Onun için gerçekten bitmişim 🥲 ?

Buna çocukluk mu dersinizi bilemem. 18'ime girdim bugün. O benim 16 yaşım olarak kalacak hayatımın bi köşesinde. 1 ay oldu benden ayrılalı bu sefer net bitti dedi bir daha asla barışmıcaz dedi gerçekten öyle olacağına dair bi düşüncem yoktu hissetmiyordum yani, gene barışırız gibi bi hissiyat vardı içimde. Meğersem gerçekten bitirmiş beni içinde 🥲. Çok saçma kalbim acıyor yutkunamıyorum bu çok saçma. Neden yutkunamıyorum boğazım ağrıyo kalbim acıyor neden? İkimizde hata yapmıştık ama o benim hatamı konuştu, bunu bile bile neden sırf yazmadı diye canım acıyor. Bu haksızlığa dayanamıyorum. Bana haksızlık etti. Ben buna dayanamıyorum. Beni dinlemedi bana inanmak bile istemedi yalancı dedi bana nankör dedi bana. Ama ben yalan söylemedim ona ben gerçekten çok sevdim onu, onu kaybetmemek için çok çabaladım. Onca çabamın karşılığı bu olmamalıydı. Eminim ben bu çabayı düzgün birine vermiş olsaydım değer kıymet bilen birine vermiş olsaydım beni böyle bırakmazdı. Ama ben anlamadım en başta anlamış olsaydım değer kıymet bilen biri olmadığını en başta bilseydim bana bir gün nankör diyeceğini asla onu sevmezdim.. belliydi ama yazmıcağı ayrıldıktan sonra verdiği sözü bile tutmayan biri nasıl yazar ki? Kendime acıyorum böyle biri yüzünden ağlayan kendime acıyorum. Ama yapamıyorum tutamıyorum kendimi bağırmak istiyorum. NEDEN diye bağırmak istiyorum. Verdiğin sözlere noldu verdiğin ümitlere noldu? Biri bana söylesin bu acı ne zaman geçicek? Ben ne zaman onu sevmeyi bırakıcam onu unutucam. Ama bi yanım unutmak istemiyor. Bi yanım onunla kurduğum hayalleri bi başkası ile kurmak istemiyor. Ama mutlu olmak istiyorum o mutlu olabiliyorken ben niye mutlu olamıyorum?
Onun için gerçekten bitmişim 🥲 ?