Aşk İlişkileri Günaydınlar 🌺🌱🥰🫠 Güne kahve ile başlayan kimler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Masama yeni çiçekler lazım hepsi kurudu😔Yeni nesil aşkın edebiyatını yapmayı seviyor ama yaşamaya gelince kaçacak delik arıyor. En güzel şarkıları dinler hatta sözde sevdiğine yollar, en güzel afilli sözleri söyler aşk adına ama yaşamaya gelince kaybolurlar.Ha bir de çabuk unuturlar. Günaydınlar 🌺🌱🥰🫠 Güne kahve ile başlayan kimler? Cevapla En Güzel Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Muraddi çiçeğini kendin alsana muraddi 0 0 Yorumla
balyumos Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kahve içemiyorum maalesef yasak 🥲 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Geçmiş olsun ❤️🩹 Yorumla balyumos 1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. kahve içerek başlarım tabi ki de 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun 🤤
Çiçek_kız007 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moral bozukluğu ile daha kahvaltı bile yapmayan ben ah keşke şöyle bir kahve olsa dedim bir anda 😊 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun 🤤 Yorumla
Gaydiary Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Günaydın benimde içesim var kahve ama eriniyorum ya 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun 🤤 Yorumla Gaydiary 1 yıl Teşekkür ederim sana da Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Ben, kahvesiz başlanmıyor. Afiyet olsun. 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim ☺️ Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Rica ederim Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben değilim her zaman çay ile başlarım.. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun 🤤 Yorumla ƊØLƲNÂƳ 1 yıl Teşekkürler 🥳 Yorumla ƊØLƲNÂƳ 1 yıl Sanada afiyet olsun 😇 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🤩 Yorumla
likert Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kahve çok sevmiyorum afiyet olsun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🤩 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Çayla başlarım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun 🤤 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Ben ben ben 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun 🤤 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Günaydın sigarayla başlıyorum. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun 🤤 aynı bende inanki gün boyu 4-5 tane içiyorum net olarak Yorumla u sinem23__ 1 yıl Sanada afiyet olsun☺️ Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🤩 🙈😁 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. GünaydınBen sütümü içicem😂 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Günaydın hocam 🥛 afiyet olsun 🤣 kalsiyum şart 🤭 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Haha sanada😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Hocam haftanın üç günü arazi ölçümleri yapıyorum dağ taş demeden çalıyorum 💪 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Asıl sana lazım kalsiyum 😂 kolay gelsin Yorumla Soran 1 yıl Güçlü olduğumu düşünüyorum 🤨 kemik gelişimim yerinde🤣 6 ayda bir kemik yoğunluğu ölçtürüyorum 🙈🤨 malum yaş 32 oldu tedbir almak gerekiyor Yorumla u Aybuke6 1 yıl Vayy güzel 😅 Yorumla Soran 1 yıl 🌺 teşekkür ederim hocam 🌱 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben kahve severim sabahları 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar