Merhaba. Çok üzgünüm, bunu buraya yazmak bile içimi yakıyor ama aklım çok karıştı. 2 yıldır birlikte olduğum biri vardı. Gerçekten beni çok seven, çok nazik bir erkekti. Daha önce hiç böyle hissettirilmemiştim… kendimi kadın gibi, güzel gibi, hatta bir prenses gibi hissetmiştim onunlayken.
Ama yaklaşık 1.5 yıl önce ailesi ciddi bir kaza geçirdi ve o günden beri çok kötüydü. Ruh hali sürekli değişiyordu, hayattan kopmuş gibiydi. Ben de uzun süre destek oldum, sonunda bir psikoloğa gitmesini sağladım.
Geçen hafta bana geldi ve dedi ki: “Psikolog bipolar olabileceğimi söyledi. İlişkilerde şiddet vs. gibi şeyler olabilir diye uyardı. Ben artık seni sevmiyorum, ayrılalım.”
Bu o kadar ani ve keskin bir değişimdi ki… O beni çok seviyordu, böyle biri değildi. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Aklıma takılan şu:
1-Psikolog böyle bir teşhisi gerçekten koyabilir mi? Yoksa bu bir psikiyatrın alanına mı giriyor?
2-Eğer bipolar bozukluksa, böyle bir anda "seni sevmiyorum" diyerek ilişkiyi bitirmek hastalığın bir belirtisi olabilir mi?
3-Bu hastalık için genelde ne tür ilaçlar veriliyor? (Gerçekten böyle bir teşhis aldıysa bu süreç nasıl işler?)
Lütfen ciddiye alarak cevap verin. Gerçekten çok zor bir şey yaşıyorum ve kafam çok karışık. Bu birdenbire olan değişim, yaşadıklarımızla asla örtüşmüyor…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer