Aşk İlişkileri İlişkide gülen mi yoksa güldüren misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İlişkide komik olan taraf siz misiniz yoksa ciddi takılan mı? 😄 İlişkide gülen mi yoksa güldüren misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Güldüren, şebek bile olurum şempanze güldürmek için maskot olurum! 😅 1 2 Yorumla Soran 1 yıl O derece 😄 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Öyleyim valla 😅 güldürmeyi çok seviyorum genel olarak insanları da ama aşkıma torpil her zaman 😅her şeyde torpil sjdjd Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Güldürdüğüm kadar vay anasının gözüyüm de hani djfjs 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 🤪 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben daha çok espriler yapan tarafım 🤷🏻♀️ 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. ilişkisi olmayan tarafım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Olursa diye 😅 u Barış_LonelyForever 1 yıl ikisi de :D
MadamLila Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Güldürenim mizahi zekam güçlüdür. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya bu çok güzel, seni güldürmek kolay değil mi o zaman😅 Yorumla MadamLila 1 yıl O da kolay güleç biriyim ☺️ Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gülenim ben ciddi bir insanım. Jshshsjs şaka şaka ben güldürürüm 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Güldürenim enerjim yüksektir arkadaş ortamlarında da genelde güldürenim 💁♀️ 1 0 Yorumla
----_Akrep-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yerine göre her şey güzel fazla espiri de civiklaştirir her şeyi. 1 0 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Lanet olsun ki hep benim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Deme öyle 🥹
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Güldüren tarafım ben 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Aradada gülelim ama 😅 Cevap sahibi 1 yıl Aynen yaa
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. İkisiyim 1 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ikisi de olurum 1 0 Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İkisi de✍🏻 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Güldüren, şebek bile olurum şempanze güldürmek için maskot olurum! 😅
O derece 😄
Öyleyim valla 😅 güldürmeyi çok seviyorum genel olarak insanları da ama aşkıma torpil her zaman 😅her şeyde torpil sjdjd
Güldürdüğüm kadar vay anasının gözüyüm de hani djfjs
😂😂
🤪
Ben daha çok espriler yapan tarafım 🤷🏻♀️
ilişkisi olmayan tarafım
Olursa diye 😅
ikisi de :D
Güldürenim mizahi zekam güçlüdür.
Ya bu çok güzel, seni güldürmek kolay değil mi o zaman😅
O da kolay güleç biriyim ☺️
Gülenim ben ciddi bir insanım. Jshshsjs şaka şaka ben güldürürüm
Güldürenim enerjim yüksektir arkadaş ortamlarında da genelde güldürenim 💁♀️
Yerine göre her şey güzel fazla espiri de civiklaştirir her şeyi.
Lanet olsun ki hep benim
Deme öyle 🥹
Güldüren tarafım ben
Aradada gülelim ama 😅
Aynen yaa
Güldüren taraf ben oldum hep
Artık gülmek istiyorum
İkisiyim
Ikisi de olurum
Gülen
İkisi de✍🏻
Güldüren