Erkekler sorum size özellikle
Rahatsız olduğunuzu söylediğiniz biri ısrarla yazıyorsa neden engellemezsiniz? Amaç?
Erkekler sorum size özellikle
Rahatsız olduğunuzu söylediğiniz biri ısrarla yazıyorsa neden engellemezsiniz? Amaç?
Cevap
9Cevap
hayır umursamamaktır. değer veren niye engellesin
Maşallah yurdum insanı 02:50’de
Hem yardım sever, hem analist, hem psikolog ne ararsan var.
Tanzanyadan kısalında bir dalda bir sıra baykuş sürüsü.
E sen ne diye burdasın madem
Güzel soru.!
Takdir edersin ki benzer bir durumda olupta bunu yazacak kadar basit birisi değilim.
Benim için saat 24:00 ve ayrıca bir kalabalık içinde mantığın sadece bir köşesinden tutupta lafı evirip çevirip muhteşem bir analiz yapma gayretin de hiç değilim.
Bir fark yaratamayacaksan hiç olma hiç yazma daha iyi derim oradaki beyfendilere.
Aksi halde hakkında yorum yaptığın engellenen o kişi ile aynı yerdesin.
Tm
İfade edebildiğime sevindim bol şans
Okumadım uzundu üşendim
Normaldir
boş ver çokta önemli değil.
Peki madem
engellemek tarzım değil takılmam böyle şeylere. ya takmıyordur veya hoşuna gidiyor dur yalvarması. değer ile ilgisi yokk.
Bence de öyle tamamen ego tatmini
Ama bu kişi genel olarak pek engelleyen biri değilse hatta engel listesini bazen temizleyen biriyse?
Anlam aramıyorum zaten
Anlaşamadık ayrıldık bitti
Teşekkürler 🥲
Anlattığına gibi biri hiç hayatımda olmadı ilk saçma veya ters yazısında engellerim ve ısrar edemez
Engel atıyorum ki hatta önce hakaret ediyorum sonra engelliyorum
Peki sebebi değer vermeniz mi o kişiye?
Hayır benim gibi yaklaşmasi ve sapık çıkması
Yaklaşmamasi dicektim 🤣
Mesela birinden ayrıldınız ve bitiren sizsiniz o da diyor ki beni engelle yoksa ben özledikçe yazarım ve yazıyor rahatsız oluyorsunuz sus diyorsunuz engelle yoksa susmam diyorsunuz yine engellemiyor amaç
Amaç saçmalık senin dediğini çocuklar yapar engel atmak demek bitirmek demektir bir daha onu ne görmek ne duymak istersin selamı sabahı kesersin bu senin dediğin ufak çocukların yaptığı şeyler sanırım 🤣🤣🤣
Ben de bir daha hayatımda istemediğim rahatsız olduğum birini engellerim gerek duymam.. Net olmak lazım.. ama erkekler öyle değil işte..
Erkekleeeeeeerrr diye genel yapma mümkünse konuştuğun kişi o senin konuştuğun erkeklerden değil 👍
Çoğu kız benzer soruyu sormuş ve daha önce de yaşadım aynı durumu ya ondan :/
Çoğu kızin başına gelmiş demekki yani çocuk gibi olmak hoşlarına gitmiş beyin bedava ne yapican işte olgun düşünce yok kimsede
Söylemler ile eylemler tutarsız. rahatsiz olmuyorsun.
Ne peki
Ne olduğunu biliyorsun. yazmak ile baya uzun sürer. rahatsiz olsan engeller sin. istisnalar varsa bilemem
Kişiye göre değişir...
Yeni ayrıldığınız sevgiliniz mesela
Ya ama kesin şekilde ayrılan tarafsanız istemiyorsanız ve o kişiden mesaj almak sizi rahatsız ediyorsa engelleyin n'olacak ki
Bu çok bencilce bence ve kusura bakmayın ama pis likçe
Ne istediğini bilmek önemli.
Ne gibi
Evet öyle
Ben rahatsız olduğum kişileri engellerim valla
Yanlış okumuşum engellememek olarak okumuşum ndnd
Erkekler öyle değil egoları yücelecek ya engellemzler
Hadi ya öyle mi oluyor onlarda
Maalesef.. hepsinde değil de çoğunda öyle
Aa anladım
O dengesizlik yahu
burada amaç o insanı hiçbir şekilde önemsememek mi yoksa kendi egosunu beslemek mi yoksa yedekte mi tutmak
Ben bir kadına rahatsız olduğumu söylersem, o kadın bana ısrarla yazarsa, bu benim narsist ve egoist olduğumu gösterir. Bu hem yedekte tutma politikasıdır, hem istemem yan cebime koy politikasıdır, hem de o kadının yazmasından dolayı narsist ve egoist duygumun körüklenmesi, tatmin olmasıdır. Yani öyle bir adam eğer senin sevgilinken başka birine karşı bunu yapıyorsa, onu hayatından çıkar çabuk, çıkarr!
Bana yapıldı bu bir kaç gün önce :) ısrarla engellemek istemiyordu ama iletişim kanalı açık olunca benim unutma sürecm uzar görmek istemiyorum ya da ulaşmak.. bunu biliyor net şekilde de bitirmiş ama yalvar yakar anca engellettim
boş ver, sen engeller. Öyleleri ile uğraşılmaz, narsist ruh hastaları...
Engellemesi benim için iyi çünkü daha kolay toparlanıyorum ama böyle kafada soru işaretlerini bıraktıran davranışlar asla hoş değil ya..
Yahu, sen engelleyeceksin. Cepte tutma manipülasyonu işte, kanma böyle şeylere. Hem kendinle bir aynanın karşısında yüzleş. Kendine "senin kendine hiç saygın yok mu? Kıymetini bilmemekle kalmayıp, seni cepte tutarak manipüle ediyor" diye birkaç cümle kur, anında soğuma gelir ve engellersin :D
Hiç engellemem sildim her şeyini bir daha eklemekle uğraşamam ama siz böyle diyince bile soğuma geldi 😄
İyi bari, bugün manipülatör bir pislikten yorumlarda kurtardığım üçüncü kişi oldun. Mutlu oldum bir kere daha hahaah
İyi ki varsın
Ne zaman istersen yaz, çekinme. Böyle bir tip için de canını sıkma...
Çok kötüyüm günlerdir gerçekten ama.. ama böyle bakınca da hak veriyorum.. umarım en kısa zamanda tamamen söküp atarım içimden
Atarsın atarsın... dediğim gibi, kendini kötü hissedersen bana yaz, çekinme. Günde 20-25 danışanım oluyor benim instada, senden daha beterleri de oluyor... Her zaman iletişimde olup elimden geleni yaparım. Birazdan kendimi gizlicem yorumda. Çünkü başkaları da mesaj atıyor, sürekli mesaj gelmesi sinirlerimi bozuyor :) Takip edebilirsin istersen hesabımı kaybetmemek için ya da yazabilirsin fark etmez...
Psikolog musunuz
İlişki koçuyum ve çok fazla psikoloji kitapları okuyorum. Evimde okuduğum tonlarca kitap var
Paralı mı yapıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayoo, bu konu biraz karmaşık değil mi? 🙃 Bazen insanlar anlamak veya sınır koymak yerine, iletişimi kesmek yerine devam etmeyi tercih eder. Belki de, engellemek yerine bir mesajla durumu netleştirmeyi daha etkili buluyorlar. Ama sen, böyle biriyle nasıl hissediyorsun? Bir nevi kendini korumak değil mi? Kendine ne iyi gelir, onu düşün! 💖✨