AİLESİ BENİ İSTEMİYOR NE YAPMALIYIZ?

Merhaba arkadaşlar , aslında sevgilim ile yıllardır tanışıyoruz ama arkadaştık hatta babalarımızda aynı şekilde arkadaşlar ama biz bu sene bi şekilde birbirimizi sevdiğimizi ve iyi geldiğimizi düşünüp bir ilişki yaşamaya başladık. Ben bir evlilik geçirdim ve 2 melek annesiyim erkek arkadaşım daha önce hiç evlenmedi ilişkimizi onların tarafından önce abisi ve yengesine sonra annesine açıkladık sonra babası öğrendi ve annesi dışında herkes bizim birlikte olmamızı istemiyor. Bana güvenmediklerini ona zarar vereceğimi düşündüklerini söylüyorlar. Ama biz birbirimizi gerçekten çok seviyoruz, her konuda anlaşıyoruz ve çocuklarıma gerçek babalarından daha çok değer ve emek veriyor bütün ailesine karşı geldi ama babası sürekli babamı arayıp ayrılsınlar diyor. Büyük ihtimalle benim hakkımda biri onlara kötüleyip doldurmuş çünkü beni zaten tanıyorlardı severlerdi ama iş bu raddeye gelince sanki düşman oldular. Biz asla yolumuzdan dönmek gibi düşüncemiz yok ama durum bu ne yapmalıyız bana yardım edin lütfen?

AİLESİ BENİ İSTEMİYOR NE YAPMALIYIZ?