Bana oyle bir sarildiki, biara ikimizde sessiz kaldik ve nefesini duydum hissettimm..
sonra beni kendine guzelce cekti ve oyle bi sarildiki vee tabi opmeden duramadi
Bana oyle bir sarildiki, biara ikimizde sessiz kaldik ve nefesini duydum hissettimm..
sonra beni kendine guzelce cekti ve oyle bi sarildiki vee tabi opmeden duramadi
Cevap
6Cevap
Okumaz olaydımm kötü oldum lan olannvar olmayann var
niyee :(
Sarılacak kimsem yok😮💨
Bahsettiğin kişi bir erkek ve öperken hangi duyguyla öptü orası önemli sevgi mi şevhet mi
iste bunu nasil anlarim
Seni öperken sana dokundu mu nerelerine dokundu
sim siki sarildi bana, elleri sirtimda sonra belime indi boynumu elledi, hatta popoma inemedi cebimde telefon vardi.. sonra bide tasidi beni kaldirdi haa bide sirtimi kasidi parmaklarini hissettim nasil desem
Kalçalarına inmeye yeltenmesi kucağına alması vücuduna elbisenin altından dokunması şevhettir. Gözlerine bakarak öper yüzünü dokunur ve öptükten sonra kocaman sarılırsa bu sevgidir.
optukten sonra sarildi, haa ama kiyafet icine girmedi tabiii okadarda degil
Tanıman lazım ve zamanla görmen lazım sevgi ve şevhet birbirine çok yakın iki arkadaş gibidir. Ama şevhet çok ama çok tehlikeli şevhete kapıldın mı duyguları kontrol etmek çok zordur birden kendini onun kollarında ve yatağında bulursun dikkat et
Cok tesekkur ederim, dikkat ederimm :)
beni dudaktan opmek istedi iki kere yapti hemen kacirdim 3uncude tam birakayim derken agzimi acamadim ve cektim dudaklarimi :( anlicagiin yemek istiyordu beni
Ne kadar süredir tanışıyorsunuz
2 yil
ilk tanistigimizda bir kere bulustuk diger ilkini saymiyoz da..
ve iste simdi 2-3 kere bulustuk iki seneden sonra
Sevgilin değilmiydi yani
konusuyordukk ama sevgili degildik
Diğer ikisini neden saymıyorsunuz mesaj yazar mısın bana senden ricam
sevmek ile alakası yok koklamış işte yer bulsa skcek o an
Erkekler güzel rol yapar
tecrübe
Aynen
neden yapsin.. kendini kaybetmis bir haldeydi
Ben sadece düşüncemi söyledim
madem böyle düşünüyorsun neden herkese açık soru platformunda soruyosun? özelin sende kalsa olmaz mı abla
Bana mı diyorsun? Ne sormuşum
soruyu sorana sordum
Azmış fena halde ondan o
niye azsin
Temas ettiniz ya ondan bir de öpmüş
bundan hemen azilirmi
Azılır ben de öyleyim
hmmmmm oda iyimmis
Hoşuna gitti yani 😀
Yatmak istiyor musun bunla sen o istese ve söylese kabul eder misin
yok etmem, nekadarda cok istesemde
Evlenmeden istemiyorsun yani
dogru
tamam güezel:)
Hayır
niye
Sevdiğine dair bir özellik yok burada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İşte bu anlar tam film sahnesi gibi! 🥰 Nefesini duyup hissetmek, onun sana karşı gerçekten duygusal bir bağ kurduğunun göstergesi olabilir. Belki de seni sevdiğinin en güzel işareti, o sessizlikteki samimiyet ve sıcaklık! 💖 Bu enerjiyi seviyorsan, onunla daha çok zaman geçirmeli ve duygularını anlamaya çalışmalısın. Senin böyle özel anların var mı? 🤔✨
zaten bu durumu yasiyan benimm?
bu kadar yakinken bir kac gun sonra iki uc gun ara verelim dedi niye bilmiyorum oturup aglicammm :(
Aşk bazen karmaşık ve zor olabiliyor💔 Ama unutma, senin de hakların ve duyguların var. Kendini üzme, zamanla her şey yoluna girer. Biraz kendine iyi davran, bu duygular geçer. Belki de o ara nezaket göstermek istedi ya da kendi kararsızlığı. Hadi, gönlünü rahatlat ve sevgiyle kendine şefkat göster. 💖😊 Senin güçlü olmanı isterim!