Evlendim eski sevgilimin fotoları numarası var her eski sevgilimin fotosu numarası var kilitli klasörde benim asıl sorum şu bu numaraları nasıl gizleyebilirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılbu erkeklerin yasak aşk fantezisi bıktırıyor. Hani erkeğin geçmişine değil geleceğine bakılır derler ya bu soru geçmişinede bakılması için bir örnek. Artık erkeklerinde geçmişi temiz olmalı kimseyle olmamış olmalı ki 2. El, kırık birini tercih etmemek lazın
163 Yorumla
Soran1 yılKızların geçmişi sanki çok iyi
Cevap sahibi1 yılO yüzden geçmişi temiz kız arayıpta unutamıyor diye laf etmeyin sizde unutamıyorsunuz. Geçmişimiz önemsiz demeyin boşuna sizinkide önemli.
Soran1 yılErkekle kız aynımı erkeğin sevdiği özlediği olsa nolur karı işini. bilsin yeter
Cevap sahibi1 yılEvet aynı. Erkekte kadın gibi unutamıyor geçmişte kalıyor. Erkeğin sevdiği özlediği olsa ne olur diyorsan kadınında sevdiği özlediği olsa ne olur ki. Erkekte işini bilsin yeter
Soran1 yılYo mesala söyle diyim ben işimi biliyorum mesala bir kaç sene sonra evlencem belki ama hala unutmadıgim kız var mesala napiyim evlenmiyimmi
Soran1 yılBu soru trolldu ztn de ama senin cevabında çok saçma
Cevap sahibi1 yılBu nasıl soru ya unutamadığın kız varsa tabii ki evlenmeyeceksin asıl senin sorun saçma oldu olacak kızında unutamadığı olsun sana hiç bahsetmesin evlensin seninle
Soran1 yılEvlensin ikimizde aşk. acisi çekeriz dert ortağım olur
Cevap sahibi1 yılKendi yazdığın şeyin saçmalığının farkında mısın bu yazdıklarında trol herhalde unutamadığın varsa evlenmeyeceksin bu kadar basit millet senin saçma aşkının ızdırabını çekmek zorunda değil. İşini bil
Cevap sahibi1 yılZaten sana senin gibi biri denk gelir insan kendisi gibi olanları çeker. Geçmişi olmamış kız denk gelmez sana
Soran1 yılTm bu yazdığım troll ama senin cevabına tepki verdim ben çünkü diyorsun ki erkeklerin geçmişine bakmamız lazım sanki sizin geçmisiniz çok iyi benim eski sevgilim var unutamsidm gerçekten ama evlenirim sanane sanami sorcam ilerde ihtiyaicm olcak kadına çünkü napiyim
Cevap sahibi1 yılEvet geçmişine bakmamız lazım bu doğru süz geçmişe bakıyorsunuz kızlarda bakar. Unutamıyorsan evlenmeyeceksin kadına ihtiyacın varsa git unutamadığınla ol üç kurunu düşünürken milletin ahını alıpta mutsuz olursun demedi deme
Soran1 yılYa unutmadıgim kadın beni affetmedi eskiden aldatmıştim onu askere gitcem dedim gitmeden yazayım mesajıma bakmadi bende umudu kestim
Cevap sahibi1 yılOhooo. Sen arsızsın kusura bakmada. Unutamadığını bile aldatmış biri, karısını unutamadığıyla kullanacak senin bence ruhunda aldatma var sen hiç evlenme durmazsın senin meselen unutamadığın değil kadına doymuyorsun gözün dışarda boş ver sen bunu evlenmedende yaparsın
Soran1 yılEvet karımı aldatcam ama haberi olmicak ztn bişey olmaz
Cevap sahibi1 yılKarında seni gizli aldatacaktır muhtemelen kadınlar yakalanmaz sorun yok o yüzden
Soran1 yılHe aldatır evden çıkamaz o nereye aldatcak köylü bir karı alırım ev işlerini görsun diye anlmaz merak etme beni seveni alırım aldatmaz
Cevap sahibi1 yılOhoo köylüler daha çok aldatıyor Müge’ye çıkıyorlar sende karınla aşığını Müge’den öğrenirsin 😄😄
Soran1 yılSen benim karım olcan heralde sürekli yok aldatılcan aldatılcan diyorsun nerden bu kadar eminsin beni kimse aldatamaz ben aldatirim aldatilmam emin ol
Cevap sahibi1 yılBüyük konuştun yüzde yüz aldatılırsın artık
Soran1 yılSen aldatılmada bana sıra gelmez merak etme karı beni gibi erkeği bulan karı şükretsin benim gibi adamı bulmuş bide aldatacakmi zannettmem ;)
Soran1 yılAma ne kadar kadınla takilsam takiliyim aklım hep ilkimde kalacak
Cevap sahibi1 yılBüyük konuştun bir kere kaçarın yok ne yapar eder o laf seni bulur aldatılırsın
Soran1 yılUmrumda değil ben ztn 10 kadınla aldatcam umrumda değil ve kudurduğun için bunu diyorsun benim gibi yakışıklı birini bulamaz hiçbir kadın beni bulan şükretsin
Cevap sahibi1 yılİstersen brad pitt gibi ol büyük laf ettin aldatılacaksın
Soran1 yılAğlamaya devam et benim gibi yakışıklı birini bulamican diye kıskanma
Cevap sahibi1 yılSen kendi haline ağla ilerde çok yakışıklıydım niye aldatıldım diye ağlayacaksın 😄
Soran1 yılBak bidaha bana aldatilcaksin diyip sinir etme beni yeter tamam off aldatilmicam ulan aldatilmam ben sen kendi haline bak evde kalmissin
Cevap sahibi1 yılBen değil sen yaptın ne yaptıysan büyük konuştun ne yaparsan yap tutacak bittin sen aldatılacaksın
Cevap sahibi1 yılZaten sana senin gibi biri denk gelir birde büyük konuştun kesin senin gibi biri gelir artık gizli gizli birbirinizi aldatırsınız 😄😄
Soran1 yılEvde kaldığın için acını benden çıkartma karı git sen artık kocaya ne işin var bu uygulamada hem? Beni aldatcak. kari anasından doğmadı daha bil bunu
Cevap sahibi1 yıl2 yıla seni aldatacak kadın çıkar karşına Müge’de görürüz sadık beni aldatmaz diye aldığın kadını 😄😄
Soran1 yılGörürsün sana inat karımı 5 kadınla aldatcam ve aldatılmıcam 6 sene sonra bul beni karı sende kocan tarafından aldatilmaya layık bir karisin sen emin ol kocan bissuru kadınla oynarken sen evde makarna pişirirsin artık
Cevap sahibi1 yılFena boynuz yiyeceksin ne olacak senin bu halin🥲
Soran1 yılTm knk öyle diyorsan öyle olsun sen benim aldatcagim kızlar arasına girmezsin;) o derece bir kötü çirkin bi kız olduğun belli
Cevap sahibi1 yılSenin gibi çift boynuzlu birini aldatacağıma yakışıklı birini aldatırım daha iyi hem çirkin hem arsız hem kadın düşkünüsün sana sümüğümü bile atmam 😄
Cevap sahibi1 yılKi sen fena boynuz yersin senin gibileri görüyoruz ağlıyor Müge’de aldatıldım diye eee siz aldatırsanız kadında takar boynuzu ne olmuş yani aldatsın o da seni bir şey olmaz :D
Soran1 yılSen benim yanımdan geçecek kadar güzelmisin bide bana ne diyor çirkin diyor sen beni gör hayatında daha erkek göremezsin boyun kadar konuş 😉
Soran1 yılBeni kimse aldatamaz merak etme senin anneni baban aldatmış sanırım bu kadar yaralısin. bu konuda
Cevap sahibi1 yılYok ama muhtemelen annen babanı aldatmış sende başka adamdan doğmuşsun bu yüzdende babanın kaderini yaşayıp karın tarafından aldatılacaksın ahahahaha
Cevap sahibi1 yılÖyle bir aldatılacaksın ki var ya hemde kaç erkekle olacak karın hiçbirini bulamayacaksın üstüne karına nafakada ödersin sevgilileriyle yer onuda ahahhaha
Cevap sahibi1 yılNe olmuş yani aldatsın ne olacak kadının elinin kiri idare et işte
Soran1 yılSen zevk alıyon dimi bunu derken alçak kadın beni kıskanıyorsun sen yakışıklı olduğum için çok kıskanıyorsun beni emin ol sen benim elime değecek güzellikte değilsin ezik seni
Cevap sahibi1 yılHakaretlerini sana iade ediyorum karakterin bu kadar kötü ki muhtemelen çirkinsindir. Zaten yakışıklılar aldatmaz çirkinler aldatır ömrün boyunca aldatılda ruhun duymasın 😄
Cevap sahibi1 yılNasılda kuduruyorsun ama aldatılınca eee etme bulma dünyası ne ekersen onu biçersin senin gururun varda kadının yok mu bir şey olmaz aldatılmak hakkındır karşılıklı yapın
Soran1 yılTamam sus artık ne çene varmış sende ben pes ediyorum tm sus yeter evde kalmaktan çenen gelişmiş
Soran1 yılMax türk kadını
Cevap sahibi1 yılNe güzel aldatılacaksın ama ya senin gibilerin aldatıldım diye Müge’ye çıktığını görünce mutlu oluyorum :d
Cevap sahibi1 yılKarın üçlü beşli aldatacak seni çirkin şey
Soran1 yılEvde kalmak nasıl görücü geliyor Mu gelsede seni alırmi bare yemek yapmayı öğrende bare biri seni alırken yemek için alsın
Soran1 yılKıskanç karı seni benim gibi erkeği bulamadın diye kıskan dur
Cevap sahibi1 yılKudurrrr karın seni aldatacak kudurrr ağlaaaa 😄😄
Soran1 yılSen ağla ben ne aglicam evde kalmış seni görücü gelmiyordur sana
Cevap sahibi1 yılKonu ben değilim ki melun kendimden bahsetmedim ama sen aldatılıcaksın diye kuduruyorsun 😄😄
Cevap sahibi1 yılHem çirkinsin hem ahlaksızsın karın senin paranı yiyip yiyip sonunda sevgilisiyle kaçacak sende hırsından kudurursun evde kalmış gündi 😄
Soran1 yılYoo aldatilmam lan ben sen görücü gelmiyor diye kafayı yiyorsun çok konuşma git babana çay koy bir işe yara ne çene varmış sende
Cevap sahibi1 yılAldatılacaksın gündi 😄😄 senin gibi gundilerin sonu Müge 😄😄
Cevap sahibi1 yılSeni aldatan kadının dert görmesin sevgilisiyle musmutlu olsun 😄😄
Soran1 yılÇenene davul senin ne çene varmış ya valla 15 yaşındaki ergen seni seni aldattilarmi ne acı varmış sende
Cevap sahibi1 yılSendeki çene bende yok merak etme gündi sağlam boynuz yiyeceksin Allah’ın izniyle 😄😄
Cevap sahibi1 yılSen boynuz yedikçe mutlu olacağım seni aldatan kadın dert görmesin 😄
Cevap sahibi1 yılHem çirkin hem alçak 😄😄
Soran1 yılKes lan çirkin ördek yavrusu seni Ergen kız seni sen benim gibi adamı bulabilirmisin ben 4 karı alicam belki ve onlarıda aldatcam paramiz var sonuçta ezik karı şimdi git kocana yemek ye
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ay canım, kesinlikle bu durum biraz can sıkıcı olmalı. 😊 Güvenliğin ve huzurun önemli, değil mi? Telefon ayarlarından gizlilik seçenekleri var, özellikle WhatsApp veya diğer mesaj uygulamalarında. Klavyede gizlilik ayarlarını kullanarak o numaraları gizleyebilirsin. Ayrıca, telefonunu sıfırlamak veya sadece o kişileri engellemek de çözüm olabilir. Kendine iyi bak, hatırlatmak güzel olur, eski sevgililerin foto ve numaralarını silmek bazen huzur getirir! 💖✨ Sen bu tip gizlilik ayarlarını denediniz mi?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u 1 yılengelle direk
00 Yorumla Ya sizin gibiler yüzünden güvenim kırılıyor ya benim bulduğum insanda böyle olursa diye eşine çok üzülüyorum şu an da yazık kadına ya kıyamam
329 Yorumla
Soran1 yılNe alakası var aldatmiyorum sonuçta
Soran1 yılAklımda değil ki eskiden aklımdaydı özlemiyorum onu daha evlendim ztn sadece fotosu numarası kaldı anı olsun diye duruyor
Soran1 yılYo unuttum onu özlemiyorum sadece anı olsun diye bide aramıyorum ki hiç onu o benle barışmadi. bend def ettim artık evlendim karımı seviyorum
Soran1 yılEvet karımı seviyom ama ztn oda evli nolcak yani
Soran1 yılAldatmiyorum tamam silerim hatta şimdi siliyorum
Soran1 yılGaza getirdin silicem söz
Soran1 yılSiliyorum daha neden kızıyon evet hata ama siliyom
Soran1 yılİnan bencd çünkü numarasini sildim 4 tane fotosu vardı onları da sildim şimdi
Soran1 yılBişey yapmadım ben sadece duruyordu bende sildim şimdi karımı tabiki seviyorum çocuğum var 1 yaşında öyle duruyordu sildim işte dahada bulamam zaten
Soran1 yılYok valla sildim yemin ederim
Soran1 yılYa sana şöyle diyim bu troll. soruydu ztn evli falan değilim eski sevgilimde yok öyle tepki ölçmek istedim ama valla ağzıma ettiniz 🤣
Soran1 yılValla trol. soruydu la
Soran1 yılOğlak valla trolldu ztn 20 yaşındayım nasıl evleneyim ben
Soran1 yılYa askere gidicem 1 ay önce isi bıraktım bu uygulamayı buldum canım sıkılıyor evde bende eğlenmek için böyle soru sordum
Soran1 yılAhahaha amacim zaten sizi sinir etmekti ahahs
Ondan sonra niye evlenmiyorsun diyorlar insanlara acaba niye evlenmiyoruz yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYa niye yaa evlenmekten korkar oldum sizin yüzünüze ve şu an içime kurt düşürdün
135 Yorumla
Soran1 yılHerkes aynı değil
Cevap sahibi1 yılNiye duruyo? Eski sevgilin senden onları silmeni istemedi mi?
Soran1 yılİstedi ama silmedim ztn onlarn bazıları evli bazıları bekar duruyor bitane sevgilim vardı 5 senedir duruyor
Cevap sahibi1 yılPsikopat mısın niye yapiyosun o zaman niye evlendin? Hiçmi empati yok sende
Soran1 yılBelki lazım olur dünya hali belki işleri düşer bana anladın mı
Cevap sahibi1 yılNasıl işleri düşer örnek ver
Soran1 yılBelki paraları biter ya da barışmak isterler
Cevap sahibi1 yılLan evli değil misin sen? Karın var senin ne dediğini bilsene
Soran1 yılHaklısın tm barışmak. Kısmi şakaydı ama yani silmeidm benim numaram yokki onlarda zaten nolcak telefonu değiştirince eklemem daha
Cevap sahibi1 yılSilsene ya rahatsiz edicisin
Soran1 yılBenim karım sen misin sanene?
Cevap sahibi1 yılKarını sevmiyo musun? Niye evlendin?
Soran1 yılTamam silicem şimdi söz
Soran1 yılSeviyorum tabi
Cevap sahibi1 yılKarın da senin gibi bir şey yapsa nasil hissederdin hissetsene. Böyle yapman hataydi bu zamana kadar
Soran1 yılSildim valla fotosunuda numarasınida dahada yapmam
Cevap sahibi1 yılHeh şöyle. Kendine yapılmasını istemeyeceğin bir şeyi başkasına yapma heleki karına hiç yapma onunla evlenmişsin sevdiğini söylüyorsun ama söylemekle olmuyor davranışlarına yansıması gerekir.
Soran1 yılTamam sildim valla dahada zate bulamam o kız aklımda değil ztn öyle duruyordu şimdi sildim ztn çocuğum var 1 yaşında karımı çok seviyom
Cevap sahibi1 yılAdının baş harfi ne senin? İnanasım gelmiyo ama neyse
Soran1 yılNeden napcan adımın baş harfini
Soran1 yılYa sana şöyle diyim bu troll. soruydu ztn evli falan değilim eski sevgilimde yok öyle tepki ölçmek istedim ama valla ağzıma ettiniz 🤣
Cevap sahibi1 yılSenin Allah canını almaya
Soran1 yılHahahahwhahaa
Soran1 yılYa abla sen neden bu kadar sinirlendin valla korktum senden
Cevap sahibi1 yılBen gene de inanasim gelmiyo
Soran1 yılValla 20 yaşındayım ztn abla canım sıkıldı öyle sormak. istedim
Cevap sahibi1 yılKork benden sinir oldum zaten guven sorunlarım var
Soran1 yılBelli abla valla korktum yalan yok
Soran1 yılDemek senin kocan sana böyle bir şey yapsa öğrensen adamin hayatı biter 😄
Cevap sahibi1 yılBiter tabi
Soran1 yılİyi akşamlar diliyom abla sana Allah göstermesin tabi böyle şeyler
Cevap sahibi1 yılAbla deme bana gostermesin amin. boyle şeyler sorup tansiyon yukseltme bi daha nsjwkd
Soran1 yılTamam benden büyüksün diye diyorum tepkine göre 35-40 varmısin abla
Cevap sahibi1 yılYuhhh 21 yaşındayım. Bu kadar olgun muyum ya
Soran1 yılOha benden 1 yaş büyükmüşsun abla sonuçta gene büyüksün abla ben valla 35 sandm çok kızdın sende ama
Gizli Üye(25-29)1 yılSil dostum onları eşinle mutlu ol yoksa hem bu dünyada zorlanırsın kafa olarak hem öbür dünyada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGizli bir Google Drive hesabı aç. Önce şifreli bir rar dosyasına, oradan da yeni açtığın Drive'a at.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Iyi misin o zaman niye evlendin
04 Yorumla
Soran1 yılÖzlemiyorum ki sadece duruyor
Soran1 yılAldatmiyorum sadece duruyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen evlenme ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden gizliyorsun silsene
14 Yorumla
Soran1 yılSilmem
Soran1 yılNeden küfür ettiniz?
Cevap sahibi1 yılİnşallah telefonundaki tüm numaralar silinir
Soran1 yılSim Kart kişilerine atıyorum silinse simkartina aktarıldı hepsi
Gizli Üye(18-24)1 yılBunu yapma amacın ne evli olduğun hâlde
02 Yorumla
Soran1 yılSildim zaten şimdi daha yok
Cevap sahibi1 yılOlması gereken
1 yılSilsene be
05 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Evlendin ya
Soran1 yılOlsun dursun eski manitlerim onlarında birçoğu evli
- 1 yıl
Durma sebebi ne
Soran1 yılÖyle duruyor 5 sene önceki sevgilimin numarasida var 2 sene öncekisninde bilmem silmiyom
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem