Çok uzun , okumadım diyen sussun lütfen. Bu şimdi numaramı niye geri kaydetti ki?

Eski sevgilimin ailesi beni Alevi değilim diye istemedi. O da ailesine karşı benden yana olmadı. Ailesini tercih etti. Benim de zoruma gitti. Zoruma gittiğini belli eden şeyler paylaştım ve o da instagramımda ekli idi ve gördü. Beni arayıp öyle şeyler paylaşma dedi. Daha paylaşmadım. Arkadaş olarak kalmanın lafını etti, kabul etmedim. Dün beni engelledi bir anda hiçbir sebep yokken. Ben de çok şaşırdım. Bir anda neden engelledi ki diye düşündüm. Aradıkça aradım. Bir cevap aradım. Ben numarasını silip instagramdan da çıkardım üstüne alındığı için her şeyi. O da numaramı silmiş. Siz kimsiniz diyerek telefonumu açtı. Daha doğrusu geri aradı. En son her yerden benim ricam üstüne engelimi açtı ama beni de bir daha ararsam aileme ulaşacağı konusunda ve savcılığa vereceği konusunda tehtid etti. Ben de merak etme , daha yazmayacağım sana. Numaranı da sileceğim dedim. Sildim ama ezberlemişim. Bu sabah geri ekledim ve gördüm ki o da geri eklemiş.
Anlamadığım dün tehtid ediyordu beni , arama diyordu. Zaten aramayacağım daha. Bunu ona da dedim zaten ama bana güvenmiyormuş. Neden arayacaksam beni tehtid eden birini? Mal mıdır? Nedir? Her neyse dün beni tehtid eden , arama diyen insan numaramı niye geri ekledi ki? Anlayamadım. 🤷‍♀️

Çok uzun , okumadım diyen sussun lütfen. Bu şimdi numaramı niye geri kaydetti ki?