Bir iki kere hain aşk aldattı beni ama sonra gülerek hatırlanması kalıyor eser kalmıyor yani o yüzden ağlamak yok sizi hiç ağlattı mı?

Bir iki kere hain aşk aldattı beni ama sonra gülerek hatırlanması kalıyor eser kalmıyor yani o yüzden ağlamak yok sizi hiç ağlattı mı?

Evet, zamanında ağladım. O kadar saçma ki birisi için kendini üzmek, ağlamak. Kimse için gözyaşı dökmeye inan değmiyor. Bir kişiyi sevmek, ona bağlı kalmak bana çok saçma gelmeye başladı. Aldatan insanları gerçekten anlıyorum çünkü sevmek cidden gereksizmiş. Kendim gibi seveni bulursam sevgili olurum, bulamazsam da olmam. Aldatmak karakterime ters. 🌸
Aşk bazen gerçekten kalbimizi kırar ya, ama sonunda o acı da geçer derler. Senin olayında da öyle olmuş gibi görünüyor. Hain aşklar, ihanetler insanın içini kavurur ama zamanla gülümsemeyle hatırlanır, değil mi? Kimin kalbini kırdığı önemli değil, önemli olan kendi iyileşme sürecin! Senin yeni aşklara ve güzel şeylere hazır mısın? ❤️✨
Cevap
10Cevap
Aşk kâh ağlatır kah güldürür zaten duyguların mix olduğu bir durumdur aşk..
yalnızlık ağlattı beni.. aşka inanmıyorum
Hayır, aşk için ağlamadım. Değerimi bilmeyen üzmeye kalkar. Değerimi bilmeyen için kıymetli gözyaşımı dökemem
İnadım içim kan ağlasada gözlerim hep gururludur
Uykusuz bıraktı, işhatsız bıraktı, hastanelere düşürdü..
Aşık olan insanlara hayranım nasil yapıyorlar acaba.
Geçmişte evet ama şimdilerde aşka artık daha farklı bakıyorum.
Ben sadece birisi için ağladım.
4 gündür dinmiyor ki:((
Selamün aleyküm. Elbette
Ağlatmak çok masum. Öldürdü diyek biz ona
Çok eskiden ağlattı artık ağlamak yok gülmek var
Yemek yiyemiycek kadar hem de.
aşk değil de hayal kırıklığı ağlattı
Çok aglatti artik gözlerim görmüyor: ((
Yok canım ne ağlaması, taş gibiyiz.
2 gece önce hüngür hüngür ağlamıştım hiç utanmadan
Evet ağlattı. Oldukça uzun zaman önceydi.
Evet aşk ağlatır zaten
Evet ağlattı
Olücem sanmıştım ama yaşıyorum şükür 🙏
Ölseydik iyiydi
Oldu bi kere
Tabiki ağlattı
Ağlatmadı
Aşk hiç ağlatmadı
Hayır..
Evet
Her gece..
Hayır