Canım çok sıkkın.
Çalıştığım kurumda biri var son 1 aydır hemen hemen her gün odaya gelip sohbet ediyor ve odadaki kız da dedi abla senin için geliyor diye çocuk bir iki imada da bulundu ama net adım atmıyor. Ben de dışarıdan ciddi duruyırum ama o gelince gayet normalim cana yakınım hatta bazen öğle arasınsa tenis de oynuyoruz. Hatta dün çikolta aldım ona üzerine de afiyet olsun:) notunu yazdım bu bi adım sayılır mu? Ya da onun ilgisi var mu sizce bilmiyorum. Yakın zamanda da gidecek, bir şeyler olsun istiyorum ama ondan net adım gelmeyince ben de bi şey yapamıyırum olmadı bi bahneyle tek num alıcm offff
Çalıştığım kurumda biri var son 1 aydır hemen hemen her gün odaya gelip sohbet ediyor ve odadaki kız da dedi abla senin için geliyor diye çocuk bir iki imada da bulundu ama net adım atmıyor. Ben de dışarıdan ciddi duruyırum ama o gelince gayet normalim cana yakınım hatta bazen öğle arasınsa tenis de oynuyoruz. Hatta dün çikolta aldım ona üzerine de afiyet olsun:) notunu yazdım bu bi adım sayılır mu? Ya da onun ilgisi var mu sizce bilmiyorum. Yakın zamanda da gidecek, bir şeyler olsun istiyorum ama ondan net adım gelmeyince ben de bi şey yapamıyırum olmadı bi bahneyle tek num alıcm offff
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
uzak durun direk
Varsa gönlü gelir seninle konuşur zaten sen adım atmışsın bence eğer hoşlantı varsa Karşılığı olacaktir. Hakkında hayırlısı olsun
O not adım mıdır
Anlayana ☺
Adımdan kastın ne sevgilimi olmak istiyorsun sadece takılmak mi
Ciddi bi ilişki düşünüyorum.
O zaman bekle ve iyi bir adım at
Mesela iyi adımdan kastın?
Gitmeden iki üç gün önce onu çağır otur açıkça niyetini belli et
Tamam o halde en son çare bunu yapıcam artık
Yoksa gider bir pişman olursun emin ol
Aslında numarasını alsam bile yeter gitse de sıkıntı değil. Mesaj yoluyla bile hallederim ama işte o numaryı nasıl alıcam
Bu dediklerini yapıcam , buraya yazıcam da sonucunu ama sence olucak mı?
Ne olsun istiyorsun ki
Beklentin ne
Tek gecelik bir durumsa zaten gidecekmiş değerlendir
Ciddi bi ilişki istitorum eğlenmek değil niyetim
O zaman gidecekse çok geç
Niye geç olsun?
Rayına oturmaz
O da o kafada değildir
Erkek tam anlamıyla gidecekse macera yaşama kafasında olur
O öyle biri değil bakalım
Saçını çek kolunu ısır. Bunlar eski ama işe yarar şeyler.
Ciddiyet
Rolleri değişmissiniz
Öyle oldu biraz ama kafamı karıştırıyor
O adım atsın prensesligi bıraksın
Sence normal bi duurum mu peki odaya gelip sohbet etmesi
Sen yanlış anliyoda olabilirsin belkide öylesine geliyo
Bu da olabilir ama bi kere odaya erkek kardeşim gelmişti sonra o gidince yanıma gelip kim olduğunu sordu
İmaları olmasaydu yanlış anlamıcaktım
Dediğin gibi o adım atsin korkak erkekleri anasi sevsin
Evet haklısın zaten benn o notu yazınca bile tuhaf hissettim kendimi..
Bı taraflarını kaldirma sonra üzülen sen olursun
Evet evet onu yapmıcam yani anladı gb ben im niyetimi o adım atsın
Eee yani çok yüz verme normal dur o adım atsın bişey olursa yazarsin hadi görüşürüz
Dua ett🥺🥺
Sen epey adım atmışsın
O notu yazmak adımdır di mi
Evet anlamalı senin ilginin olduğunu
O zaman ben artık adım atmıyorum ve sence bi erkek gelip 2-3 saat sohbet eder mi onı çözemedim ki.. sence napmalıyım
Bence ondan bir şeyler bekle artık sen gerekeni yapmışsın
Evet ben daaha adım atamam
Aynen
Sen adım at bari 😂
Attım zaten yani çikolata verdim üzerine afiyet notunu yazdım bu bi adım değil midir
Adımdır da karşıdaki andaval sanırım
Yanii bilmiyorum hiç mutlu değilim, oysa ne çok istedim olmasını... geri de durmuyır hep sohbete geliyor ben mi yanlış anlıyırum bilmioruım ki
Arkadaş insanın bakışından anlaşılır böyle şeyler
Bazen beni izledliğini fark ediyorum ama çok uyanık biri çözemedim ben onu
Bu kadar ikilemde kalmak sıkıcı değil mi
Sıkıcı olsa iyi.. yemekten kesildim ve her sabah 6 da uyanıyırum istemsizce kafaama takıldı. Netlleşse önüme bakıcam da
Saf mısın 😂 çek kenara konuş olmadı çay olmadı tel no hem sosyal medya denen bir şey bar bir kaç reels atsan muhabbet etsen çözülür
İşte ben niye yapıyorum bunkarı ve red yersem kötü olurum. Ama tel no aklımda bi bahneyle num isticem o an anlarım zaten
Sen niye yapıyorsun çünkü kafana takan sensin onun belkide umrunda bile değil ayrıca gidecekse reddedilsen nolur ki
Hem azıcık uyanık ol reddedilmeden de öğrenebilirsin ilgisi var mı yok mu
Tamam bna tüyo ver sen daha iyi anlıyosun bu işlerden. Onu nasıl etkileyebilirim
İşte çocuk profesyonel net belli etmiyor bi ilgisi var gibi bi ilgisi yok gibi
Lan yürü git kaç yaşında kadınsın söyledim o kadar anlamamışsnda git bak başının çaresine
Lan ifadesi hoş değil ayrıca o söylediklerin bariz anlaşılır şeyler ben tüyo diyorsam onın anlamayacağı şekilde davranmaktan bahsettim ayrıca ben başımın çaresine de bakarım
Velet dim dik uyandim benden ònce kalkmiş
Kaçırdınnadamı
Nasıl yani
Hiç düzgün pas atmamışsın
Adam gider böyle
Pardon napabilirdim
Konuşma felan olabilirdi veya bir yemek
İyi de o niye yapmıyo? Ben ni yemeğe çıkalım dicektim
Çekinir belkş
Belki ben de çekiniyorum kiii o notu yazınca bile kötü oldum ben sen ni yazdın deyimce evet dedim ama kötü oldm böyle kur yapar gb
Kaç yaşındasınnsen
32
Tamam yaşın da iyi
Bi bahaneyle num alıcam
Kesin alman lazım
Bence direk kahveye çağır
Tanısam biraz daha başka taktik de veririm de
Oldu! Başka
Şimdilik bu kadar
O yapsın ya
Anlamayacağı şekilde nasıl num alabilirim onu diyebilrisin
Hiç bir şey bilmiyorum ikiniz hakkında yorum yapamıuırm
Bana biraz işinizden ve birlikte bulunduğuna ortamlardan bahsetsen
Aynı kurumdayız son bir aydıe hemen hemen her gün gelip 2-3 saat sohbet edip gidiyor. Öğle afasında masa tenisi ooynarız ya da kahve içeriz bizim odada bir ark daha var yanında. Kahvenin yanına çikolat almış sevdiğim çikolatayı bilitordu ve onun her çeşidini almış mesela. İşte bunlar kafa karıştırıyo bende. Ama doğrudan atmadı adım
Daha ne yapsın
Adam baya baya yürümüş
Pardon nasıl bi yürümek ben dnerden anlıcam.. çikolata aldı diye mi
Çikolatayı da normalde hep ben kahvenin yanında veriridim baktı hep ben veriyorum çikolaya bu kez gidip o aldı.
Biraz kur yap sevdiğim çikolatadan almışsın saol vs
Kur yaparım num da alırım ama eğer adım atmazsa da diret silerim artık hayır adım zaten zor atıyorum bir de olmazsa kötü olurum
Bence de