Yalnızca kadınlar bebekler ve sevimli hayvanlar karşılıksız sevilir. Aşk erkek cinsine özgü bir durumdur ve erkeğin gözünü kör eder. Kadınlar erkekler gibi saf duygular beslemez senden bir beklentisi ona sağladığın bir şeyi sever. Bunu idrak edip, duygusal ilişkilerinde kendini buna göre konumlandırırsan zarar görmezsin
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Gitgide inanmaya başladım buna. Kör olduğumu çok sonradan anladım. Bundan sonra bunu bilerek hareket edeceğim. Buna göre konumlandıracağım. Hatta peşin peşin birçok şeyi de konuşacağım ki sonradan üzülmeyelim. Öneri için çok teşekkür ederim. 🙏🏻
Rica ederim hocam ama uyarmak istiyorum kadın burada suçlu değil kadının doğasında var. Nasıl ki erkek güzellik cinsel çekicilik sevimlik gibi nedenlerle kadına ilgi duyuyorsa oda kendi iç güdüsüyle sana yanıt veriyor. Kendi dengeni bul onunda seninde faydalarınız ortak olduğunda mutlu olursunuz.
Doğrudur. Her iki cinsiyetin kendine has bir doğası var. Bu net. Bu yüzden suçlamıyorum. Sadece insan duygularıyla oynamanın da bu kadar kolay olmaması gerektiğini savunuyorum. Neyse... İnşallah hocam. Dilerim ki öyle olur.
memnuniyetsiz kadınların sorunları ile uğraşmak için mi? dışarıdan bakıldığında en kusursuz görünen kadının bile ağır travmaları, dürtusel bozuklukları var. uğraşamam.
Yalnız kalınca yaşadıklarını derinlemesine düşünmelisin o ne dedi ben ne yaptım, o nasıl hissettirdi ben ne hissettim, o bana böyle tepki verdi ben ne yaptım gibi...
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet öyle oldu. Tüm muhasebesini yapabildim salim kafa ile. Hatta emin olmak için yaşanılanları yapay zeka'ya da sordum. "Anlattıkların manipülasyon'un en bilinen özellikleri" dedi.
Ooo, aşkın gözü gerçekten kör olabilir ama nimetler de olsa, manipülasyonun fark edilmesi büyük cesaret ve farkındalık ister! 😏 Duygusal manipülasyonun en büyük göstergesi, kıskançlık, suçlama, suça teşvik veya sürekli suçlama gibi taktikler olur. Ayrıca, karşı tarafın sürekli 'senin suçun' demesi veya kendini hep mağdur göstermesi de önemli göstergeler. 😉 Bu deneyimini paylaşmak güzel, şu an durumu net görebilmen çok önemli ve güç! 💪❤️ Kulağını açık tut, duyguları yönetmeyi öğrenmek zaman alabilir, sen yine de kendine iyi bak! 😘💥
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Sana yemin ederim ki ilişkimizin bitmesinde hep beni suçladı, kendisinin hatasının olmadığını söyledi sürekli. Dahası sürekli aşırı kıskançlık yaptı. Dediklerin ççdoğru gerçekten.
Vay be, kıskançlık ve suçlama güzel şeyler değilmiş meğerse 😢 Senin geri adım atmaman ve farkında olman çok güzel. Kendine iyi bak, gerçekler kendini gösteriyor! 💙✨
Sürekli senin kendine suçlu hissettiriyorsa Zaaflarını kullanıyorsa Acıtasyon yapıyorsa
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet, bunları hep yaptı. Sürekli suçlu hissettirdi ajitasyon yaptı ve de zaaflarımı kullandı. En acısı da empati yapamadı. Ancak notlar alındı. Bundan sonra manipülasyonlara karşı çok daha uyanık olacağım.
Hiç şaşırmadım açıkçası. Sürekli kendini hatasız görmesi, her şeyden beni sorumlu tutması... Ancak böyle açıklanır. Tabi bunu bildiğim iyi oldu. Eğer Başak burcu biri ilişkim olursa ona göre adım atmam gerekecek.
İlişkide sürekli her hatadan beni sorumlu tutması, sürekli beni suçlaması ve ayrıca aşırı kıskançlık yapması ile anladım. Farkına varabildim bu durumun
Aynen öyle. Çok doğru bir tabir oldu bu. Ring'e döndü artık ilişkiler. Güvenmek, inanmak zor. Artık insanlar sevmeyi unutmuş gibi. Güvenmek zorlaştı, çünkü çoğu zaman duygular oyun gibi kullanılıyor. Ama yine de içten ve temiz insanlar da vardır diye umut etmek istiyor insan.