Aşk İlişkileri Ben niye kimseyle bı kahve çay içemiyorum? KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Ben niye kimseyle bı kahve çay içemiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Valla içerdim bacım ama deprem oldu ya. Valla içtiğim kahveyi de bırakıp çıktım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Deprem oldu herkes kaçışıyor sen kahvemi içmek istiyorsun 0 2 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Napim stres oluyorum kafam dağılsın diye sordum korktum bende yine sallanmış Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E marketten al iç evde Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Napıcan çay kahveyi bira içelim 😂 0 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. içersin 1 0 Yorumla
Sercan0625 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Ben ısmarlayın mı 🙃 1 1 Yorumla Sercan0625 1 yıl Sen ısmarla biz içelim o halde Yorumla
Yahel34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gel ismarlayayim 0 1 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla içerdim bacım ama deprem oldu ya. Valla içtiğim kahveyi de bırakıp çıktım
Deprem oldu herkes kaçışıyor sen kahvemi içmek istiyorsun
Napim stres oluyorum kafam dağılsın diye sordum korktum bende yine sallanmış
E marketten al iç evde
Napıcan çay kahveyi bira içelim 😂
içersin
Ben ısmarlayın mı 🙃
Sen ısmarla biz içelim o halde
Gel ismarlayayim