Neden bunları yaşadık?

3 aylık ilişkim vardı bir kaç sene önce benimle sevgili olmak için bir sene çabalamıştı ben istememiştim tekrardan bir şekilde bir araya geldik duyguları depreşti sanırım bir hafta falan konuştuktan sonra sevgili olduk çıkma teklifini çiçekle etti sevgisini görüyordum ama son bir ay içinde çok gel git yaşamıştık psikolojik sorunları da vardı bir hafta önce buluştuk son buluşmamızdı evde buluşmuştuk bir şeyler yaşadık ve +18 video açmak istedi beraber izlememiz için ben çok kızdım ve toparlanıp gitmek istedim izin vermedi yalvardı gitme diye ağladı seni çok seviyorum sensiz yapamam ben dedi bu buluşmadan bir kaç gün sonra en yakın arkadaşımı hayatımdan çıkarmamı istedi tartıştık baya konuyu kapattı sonra tekrar açıldı ve ayrıldık seni daha fazla üzmek istemiyorum dedi ayrıldıktan iki gün sonra falan yeni biriyle sevgili olmuş ve o kızla sıkıntılı olduğumuz bir dönemde sohbet etmişler amacı ne sizce aldığı hediyeleri geri vermek için yanına gittim kızardı suratı bakamadı bana yere bakarak ters ters konuştu benimle aldatıldım mı

Güncellemeler
1 yıl
En yakın arkadaşımı hayatımdan çıkarmamı istemesinin sebebi aramıza girdiğini düşündü ilişkimiz ve onun hakkında ki düşüncelerini sevmedi
Neden bunları yaşadık?