Çocuk çok ilgiliydi geçmişimi sorun ediyoruz ama sevdiği için kaliyrodu öyle diyrodu hisleri o kadar gerçekti ki yeminle hissediyorum ve uzun zamandan sonra birine çok fazla şey hissetmeye başlamıştım ki tipine falanda değil yüreğine insnaligina haylaler kurduk berbaer çok dnwgesiz davraniyrodu ve bugün bana diyor ki iyi kızsın güzel kızsın ama ben seni sevgili olarak görmüyorum 😂gülüyorum yoksa yikilisim kötü olcak geçmiş mi sorun dedim yok dedi herkes hata yapar dedi ve mesele beni sevgili olarak gorememesiymiş Ben bir kez daha kandım inandım beni sevmeyene bu da benim ayibim olsun 🥲
Güncellemeler
1 yıl
Metin baya karışık ve hatalı kusura bakmayın ağlarken yazdım ondan böyle oldu
Bu gece yine hayatımın darbesini aldım hiç beklemedigim yerden beni dinler misiniz?
Ya kandırmak bile değil bu sadece anlatma. O sana anlatıyor mu? Kimbilir neler yaşadı o neden sorgulanmıyor? Yapma bi kız olarak sen böyle yaparsan erkek sana neler yapmaz. Baştan kaybediyosun onun insafına bırakıyosun kendini
Emin ol çok beğeniyor bu yzuden gidemiyor hatta şimdi bile arkdas kalalım diyor Sadece dindar biri ben de eskiden hassas bakardım bu konulaara ama artık kirlendim sende belliki hassas vakalbilen birisi değilsin Ki ayrıca küçüklüğümde de açık skeilde bisisler oldu bilincli olarak değil ama çok Ama hiç tan anlamiyla cinsel ilişki yasmaadim çok şükür
Gitsin bırak. Hayırsız. Geçmişini sorun etmeye hakkı yok kendi sanki çok mu iyi. Bende bakire degilim ama sevgilim asla geçmişimi sorgulamıyor
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben bakireyim o dindar biri o yüzden aslında haklı olduğu noktalar çok
Cevap sahibi
1 yıl
Neyi sıkıntı yapıyor o zaman geçmişinde ne oldu ki
Soran
1 yıl
Ykainlasma oldu işte ve haklıda bana girede normal bişi değil bunlar ama yaptım bir hata o konuya dini younden bakıyor nasıl kirletirsin kendini aileni düşünmedim mi diye ama şun ayrilmamiz geçmiş değil beni sevgilisi olrak gorwmiyorsmuş öyle dwdi
Cevap sahibi
1 yıl
Valla saçma tamam günah olabilir ona göre. Ama seni sevseydi ne olursa olsun asla bakmazdı geçmişine. Ben bak bakire degilim duydun mu bakire degilim yaa. Sevgilime bu konuyu anlattım ya bşr daha açmadı bile o konuyu bana saygısından. Tamam sende bir şeyler yaşamış olabilirsin yani bu dogal şeyler ne var ki benim yatmadığım erkek kalmadı. O çok abartmış
Soran
1 yıl
Ona göre mi günah olabilir bence dimizi araştır öyle gel çünkü cidden aynı pencereden bakamazsın
Cevap sahibi
1 yıl
Sende çok iyiymişsin gibi konuşma. Yakınlaşırken aklın nerdeydi madem şimdi bu kadar iyi oldun. Ayrıca ben Müslüman degilim. Ateistim
Soran
1 yıl
Ben iyiyim demiyorum haklı çıkmak için üzerime yürüme yazdikarimi dikkatli oku tamam nolmiyordumdur o zaman bizim dinimize göre günahtır bunalar zina yapmak çok gunahtır ama zinaya yakalama diye geçer kuranı Kerim'de yani zaten zina son noktadır ama yaklasmakta çok günahtır
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Belli gerçekten. İlk basta minik bir sey hıssetıysen gecmısle ilgili artık ihtiyacını tamamlayıp şutlarlar. Sg et öylelerini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Seçmen tamamda geçmişte ilgili ona ne anlattın? Erkeklere gecmişinizi anlatmayın diyorum burada hep. Anlatan kaybeder
Abi napiyim içim rahat etmiyor yakınlaşmam oldu onu anlattım
Anlatan böyle üzülür. Onun gecmişi nasıl? Neden sadece senin gecmişin sorgulanıyor? Akıllı olun anlatmayın erkekleri bu konuda kandırın
Kandiramiyorum işte içim rahat etmiyor benim
Ya kandırmak bile değil bu sadece anlatma. O sana anlatıyor mu? Kimbilir neler yaşadı o neden sorgulanmıyor? Yapma bi kız olarak sen böyle yaparsan erkek sana neler yapmaz. Baştan kaybediyosun onun insafına bırakıyosun kendini
Onun birşeyi yok ki hani geçmişi temiz biri dindar
Geçmişini anlatırsan hepbu hayal kırıklığı devam eder sende
Haklısın belkide ama elimden bişi gelmiyor abi
Geçmişi kirli olan kaybeder, açıkça söylemez erkek. 2. el 2. eldir
Yani beni öyle mi görüyor
Nasıl geçmiş tam olarak
Yakisnlasma yaşadım vs
Ama tam manasıyla bişi yok
Bakire misin
Evet abi
Yaşlar kaç
Ben 21 o 22
Yakınlaşma detayı olarak ne anlattın
Ne olduysa onu
Ne oldu
Biraz yakisnlasma işte
Oral vs mi
Hayır kıyafetli ilişki gibi düşün sürtme gibi
Beğenmemiştir seni muhtemelen
Kim geçmişi sorun eden mi bunu yakimslasmayi yaşadığım mı
Bu kadar sorun edilmez, beğenmemiştir
Emin ol çok beğeniyor bu yzuden gidemiyor hatta şimdi bile arkdas kalalım diyor
Sadece dindar biri ben de eskiden hassas bakardım bu konulaara ama artık kirlendim sende belliki hassas vakalbilen birisi değilsin
Ki ayrıca küçüklüğümde de açık skeilde bisisler oldu bilincli olarak değil ama çok
Ama hiç tan anlamiyla cinsel ilişki yasmaadim çok şükür
karakter yoksunları da hep sana denk geliyor, maşallahın var...
Ne yapayım abi ben mi istedim
insanları tanıyamıyorsun...
Haklısın
Gitsin bırak. Hayırsız. Geçmişini sorun etmeye hakkı yok kendi sanki çok mu iyi. Bende bakire degilim ama sevgilim asla geçmişimi sorgulamıyor
Ben bakireyim o dindar biri o yüzden aslında haklı olduğu noktalar çok
Neyi sıkıntı yapıyor o zaman geçmişinde ne oldu ki
Ykainlasma oldu işte ve haklıda bana girede normal bişi değil bunlar ama yaptım bir hata o konuya dini younden bakıyor nasıl kirletirsin kendini aileni düşünmedim mi diye ama şun ayrilmamiz geçmiş değil beni sevgilisi olrak gorwmiyorsmuş öyle dwdi
Valla saçma tamam günah olabilir ona göre. Ama seni sevseydi ne olursa olsun asla bakmazdı geçmişine. Ben bak bakire degilim duydun mu bakire degilim yaa. Sevgilime bu konuyu anlattım ya bşr daha açmadı bile o konuyu bana saygısından. Tamam sende bir şeyler yaşamış olabilirsin yani bu dogal şeyler ne var ki benim yatmadığım erkek kalmadı. O çok abartmış
Ona göre mi günah olabilir bence dimizi araştır öyle gel çünkü cidden aynı pencereden bakamazsın
Sende çok iyiymişsin gibi konuşma. Yakınlaşırken aklın nerdeydi madem şimdi bu kadar iyi oldun. Ayrıca ben Müslüman degilim. Ateistim
Ben iyiyim demiyorum haklı çıkmak için üzerime yürüme yazdikarimi dikkatli oku tamam nolmiyordumdur o zaman bizim dinimize göre günahtır bunalar zina yapmak çok gunahtır ama zinaya yakalama diye geçer kuranı Kerim'de yani zaten zina son noktadır ama yaklasmakta çok günahtır
Belli gerçekten. İlk basta minik bir sey hıssetıysen gecmısle ilgili artık ihtiyacını tamamlayıp şutlarlar. Sg et öylelerini
Nasıl yani anlamadim
Nereden tanıştın?
Okeyden
Neden öyle slak tipleri buluyorsunuz? Ben dururken
Sinir bozucu yeminle
Burdakı dayılarıda ipleme. Hepsı konuyu cinsellıge cekecek. Aklı orada hepsının
Sninde orada galiba neyse yazma
Salla gitsin iyi olmuş
Ssviyorum oni
Mercimeği fırına verirken aklın neredeydi
Oule bişi yapmadım yakinalsma yaşadım onada pişmanım insanların hakkında bilip bilmeden yorum yapma
Yaz dinliyecem seni söz
Ya bu alt paragrafı oluşan yeterli olay orada
Neden öyle dediki şimdi anlamadim
Bende anlamadım ama sevmiyor işte
Ozaman kasma ya. Vardır bir muhabbet ne kadar dir cikiyon
Kasma demekle olmuyor seviyorum, çok olmadı daha
1-2 ay?
Gibi
1-2 ayda ne aşkı bu ya 🤣
Sanane oğlum dmeek adam gibi adamda sevdik
Ne alaka la 🤣 cicim ayında terk yediğin için bu kadar sıkıntı olmuş işte 🤣
Nasıl gani
Cicim ayı nedir biliyon mu
Evet
Ne yapacakmış seni
Bilmem bı seviyroum diyrodu bı rakdaas ama şu an diyor ki bizden olmaz 🥲
Djakalaö olmaz diyorsa zorlama
Komik mi
Amaci cinsellik iste
Aslında hiçte öyle biri değil hayatında hiç öyle şeye meyil etmiş biri değil 4-5 yıllık sevgilisine bile sık temas etmezmiş
Senle yalti mi
Hayır ya saçma sapan konuşma