Bir şey soracağım, sizce haklı mıyım?

Eşimle 4 yıldır evliyim. Yaklaşık 2 yıl önce eşimin ablasıyla aramızda büyük bir tartışma oldu. Ablası hem beni hem de eşimi Instagram'dan sildi. Zaten sorunlu bir insan, ruh hali dengesiz, kendi evliliği bitti diye bizimkine de zarar vermeye çalıştı. Eşime dolduruşa getirip tartışmalar çıkardı. O dönemden beri araları soğuktu, ben de açıkçası bu kişiyi hayatımda bir nimet olarak görmedim. Herkesi yalanlarıyla, iftiralarıyla bezdirmiş biri.

Şimdi eşim onunla yeni yeni barışmaya başladı. Ama barışma süreci de çok tuhaf. Benle tartıştığımız bir anda, sırf benim inadım olsun diye gidip ablasına Instagram’dan istek gönderdi. Ben de eşimin hesabını açıp isteği geri çektim. Sonra o yine gönderdi, ben yine çektim. Bu döngü böyle devam etti…

Sonunda sinirlendim ve dedim ki Madem onunla bu kadar samimileşiyorsun, beni takipten çık sen inadima yapiyorsun Sizce haklı mıyım?

Bir insan bu kadar mı gurursuz olur? Eğer sırf bana inat yapmadıysa, ben de hiçbir şey bilmiyorum. Tartışırken de eşime dedim: Ablan kendini nimetten falan sanmasın.

en kötü zamaninda esimin ven vardim

kimse yoktu

Bir şey soracağım, sizce haklı mıyım?