Aşk İlişkileri Çok özledim dediğiniz neler var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/_33Wjv6lhGg?si=iyvhxdOUy89xul0f3 günlük sosyal medya detoksundan sonra geldimmm 😃🥰🌸 Çok özledim dediğiniz neler var? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. 3 gün çok uzun zaman olmuş gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. onu özledim tabi ki de. 1 0 Yorumla
KreinRakıBeyi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bir şeye özlemeye vakit olmuyor canım çekerse anca özlem gideriyorum izleyip tüketmedim şeylerle 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Var tabi özlediklerim 1 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eski ben, gençliğim, eski yaşlarım. 1 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Nasıldı? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bir iyi gelmiyor değil farklı bir huzuru var sosyal medyaya alışalı unutmuşuz bu duyguyu ama arada yaparım yani yılda bir 😅 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Yılda bir:):)Ben de bir deneyeyim önümüzdeki ay. Bakalım..🙏 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. O var 🖤🙏😔 2 0 Yorumla
Arteria_Coronaria Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. Yok. 1 1 Yorumla tuncay2742 1 yıl Bennn Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. 3 günlük mu 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Var biseyler 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
3 gün çok uzun zaman olmuş gadası
onu özledim tabi ki de.
Bir şeye özlemeye vakit olmuyor canım çekerse anca özlem gideriyorum izleyip tüketmedim şeylerle
Var tabi özlediklerim
Eski ben, gençliğim, eski yaşlarım.
Nasıldı?
Bir iyi gelmiyor değil farklı bir huzuru var sosyal medyaya alışalı unutmuşuz bu duyguyu ama arada yaparım yani yılda bir 😅
Yılda bir:):)
Ben de bir deneyeyim önümüzdeki ay. Bakalım..🙏
Hayatımi özledim. d
O var 🖤🙏😔
Eski enerjim
20-25 yıl öncesini..
Yok.
Bennn
3 günlük mu
Var biseyler
Çocukluğumu özledim
Kadın kadın kadın 🤠