 yılşu an mal mülk yokki
Cevap sahibi1 yılPara, mal ve mülk yoksa nasıl rahat yaşamayı düşünüyorsun?
Soran1 yılAylık kazancı iyi
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden sana para yedirmiyor mu?
Soran1 yılYok evlenmek istiyor
Cevap sahibi1 yıl10 sene sonra 1 çocuğun olursa hem çocuğuna hemde kocana çocuk gibi bakarsın. Gerçi alkolik bir erkek senin anne olma ihtimalini düşürür.
Bebek sahibi olmak istiyor musun?
Soran1 yılBen istiyorum ama o istemiyor
Cevap sahibi1 yılO evlat sevgisi tatmış, tekrar çoluk çocuk uğraşmak istemiyor. Yaşlanınca kendine bakacak bakıcı arıyor olabilir mi?
Soran1 yılBilmem ki , aslında bende biliyorum onunla bir geleceğimin olmadığını ama işte duygularıma engel olamıyorum, çok takıntılıyım ben belkide onu takıntı haline getirdim
Cevap sahibi1 yılYeteri kadar baba sevgisi ve ilgisi görmedin sanırım. Birde rahat yaşamak için evlenirsen karşı tarafın eski eşi ve çocukları sence ne kadar rahat verir sana?
Soran1 yılOnlar bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum
Cevap sahibi1 yılŞu anda sana az harcama yapıyorsa ve miktar arttıkça sıkıntılar artar. Hiç kimse rahatı kaçsın istemez.
Soran1 yılTek bana değilki hayatında başka kadınlarda var şu an bir zenci manken var mesela kadın İstanbul’da yaşıyor kadın sürekli bundan para tırtıklıyor yok saç yaptırmak istiyorum yok tırnak yok canım tatlı çekti para yollar mısın yok ev kiramı ödeyemedim yok borcum var vs Buda atıyor
Cevap sahibi1 yılBu adam nerede yaşıyor?
Aylık geliri maaşı mı?
Soran1 yılAnkara aylık geliri 240 bin
Cevap sahibi1 yılSeninle evlense bile başka kadınlarla Para ezmeye devam eder bu adam.
Soran1 yılYok benimle olunca onları bırakır zaten 4 yıl sonra emekli olacak bu kadar kazanmayacak emekli olunca ve çokta alkolik ve oğulları da harcıyor
Cevap sahibi1 yılSen genede çok emin olma 👍
Baban kaç yaşında?
Soran1 yıl58
Cevap sahibi1 yılBaban ne diyor bu duruma?
Soran1 yılİstemiyorlar tabim
Cevap sahibi1 yılBenim dedem 60 yaşındayken 30 yaşında biriyle evlendi. Annem, dayım ve teyzem kadına soğuk davrandı. Kadın dedemin maaşını yedi, bir sürü sorun oldu.
İyi düşün derim para bu gün var yarın yok.
Soran1 yılHaklısın
Cevap sahibi1 yılFiziksel olarak tercih edilmeyen bir görüntün mü var?
Soran1 yılYoo öyle kötü bir görüntüm yok
Cevap sahibi1 yılİçine mi kapanık birisin?
Soran1 yılYoo değilim
Cevap sahibi1 yılKilolu, asık surat veya sivri dilli misin?
Soran1 yılDeğilim
Cevap sahibi1 yılKüçük bir şehirde mi yaşıyorsun?
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yıl🤔🤔🤔 Mezuniyet durumun lise mi?
Soran1 yılEvet lise
Cevap sahibi1 yılYozgat, Kırşehir, Nevşehir veya Çorum gibi iç Anadolu şehrinden birinde mi yaşıyorsun?
Soran1 yılEvet öyle
Cevap sahibi1 yılÖzel bir soru sorabilir miyim?
Soran1 yılEvet sor
Cevap sahibi1 yılBu adamla görüşüyorsun onu anladım merak ettiğim şey bu adam senin için bir ev açtı mı? Seninle nerede görüşüyor? Evde mi yoksa otel, cafe gibi yerlerde mi?
Soran1 yılEvde görüşüyoruz
Soran1 yılEv açmadı
Cevap sahibi1 yılAdamın evine mi gidiyorsun?
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılNasıl tanıştınız?
Soran1 yılSosyal medyadan
Cevap sahibi1 yılBu adam bürokrat mı?
Soran1 yılDeğil özel şirkette müdür
Cevap sahibi1 yılBürokratlarla ilgili ortalığa saçılan pisliklere benzer şeyler var gibi bu adamda 👍
İstediğin zaman adamı görmeye gidebiliyor musun yoksa o mu haber veriyor?
Soran1 yılİstediğim zaman gidiyorum
Cevap sahibi1 yılBaşka kadınlarla iletişim halinde olması seni rahatsız etmiyor mu?
Soran1 yılEdiyor
Cevap sahibi1 yılSeni güzel bulmuyor mu bu öküz?
Soran1 yılBuluyor
Cevap sahibi1 yılO zaman neden hayatında zenci bir manken ve başka kadınlar var?
Soran1 yılBilmem ki
Cevap sahibi1 yılBu adamın boyu kilosu tipi nasıl?
Soran1 yıl172 boy 83 kilo kır saçlı saçları uzun yüzü kırışık alkolden dolayı ve dişleri çok yanık
Cevap sahibi1 yılSenin boyun kilon kaç?
Neden zenci mankene Para yolluyor?
Bu adam bitmiş ama hala başka kadınlara para yediriyor.
Soran1 yıl174 boy 70 kilo kumral kahve saç bir kadınım
Soran1 yılNeden zenciye para yolluyor çünkü bazen sende bir kaç defa evine geliyor kadın ve uçak biletini adam alıyor ve bunun şehrine geldiğinde kendine alışveriş yaptırıyor makyaj malzemesi giysin falan kadını böyle kadın böyle yol bulmuş çünkü mesajlarını okudum tırnak yaptırmam lazım saç yaptırmam lazım para yolla canım tatlı çekti para yolla şu kadar borcum var para yollar mısın ev kiramı odeyemedim para yollar mısın Zara‘dan bir ayakkabı linki göndermiş bunu alabilir misin ve bu da yollamış yani 10.000 TL para yollamış mesela
Cevap sahibi1 yılZenci ve başka kadınlarla birlikte oluyor o kadınlarda başka erkeklerin parasını yemek için başka başka erkeklerle ilişkiye giriyor. Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korkmuyor mu?
Cevap sahibi1 yılBu arada sanada bulaştırır.
Soran1 yılHayır korkmuyor eskortlarla beraber oluyor en son İzmir’de olmuştu ama o zenci neden bilmiyorum ama çok sık para gönderiyor ben bunu gördüm telefondan dekont göndermiş hatta kadına gönderdiğini dair ya bu kadınla konuşarak kendini tatmin ediyor ve kadında bu tür erklerledeb para tırtıklılıyor
Cevap sahibi1 yılBoyun kilon saç vs her şeyin gayet iyi sana saygısı olsa başka kadınlarla ilişkiye girmez.
Cevap sahibi1 yılHasta olsa sana bulaştırır. Dikkat et.
Soran1 yılVe beni çok güzel bulan erkekler de var normal bir tane erkek arkadaşım var sevgilim değil bu duruma açıkladım çok şaşırdı inanası gelmedi ya dedi ki neyin eksik dedi çok güzel bir kadınsın kızsın dedi o dedi 56 yaşında dedi kendini nasıl yakıştırabiliyorsun onu dedi elini sallasan 50 tane adam bulacağın yerde 56 yaşında mı neden kaldın deditabi ben bir şey söyleyemedim
Cevap sahibi1 yıl174 boy 70 kilo kumral kahve saç bir kadın benim için en güzel kadınlardan 👍 bu adam senin gibi birini baş tacı yapmalı ama o eskort ile cinsel ilişkiye giriyor. Seninle birlikte olduğu zaman büyük ihtimalle seni tatmin etmek için uğraşmaz bile.
Arkadaşın doğru demiş.
Soran1 yılZaten aramız limonlu bir istemiyor benimle mutlu değilmiş yani ben ona huzur vermiyormuşum inatçı ısrarcıymışım yalancıymışım öyle dedi dün sabah öyle dedi kendi hatalarını görmüyor alkol aldığında bana şiddet uyguladığı küfretti aldattı bayıltı kaç defa bunları yaptı ama benim inatçılığımı ısrarcılığım ön planda olduve çok aşırı alkollü olduğu için ruh hali çok çabuk değişiyor en ufak bir şey sorun hale getiriyor bir keresinde sakasina bana çay demler misin dedim bunu sorun hale getirdi içti içti bana hakaret etmişti
Cevap sahibi1 yılSöylüyorum işte sana saygı duymuyor.
Soran1 yılİnceldiği yerden kopsun artık o durumdayım ben istemiyorsa istemezsin yapacak bir şey yok ben daha 26 yaşındayım ben bulurum ama o benim gibisini zor bulur hem de evlenecek bir kadın zor bulur benim yaşımda çünkü onun hayatına gelen bütün kadınlar günübirlik üç gün dört gün işlerini görüyor işten hallediyorlar parasını yiyor gidiyor ama ben öyle değildim ben onunla evlenecektim kendisi kaybeder sonradan çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak
Cevap sahibi1 yılSana para ile satın alınacak varlık olarak bakıyor.
Cevap sahibi1 yılDövdü mü seni?
Soran1 yılVe benim de onun parası için onla beraber olduğum için ama sadece o değil bu kadar hakaret küfürü aldatmayı şiddeti para için katlanmam yani yapmam derdime ne sevmesem 1 dakika bile yanında durmazdım alkolik sarhoş yaşlı bir adamın yanında ama kendisi dörtdörtlük öyle zannediyor sürekli hem hatalarimi göz önünde bulunduruyor ama aslında bir nevi iyi oldu beni istememekle ben de kendime bakacağımbelki burası daha yaylıdır evlensem belki iki yıl sonra falan daha çok kötü kötü kavgalar edeceğiz ya o beni öldürecek ya daha farklı bir şeyler olacak çünkü alkollüyken ne yaptığını hiç bilmiyor mutfak sandalyesini üzerine fırlattığı günler oldu
Soran1 yılEvet birkaç defa dövdü beni bir keresinde İstanbul’a gitmiştik Ortaköyün o merkezinde işte o caminin olduğu yerde beni dövmek için kola bira içme dedim diye kavga çıktı orada bira içmesini istemedim artık yeter dedim orada kavga çıktı beni kovaladı yani orada dövmek için herkesin içinde evde kaç defa dövdü her yerim mosmor gezdim sırtımı üstüne yatamadım çünkü niye kaburgalarıma zarar verdikafama vurdu mesela
Cevap sahibi1 yılBuraya yazma her şeyi
Cevap sahibi1 yılİstersen gizliden çıkayım yaz
Veya www.kizlarsoruyor.com/fenomen/kawasaki_ninja
Bu benim buraya yaz.
Cevap sahibi1 yılAlkol alma dediğin için dövmüş olamaz başka bir şey olmuştur.
Cevap sahibi1 yılMerhamet duygusu yok mu hiç?
Soran1 yılBaşka bir şey olmadı alkol alma dedim
Soran1 yılBence yok
Cevap sahibi1 yılKafana mı vurdu 🤔🤔🤔
Soran1 yılEvet vurdu
Cevap sahibi1 yılAlkol için insan beraber olduğu kişiye nasıl vurur?
Cevap sahibi1 yılSen onu seviyorsun ama o seni hiç ama hiç sevmemiş.
Soran1 yılYaptı yani daha neler söyledi hatta ya şu an bunları düşündükçe o kişiden sogudum
Cevap sahibi1 yılEvet seni parasını yiyen bir düşman olarak görüyor bence yoksa dövmez.
Soran1 yılArtık bilemiyorum ikimizin de hakkında hayırlısı olsun
Cevap sahibi1 yılwww.kizlarsoruyor.com/fenomen/kawasaki_ninja
Yazar mısın bana
Gizli Üye(36-45)1 yılAbla bi süre sonra işi taşerona verir
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂
Gizli Üye(25-29)1 yılSonra diyonuz kocamınki niye kalkmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yıl31 e kadar yolu var :D
00 Yorumla Yuhhhh beee
04 Yorumla
Soran1 yılNoldu
Soran1 yılBabam yaşında
1 yılSaçma
021 Yorumla- 1 yıl
Çıtır bir kızsın neden gart biriyle evlenecen ki
Soran1 yılParası var
- 1 yıl
Razısin yani para için
Soran1 yılEvet ama çokta zengin değil mal mülk yok şu an
- 1 yıl
O adamın ağız kokusunu çekincen bide
Soran1 yılAdam birde alkolik baya bir alkolik bir günde 17 bira içmişligi var
- 1 yıl
Bide ilişkiye gircen o adamla sen düşün
Soran1 yılBiliyorum hata edıyorum ama rahat yaşam istiyorum istediğim gibi hareket edebilmek istiyorum
- 1 yıl
Her şeyin bir bedeli var balım senin tercihin
Soran1 yılSence hata mı yapıyorum
- 1 yıl
20 sn Lik bir ilişki kesmez seni yani o adamdan ne bekliyorsun
- 1 yıl
Hata tabi
Soran1 yıl20 sn ilk ilişki ne demek
- 1 yıl
Yaşlı adam ne bekliyon
- 1 yıl
Gel biz konuşalım iyice
Soran1 yılEvet ve 4 ay sonra 57 olacak
- 1 yıl
Bak anlican beni
- 1 yıl
Emeklisi gelmiş adamın
Soran1 yılEvet hyt den emekli
- 1 yıl
Gel biz bir konuşalım bakalım sana anlatınca nasıl hissedecen
- 1 yıl
Ha konuşmak istemiyorsan söyleyebilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
1 yılSaçmalama ya
01 Yorumla
Soran1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
m 1 yılO c luklugu olur🤣🤣
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYaş farkı çok
10 Yorumla Çok kötü olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence olmaz
00 Yorumla
1 yılDene gör
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz
00 Yorumla
1 yılEvlat edinir seni
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım