Güncellemeler
1 yıl
Deprem olduğunda iyi misin diye mesaj atıp arayanların gerçekten sizi seviyor olması gerçeği :(
Güncellemeler
1 yıl
İyi adamlar yalnızlıktan ölüyor. İyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken sözü ne kadar doğru değil mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
atmadım
barış sen adamsın
Eyvallah sende
yok ben değilim
Eşşek herif yazmadı bana zaten sevilmemistik niye hatırlattın bi daha
özür dilerim kanka sevilmemişiz ya cidden
Aklımızdan cıkmıstı en azından
sevmişssek asla aklımızdan cıkmaz
Fark etmez oldururum sevgiyi
keşke öyle olsa
Deprem değil kıyamet kopsa yazmam gebersin umrumda olmaz
Bacıkoom👌🏻👌🏻🤙🏻
keşke bunu yapabilseydim ya sabah olmaz şimdi bana
@Munkesir 🤜
Yapmacaktın reis. bırak beter olsun kime değer versek ilk bizi öpüyor hayvan olmak lazım o zaman senden kıymetlisi yok
ya yemin ederim öyle insanlar artık ne istedigini bilmiyor iyi davrandığın an karşındaki seni görmezden gelmeye başlıyor
Poposu kalktı kendini bir bok sanmıştır şimdi. bu hataya bir daha düşme. Sana yazsınlar sen yazma. Takma kafana 3 güne geçer
yazamam artık yazmaya elim gitmez cevap verirken bile 20 kere düşündüm neden hala önemseyip yazıyorum diye kafaya takmamak mümkün değil ya neden böyle oldu hiç anlamadım nasıl vuruldum bukadar kısa süreçte bilmiyorum her şey çok çabuk gelişti karşısında kücük cocuk gibi oldum yaşımın adamı değil de nebiliyim seviyor sandım işte güvendim sarıldım
İnsanın boşluğuna geliyor bazen hiç beklemediğin bir anda bağlanmış buluyorsun kendini maalesef.
güzelde değildi hiç okadar kadın karşıma çıktı dengimiz olmayan insanlara vurulduk off
ilişkide her şey okadar cok zordu ki herşeyi sırtlayıp tek başıma yürütüyordum boşluk değildi ya ilk tanışmada ben bu kadınla evlenirim hissiydi
daha önce hissetmediğim birşeydi
ekranımda mesajını görünce okadar cok sevindim ki sanki her şey birden eski haline gelicekmiş gibi düşündüm ümitlendim biliyordum asla geri dönüşü olmayacağını
Gecmis olsun boş ver önüne bak kimse vazgeçilmez değildir
bakıcam elbette zaten bir kaç ay sonra yurt dışında olucam artık istesede cok zor tüm hayatımı ona göre şekillendirmeye calışıyordum artık sadece önüme bakıp kendim odaklı ilerliyeceğim kendime söz verdim
Benim aklımdan hiç çıkmıyor ki aklıma gelsin
herkes başkasına aşık şaka gibi
Netice
hüsran kardeş hiç önemsemedi ayıp olmasın diye cevap verdi
Kader Nasip diyelim o zaman. Çokta takmamak lazım düşün şimdi bu saatlerde yatarken sen onu düşünüyorsun.
kanka 2 hafta oldu ayrılalı zaten hiç aklımdan cıkmıyor kalabalık bi masadan kalkıp geldim cenaze gibiydim bugun 28 yaşındayım kücük cocugun elinden oyuncağı alınmış gibi. sadece oturdum
Anlıyorum knk benimkisi de 1 yıl olacak
daha bi 8 senesi var geçmiş olsun
Şöyle bakıyorum da 1 seneye göre daha iyiyim yani. Yaram kabuk bağladı daha az acıyor daha az aklıma gelmeye başladı
y... yedik ya
İlk başlarda öyle hissedersin
yapcaz bakalım birşeyler
Knk şunu hiç bir zaman eden bulur cezasını. Beni sebepsiz yere terk edip gitti ama içimde halen bir intikam alma duygusu var intikam alsam ne olacak diye kendimi sorguluyorum. Sonra Allaha bırak hasan öyle de yapıyorum zaten
Unutma