Çok canım yanıyor hangi duayı okursam rahatlarım?

Sevdiğim bir insan dan çok büyük darbeler yedim binlerce kadınla aldatıldım ama sırf kendimi ona teslim ettiğim için zorunda hissettim canım yana yana devam ettim sonrası daha da kötü detaylara girmek istemiyorum ben kendimi bu şekilde zaten kabullenemiyorum bana cok iğrenç şeyler yaptı sürekli tansiyonumu çıkaran beni üzen kusturana kadar bana kötü davranan biri vardı karşımda Şu an biteli 4 ay oluyor o hayatını devam ediyor ama ben cok büyük ah ettim be bu dünya da ne öbür dünya da hakkım asla helal değil. kendime cok kızıyorum 1 yıl oldu ayrılalı sürekli gelip gitti ama son 4 aydır ben cok kötüyüm bana değer vermeyen benimle oyuncak gibi oynayan birini hala özlüyorum hala yaptıklarını kaldıramıyorum ölmesni de istiyorum bir yandan canı cok yansın istiyorum hergün uykumdan kalkıp ağlayarak yatıyorum ama bir türlü çıkıp gitmiyor aklımdan kendimden de nefret ediyorum artık ve canım cok yanıyor hangi duaları okursam rahatlarım zaman ilaçı gibiymiş gibi gelmiyor bana nasıl unutabilirim bu yaşadıklarımı ve onu

Çok canım yanıyor hangi duayı okursam rahatlarım?