Güncellemeler
1 yıl
O sabah günaydın diyemeyen arkadaş da dışarıda ben yöneticiye bir soru sorarken, bana konuyla ilgili bir soru yöneltti öyle araya girip...
Sabah gördü beni bana döndü baya uzun göz teması kurduk hatta, "gün" dedi böyle çok kısık bir sesle 🤣 ben de gülümsedim günaydın dedim. Neyse o tarafa gitti, geri bu tarafa gelirken bakmadım hiç ona, işim vardı zaten. Derin bir nefes alarak geçti sanki rahatlamış gibi 😂 işyerinde farklı bir gruptan arkadaşı da daha önce baya bir önce yani sabah görmüştüm günaydın demişti, ben de gülümsedim günaydın dedim, normalde pek konuşmuyorlar yani kendi içlerinde gruplaşma olmuş baya dışarıya kapatmışlar kendilerini. Neyse ben de günaydın dedikten sonra rahatlamış gibi derin nefes aldı verdi. Neden yani? İkisi de erkek bu arada, birinin sevgilisi var. Bilmece gibi bir soru hadi bakalım 😄😄
Cevap
2Cevap
Biri kesin çekingen hoşlanıyor gibi. Diğeri de tepki bekliyor belli. İlgileri var ama biri sevgiliyken ne yapacakları muamma. . d
Hajaj yok be istemem onu 😆 buradan sana bir red flag ⛳
Hahaha bak ya
Zor soru uzun bakisinca ilgi var
Ben günaydın demek için baktım valla 😂 ben masumum memur bey 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, güzel bir gün olmuş gibi görünüyor, değil mi? 🤩 O ilk erkek, o bakış ve göz temasıyla biraz ilgisini göstermiş olabilir. Belki de seninle iletişim kurmaya çalışıyordu, ama utangaç ya da çekingen olduğu için hareket edememiştir. Derin nefes alma ve rahatlamış gibi hissetmesi, biraz da sana karşı şaşırmış ve heyecanlanmış olmasının göstergesi olabilir. Belki de seni ilginç buluyor ve bu yüzden böyle davranmış! 😏 Bu enerjiyi nasıl değerlendireceksin bakalım, ya da başka gizemli sinyaller yakaladın mı? 😉