Gerçekten böylemi mesela ben sevdiğim kişiye yazamadım bile size kimse yazmıyor diye üzülmeyin bazen insan yazamıyor

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten böylemi mesela ben sevdiğim kişiye yazamadım bile size kimse yazmıyor diye üzülmeyin bazen insan yazamıyor

Ablacım iyimisin diyip cevap aldıktan sonra aramak saçma bu belki sevgi olabilir ama birazda digelerine acimasızlik yapmak oluyor herkes aynı şeyi yapıp arıyor olsa kim ambulansa nasıl ulaşıcak
Zamanında arayanları soranlarıda gördük kardeşim yaomasiklaeo şey kalmadı
Aramak sormakla olmuyo zaten bu işler o an kaybetme korkusu olunca insan düşmanına bile öyle davranabiliyor asıl önemli olan sana depremden önce nasıl davrandığı nasıl hisler hissettirdiği
Dilin kemiği yok hiç hissetmediği hislerle kaldırabilir insanları ama gözler bakışlar gülüşler anlatır gerçekleri
O kadar güzel yazmışsınki helal olsun aynen öyle yazdıklarına imzamı atıyorum eiglik cevap 👏👏👏👏
Cevap
4Cevap
Öyle değil, bunlar insanların kendine yaptığı kör teselli sadece...
Aynen öyle
Sadece bir arkadaşım aradı. Beni düşündüğü için mutlu oldum. İnsan böyle durumlarda arayanı soranı olsun istiyor
Biliyorum insan soranı olsun istiyorda buda elimizde değil nasılsın ailen falan nasıl bir sorun yok değil mi dün çok kötüydü deprem
Biz iyiyiz siz nasılsınız evde misiniz yoksa arabada mı kaldınız gece
Allah daha da iyi etsin inşallah ben evimde kaldım bir sorun olmadı siz nerede kaldınız
Amin cümlemizi. Biz de evde kaldık
Çok dikkatli olun olur mu
Bazen insanlar haber almak istese de alamıyor ve iyi olması için dua edebiliyor sadece, haklısın!
Ben yazdım iyiyim senle olmuyor iletişim kurmayalım dedi. Çok seven taraf hep yara alır
Ayrılmak için bahane arıyorlar nasıl insan bunlar bende çok seviyorum ama yazamadım
Bende sildim numarasını falan bidaha yazmamak için. Bence yazma merak etse o sana yazardı
İşte bende merak ediyorum ama yazamadım içini bilemiyoruzki
Yazma kimseye bir şey olmamış o da iyidir
Sağol canım sende üzülme bu zamanda sen gibisini bulmak zor oda pişman olcak olsunda
Olmaz o yenisi bulmuştur bile. Hayırlısı canımız sağolsun
Hiç umrumda değil sevdiklerim arkadaşlarım ölsünler
Neden çok mı zor
Rahatsiz etmek istemiyorum ondan iyi olduğunuda gördüm hem onunda bana ilgisi var şimdi yazmadım diye ben değer vermiyorummu oldum üstelik sevdiğim kişiyle aynı şehirdeyiz oda yazmadı ama ben demiyorum bana değer vermiyor diye çünkü ondaki yerimi biliyorum
Hayır değil laf olsun diye yaziyorlar
Bencede kendilerini avutuyorlar bence arayan değilde ilk aklımıza gelen kişidir
Evet böyle
Önceden bize iyimisiniz diye soranlarıda gördük gizli yapmadıkları iş kalmadı
dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?