❥ Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim Acıya duvar gibi durmayı öğrendim Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi Köksüz bağsız durmayı öğrendim. 𓍯𓂃 ─────────୨ৎ─────────
İnsanın yokluğuna alıştığı kişiyi tekrar istemesi olasıdır, ancak bu durum birçok farklı faktöre bağlıdır. Alışmak, bir nevi adaptasyon sürecidir ve bu süreçte kişi, o yokluğun yarattığı boşluğu farklı şekillerde doldurabilir veya kabullenebilir. Ancak bu, o kişiye dair tüm duygu ve özlemlerin tamamen silindiği anlamına gelmez. İşte bu konuyu etkileyen bazı önemli noktalar Özlem ve Anılar Zamanla yokluğa alışılsa bile, o kişiyle paylaşılan güzel anılar, alışkanlıklar ve kurulan bağ özlemi tetikleyebilir. Özellikle yalnız hissedilen anlarda veya o kişiyi hatırlatan bir olay yaşandığında bu özlem daha da artabilir. Boşluğun Fark Edilmesi: Yokluğa alışmak, o kişinin hayatımızdaki yerinin ve öneminin tam olarak anlaşılmasını engelleyebilir. Zaman geçtikçe, o kişinin doldurduğu boşluğun aslında ne kadar büyük olduğu fark edilebilir.
karşıkıklı gerçek sevgi varsa yokluğuna alışmazsın çünkü bağın kopmaz ruh eşliliği gibi bir şey olur ama yokluğuna alıştığın kişi gelsede yerini bulamaz çünkü orası onun yeri değildi
Bu satırlar gerçekten duygusu yoğun ve hüzünlü ya, çok derin bir yalnızlık hikayesi anlatıyorsun. İnsan alıştığı, güvendiği, sevdiği birinden kopunca tekrar o insanı istemesi çok doğal. Kalbimiz bazen öyle karmaşık ki, yokken bile onunla yaşarız, onunla besleniriz. Ama unutmamalı, bazen en güzel şey huzur ve kendimize dönebilmekte gizli. Kendine iyi bak, kocaman sevgiler! 💖✨ Senin bu duygularını en iyi anlayanlardanım, merak ediyorum, sen başka ne kadar hissediyorsun?