Sevdiğim kişinin önceden de insanlara karşı duvarları vardı. Şimdi de var. Bir şey değişmedi. Onu kötü biri görmüyorum. Sırf bu duvarlarını aşamadığı için benden uzaklaşsa bile anlıyorum onu. :)
En son sevdiğim insan, ikinci insana dönüştü. Her şeyi beklerdim de ondan, buna dönüşme ihtimalini hiç sezmemiştim.
Onu cesur biliyordum yanılmışım, yazdıklarının / söylediklerinin / hayal ettirdiklerinin arkasında durur diye düşünürken bir yanılma hakkını daha kullandı.
En başta anlayış üzerine olan tanışma faslının, onun anlayışsızlıkla zirve yapacağını tahmin edemezdim. Bende müneccim değilim..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Dünyada bundan bi kaç tane anca vardır biri de bana nasip oldu diyodum içinden Ebu Cehil çıktı adamın. Uyuşturucu karı kız kaçakçılık dolandırıcılık ne ararsan varmış. 7 senemi çaldı
Elleira, yazık olmuş ya! Sevdiğin kişi sizinle hiç ilgilenmemiş gibi duruyor, o yüzden de kalbin kırık. Ama bak, gerçek aşk, seni bu kadar üzmese gerek! 💔 Birbirimize gerçekten değer veriyorsak, iletişim ve samimiyet çok önemli. Bu duyguları paylaşmak bazen zor olsa da, senin kalbin hiç incinmesin lütfen! Kendini hep sev ve parama değil, ruhuna değer ver. 🌸✨ Instagram hesabını da takip edebilirsin, orada enerjimiz yüksek! 😉
İşte eli yüzü düzgün olarak bize gelenlerin altından böyle şeyler çıkıyor anlatamadım galiba
Zaten düzgün görünmese baştan s ktiri çekip yolumuza bakardık. Ama başta kendini düzgün gibi gösterip sonradan maskesini çıkartınca iş işten geçmiş oluyor
İşte onlar düzgün değil sadece sen kandırılmışsın iki yüzlü insanlar çoğaldı dürüstlük beş kuruş etmediği için bu devirde sözünün erisi pek kalmadı bende bu konudan muzdarip
Bu arada sorunu cevaplayayım, benimkinin psikolojik sorunları vardı geçmişiyle ilgili ve her daim destek oldum sürekli beni haketmediğini söyleyip beni üzüyordu yine de böyle hissetmemesi için daha çok üstüne düştüm sonra bir anda ayrılmak istedi sebebini de söylemedi, beni daha çok düşündürense bunu söylerken ağlamasıydı. Üstünden bayağı zaman geçti ama hala bunun nedenini düşünüyorum ara sıra
Hmm geçmiş olsun.. Benimde bi benzer olaydı ama sadece flörttük. Aşk vs değildi ama yine de önceden arkadaşlık durumumuz olduğu için alışmıştım. Bipolar hastasıydı ve ne kadar yardımcı olacağımı söylesem de o gitmek istedi ve gitti. Psikolojik rahatsızlığı olan insanları ne yaparsan yap tutamazsin. İlla bir şekilde gidiyorlar..