24 saat geçmesine rağmen silemiyorum. Bazı kişisel bilgiler içeriyor.
4 yıldır biriyle konuşuyorum daha yüzünü görmedim. Yüzünü ısrarla göstermek istemeyen erkek çirkin midir?
24 saat geçmesine rağmen silemiyorum. Bazı kişisel bilgiler içeriyor.
Birkaç yıldır (4) , konuştuğum biri var. Asla ona aşk vs. o gözle bakmadım eminim ki o da bakmamıştır, kendisi benden küçük üstelik, Azerbaycanlı bir dostum var. Ne kadar çabalasam da bana yüzünü göstermiyor ve 4 yıldır sürekli aktif konuşuyoruz kendisiyle , bırak yüzünü sesini bile duymadım. İyice sinirimi bozdu. Bana Azerbayacana gel sonra gösteririm diyor...
Ben de çocukken bunu birilerine yapmıştım. Daha beni görmeden huyuma suyuma tutulmuşlardı. Oysa amacım sadece konuşmaktı. Yıllar sonra fotomu attım ikisine. Aşık oldular. Yani demem o ki. Kadınlar yapıyor ama erkekler niye yapmasın? Lakin düşününce erkekler direkt başka gözle bakar. Yani acayip. "Konuşmak istemiyorum" de. Sonra niye falan derse de "ya şimdi fotonu at ya da sonsuza kadar sus ve benimle konuşma" gibi şeyler söyle. Bu sayede görürsün onu.
Aktif olsun bi beyefnd bi
Ahaah elbette
Konuşmadım henüz
Kesin olarak söylüyorum evlidir.
Sana uzakta olduğu için bekarım ya da evlenmedim vs diyordur.
Ve güvenini kazanmak için birçok şey yapmış olabilir ama bu onun dürüst bir insan olduğunu göstermez.
Ama sana tek gösterimlik fotoğrafta atabilirdi
Ve halen bu kadar şeye rağmen sana fotoğraf atmıyorsa bu onun sıkıntılı ya da problemli olduğunu göstertir.
Engelle hayatından çıkarmaya bak
Hele ki bekarsan Çünkü seni iyi manipüle etmiş
Yahu 18 yaşında ne evlisi
20
İlişkim yok, benden küçük zaten bakmam ona ben... Yorum için teşekkürler..
Sevgilim değil ve aşk falan yok, ben kendimden 3 yaş büyük isterim en az...
Oooff, bu durum gerçekten içini sıkan bir şey olabilir 😕. Yüzünü göstermeyi reddetmesi biraz gizemli ve egoist gibi görünebilir, ama belki de güven sorunu yaşıyor ya da utanıyordur. Azerbaycan’ya davet etmesi şaka gibi duruyor, ya da gerçekten bu kadar mı uzak kalmak istiyor tamam mı? Kendini bu durumdan kurtarmak istiyorsan, biraz mesafe koymak iyi olabilir. Senin de duygularını biraz koruman lazım, değil mi? Bu konu sana biraz moral bozukluğu mu yaptı?
Cevap
70Cevap
tipsizdir ya da bir şey saklıyordur
Değişik ya bence özgüven problemi vardır.
Birincisi genç kardeşim, Azerbaycan'a geldi yüzümü görürsün demek bana çok tehlikeli bir cümle olarak geldi. Gerçekte böyle bir şey yapmış olsan başına çok büyük sıkıntılar gelebilir bu ayrı bir şey. 4 yıl biriyle konuşup yüzünü göstermeyen biriyle devam etmek zaten doğru bir davranış değil bu tip bağlanmalar maalesef oluyor fakat senin bu kadar uzun sürmeden önce o kişinin yüzünü görmen gerekiyordu çünkü bu kişi özellikle 4 yıldır sana yüzünü göstermiyorsa gerçekten senin onu beğenmeyeceğin birisi olabilir veya Seni kandırmak isteyen biri de olabilir bu yüzden zamanından 4 yıl gidiyor. hayatını, yaşadığın zamanın kıymetini bil. Boşa geçirme, yüzünü göstermiyorsa bir daha görüşmeyeceğini söyle kapat mevzuyu. Etraftan seni eleştirenlere boş ver genç insansın hata da yapabilirsin, eksik de davranabilirsin Ama bu senin ömrün boyunca böyle bir insan olduğunu anlamına gelmez. zamanla hayatı öğreneceksin. sevgiler :)
Yorum için teşekkürler , bence öz güven problemi var.
her şey olabilir. Yüzünü göstermiyorsa görüşmeyeceğini söyle ve konuyu kapat derim. vakit kaybetme.. etrafında tanışabileceğin başka insanlar mutlaka vardır. sanal tanışmalar oradaki yazışmalar insana daha bir hoş gelir ama bir insanı gerçekten tanımadan hiçbir şey anlayamazsın. bir bakarsın orada yazdıklarıyla hiç alakası yok. O yüzden Bir insanı gerçekten tanımadan ne olduğunu anlayamazsın.
Özgüven sorunu yaşıyor olabilir veya sana ben şu yaştayım falan diyip kandırıyor olabilir dikkatli olmalısın bence insanların boş laflarına aldırış etme sana özelden canım yazanları da enegele geç bunlar eğlence arıyor kendilerine dediğim gibi ya özgüven sorunu var o yüzden yüzünü göstermiyor ya da feyk bi hesap olabilir yani açıkçası şunu söylim yüzünü göstermeyen sesini duymadığın biriyle hemen konuşmayı kesmelisin
Evet senle aynı düşünüyorum kesinliklee
Böyle asosyal kişiler sen onlarla aynı şehre gitsen bile mıymıy edip buluşmaya gelmeyeceklerdir. 4 yıl nasıl dayandın? Yüzünü görmediğim veya sesini duymadığım biriyle o kadar uzun süre konuşmazdım. Sebebi de fake olma ihtimali, dolandırıcı olma ihtimali, anonimliğe sığınıp bolca yalan söyleyebilme ihtimali...
Aha bilmiyorum herkes farklı düşünüyor bugün çocuğu her kalıba soktum sanırsam...
Herkes aynı değil ama ne amaçla çağırdığını da bilemezsin ya da fotoğrafı attığında dış görünüşünden dolayı senin onu engelleyecegini falan düşünüyo olabilir tabi dış görünüş önemli değil ama o böyle düşünüyo olabilir ama uzakta sonuçta elin eline değmedi gözünde gözüne gitme
Güvenim sonsuz değil ama işleri düzelteceğim...
60 yaşın da dayı çıkar o bir ara kaybolursa bilki ölmüştür :)
Selasını okutayım
helva filan da dağıt okut tabiki
Lokma daha iyi
uygurdur başın sagolsun
Hepimizin
atlatıcaz bunu müsterih ol :)
sana dayı mı yok kızım buluruz 🙃
Gösterdikten sonra nikaha kadar gidiyormuş ilişkiniz hahahaha :D
Dikkat et, sıkıntılı olabilir :D 4 yıl nedir yahu, çok garip :D
Yok onla evlenmem ben, o özle bakmadım o da biliyor , aynı şekilde o da benle bir ilişki istemez eminim.
Evet bende o konuda yoğunlaştım, görüşleriniz için teşekkürler...
Kendini bu kadar saklayan biri ve seni ülke dışına (kendi konfor ve güven alanına) çağıran biri ne kadar güvenilir olabilir ki? Tabiiki kendini atmaz , sesini durdurmaz, kendini sağlama alıyor kim bulabilir öyle bir psikopatı sosyal medyadan hiçbir iz yok. Ne çirkini psikopattır o. Bence sözleriyle davranışlarıyla kısaca güzel yoldan manipüle ile seni kendine güvendirmeye , kandırmaya çalışıyor. Dikkat et bence.
Güvenim sonsuz değil
Allah aşkına neyine güveniyorsun sesini bile bilmediğin birinin
Merak ediyorum mesaj ekranındaki yazılara güvenmek bu kadar kolay mı
Yorumlara baktım hep savunmuşsun yalan söylemesine ihtimal bile vermemişsin. Sesini duymadığın, yüzünü fotoğrafta bile görmediğin birine nasıl bu kadar güvenebiliyorsun?
4 yıldır yüzünü saklıyorsa 3 ihtimal vardır, sen kabul etsen de etmesen de.
1: yaşı söylediğinden çok küçüktür 15 yaşında çocuk olabilir
2: yaşı söylediğinden çok büyüktür 60 yaşında dede olabilir
3: belki de kızdır seni başta trollemistir ama iyi dost olduğunuz için şimdi de söyleyemiyordur
Yalanlamaktan ziyade ben onunla tanışmadan önce kuzenini tanıdım ve onunla konuştuk ama 1 hafta falan sadece ondan sonra kuzeniyle konuşmadım i, ardından o bana yazdı ve konuşmaya başladık ve hala konuşuyoruz. Yaşı Tamamen doğru , cinsiyeti de aynı şekilde bunlar kesin bilgiler. Ve tahminimce öz güven problemi vardır. Yorumun için teşekkür ederim.
@mayisgly Ahahaah mantıklı
Peki kuzeni sandığın kişi kendisi olabilir mi? Kuzeniyle sohbeti bitirince başka hesaptan yazmış olabilir. Öz güven problemi olabilir ama aranızda aşk yokmuş arkadaşsınız, 4 yıldır beğenilmeme korkusundan neden kendini saklasın sonuçta duygusal bağ yokmuş diyorsun
Ama senin cevapların korkutucu. Soru trol mü diye düşündüm. Cevapların öyle böyle değil insanı sinir edecek cinsten kusura bakma da verdiğin cevaplar yani bir şeylere aday cinsten. Görüntülü konuşmaya hayır ama azerbeycana gel o zaman gör evet. Her şey ortada. Karşında bir psikopat var.
Bunu hiç düşünmedim aslında
@mayisgly Trol değil, olan her şeyi söyledim. Psikopat olabilir mi bilmiyorum
Azerbaycana gidemeyeceğinden emindir ondan gel gör diyor fotoğraf konusunu kapatmak için 🤭
Aksine Azerbaycana geleceğimi biliyor.
Gitme ihtimalin var yani 🤔 gitsen de görüşmeye gelmez bir bahane bulur. Kendisini fotoğrafta göstermeyen canlı canlı gösterir mi sence
Azerbaycanla epey bağlantım var , istese giderim de kız arkadaşımı bekliyorum o çağırırsa giderim. Bence gösterir, nasıl olursa olsun ona saygılı olduğumu biliyor
Yalnız buluşmaya gitme bence. Gördüğüm kadarıyla çok güveniyorsun ama bu kadar güven yersiz. İnsan burnunun dibindekine bu kadar güvenemez, sesini bile duymadığın birine neyin güveni bu
Bilmiyorum inan kafam allak bullak oldu şu an , engelesem ya sadece öz güvensiz ise ve ben haksızsam?
Önce seçenek sun kendisine. 4 yıl oldu artık yüzünü göstermesi gerektiğini, göstermezse konuşmaya devam etmeyeceğini söyle. Engelle engelleme diyemem ama muhabbeti kesebilirsin bir süre. Fake foto atmasın tabi ona da dikkat et görüntülü konuşmak daha mantıklı.. 4 yıldır kiminle konuştuğunu bilmiyorsun belki de karşında yaşlı evli çocuklu biri vardır bilemezsin korkunç bir durum bu..
Böyle bir şey olmasını kesinlikle istemem, sanırım akşam bu konuyu onla bir daha konuşacağım...
Kendisi senden küçük değil. Yüzünü görmek isteme, hatta sende gösterme. Bazı kişileri az tanımak çok tanımaktan iyidir. Bu şekilde arkadaşlık varsa devam edin. Kimseye bir zararı olmaz. Sanal kalsın kişisel detaylar. Ama gel diyorsa gitme görüp bilmeden.
Yani bence bir sekilde ikna olmali cunku sonuc olarak,4 hafta degil,4 yildir konustugun kisiyi gormek istemen cok normal. Ozellikle o seni gorduyse ve kendini gostermek istemiyorsa bence biraz buyumeye ihtiyaci var.
Keşke anlatabilsem...
4 yıl chat robotuyla konuşur gibi konuşmak nedir ya bu nasıl bir istikrar arkadaş hayatsız mısınız? 4 senede insanlar evlenip boşanıyor veya çocuk bile büyütüyor..
Arkadaşlıklarım kısa sürüyor genellikle 2 - 3 dostum var onlarda Azerbaycanda
Sanal arkadaşlık chat robotundan farksızdır. Chatgpt de en yakın arkadaşın olabilir. Ülkeyi geçtim şehrinin de aynı olduğu arkadaşlar edin, sanal dünyadan uzaklaş. Bu kimliği belirsiz kişiyle de iletişimi kes. 3. sayfa haberi olma ihtimalin bile çok tedirgin edici.
Değişik biraz😅 yani azerbaycana gidip görüşmek daha tehlikeli neyin ne olduğu belirsiz bir durumda. O gelsin çok istiyorsa 😃ben olsam artık dalgaya vurup ciddiye almaz veya konuşmayı keserdim madem yüzünü göstermiyorsa.
Pekte ciddiye aldığım söylenemez
Bence çirkin değildir büyük bir yalanı gizliyordur. Yaşlı olduğunu hissediyorum gerçek yaşını söylemiyor olabilir. 4 yıl çok uzun bir süre. Azerbeycana gel gösteririm demesi de çok saçma
4 sene fazla uzun yani ben baya şüphelenirdim güven olmuyor insanlara belki kız der erkek çıkar ya da tam tersi yani neler neler var artık sosyal medya da.
4 yıldır yüzünü göstermiyorsa ciddi anlamda özgüven sorun vardır. Ya da bahsettiği kişi değildir. Başka bir açıklaması olamaz.
Muhtemelen bende bu yönde düşünüyorum Özgüven eksikliği...
Gerçek yüzünü görmeni istememiştir; çünkü ayrılık ya da başka bir durumda, suç atacağın kimse olmasın diye.. ve emin ol, adı bile gerçek değildir.
4yıl çok uzun bir süre çok garibime gitti çünkü bende 5yıl önce biriyle tanıştım instagramdan. ilk başta ikimizde birbirimizi hiç görmedik ama bi zaman sonra mutlaka fotoğraflaşma oluyor yani hatta çok kezde görüştük
İlerki zamanda umudum var
Seviyor musun?
Aşk olarak hayır, arkadaş olarak evet, senden kızsın bilirsin kendimizden küçükler dikkatimizi çekmezler
Ben önceden kendimden bir yaş küçük birine aşık olmuştum ama ergendim yani
Bilirsin gönül bu otada konar b*kada demişler
2 yaş küçük benimki konmaz bide o ergenliği ben atlatım ya güzelim
O zaman takma boş ver atmazsa atmasın ben senin yerinde olsam soğuk yapardım anlasın biraz
Bugün ilk kez soğuk yapttım bakalım
Size yüzünü göstermeyen birine güvenmeniz büyük bir hata olacaktır. Özellikle videolu görüşme yapmanız tavsiyemdir.
Açmıyor , resmim telde bile yok diyor
Size tavsiyem onu engelleyin, size sizinle ilgili bir videolu konuşma göndermeden engeli açmayacak olduğunuzu belirtin.
Bunu onunla konuacağım, teşekkürler)
Rica ederim
genelde öyle kişiler evli çıkıyor. d
Yok be evli falan değil xd
Kadınların yaraladığı ve örselediği masum erkek o kadar çok ki artık kadınların taptığı badboylar hariç kimse kadınlarla yüz yüze iletişim kurmak istemiyor.
Ahahahah ne alaka
Konuştuğunuz kişi de onlardan biri olabilir diye dedim.
Sanmam
Karşıda bir katil olabilir. Dikkat et. İnsan eti yiyen ya da sadece oldurup parçalayan katiller var.
Abla bu ne ya , umarım öyle bir şey söz konusu değilir... Tüylerim diken diken oldu
Benim yabancı sevgilimde göstermezdi çook nadir yarım yamalak resim atardı falan sonra birşeyler oldu tepemi attırdı iyice vurdum popon tekmeyi... İnsan sevdiğine kendisini göstermez mi yani? Elalemin erkeğinden oğlundan banane ben sevdiğimi göremedikten sonra aaa Göstermeyen adam adam değildir gacılarıım
vurun kıçına tekmeyi sizde
Aynı durum bende de var merak etme. 5 yıldır konuşuyoruz daha yüzünü görmedim ama çok da umrumda mı değil. O da bana gel , sürpriz diyor ama o da gelmemi çok bekler 🤣🤣🤣
Yüzünü 4 senedir görmediğin birine nasıl güveniyorsun nasıl konuşmaya devam ediyorsun ki.. Yakışıklı olsa bile tuhaf bir durum.
Saldım çayıra sjsjss
Adam özgüvensiz asosyalin teki orası kesin de sen niye 4 sene konuştun onu anlamadım sen de yüksek olasılık öylesin.
Sxlak olmazsam konuşur muyum
Adamın adı burak olabilir mi jajakkaakala
@öğrenimelemanı Cemil , Cemil olabilir mi?
Yaşı yalan da olabilir ve iyi bir niyeti olmadığı için kendi ayağına çağırıyor. Gidip de ünlü birinin çocuğu olacak hali yok bence.
2. Hiç düşünmedim + sanmam problemleri var
çok mu muhtaçsın ona. sen birinden hoşlandığını ve artık böyle gitmeyeceğini söyle. bak bakalım nasıl etekleri zil çalıyor.
İnsan 4 yıldır görmediği sesini duymadığı bir insanla nasıl mesajlaşır merak ediyorum.
Öhöm evet o benim
Tamam da niye 4 yıl konustunuz
Hiç görmek istemedi mi?
Yaslı ya da evli olabilir bence😂
hayır yaşı adı cinsiyet doğru
O zaman yüzünde bi yara ya da dogustan bir iz olabilir Özgüveni eksikte olabilir Boş ver
Harbi ya
Paj 4 yıdlır konuştuğun birini görmedin mi, şu an sorun bu
Sanaldan konuştuğum en yakın arkadaşımla 7. yıllımız
Ben Azerbaycandayken Türkiye'ye gelmeden önce 3-4 yıllık arkadaşlıklarım oldu Türkiye'ye gelince evlerine bile gittim ve hani arkadaşlığımız boyu görüntülü konuştuk hani yüzünün görmemek nedir abi ya
Atmıyor , napayım kırmak da istemiyorum
Fotoğraf atmayan erkekte hele 4 yıl bu sorun var bence Fake olmasın
Ses atıyor mu hiç
tövbeler olsun, ne sesi ya
O zaman Fake olabilir
Nasıl fake , cinisyet vs?
Evet, belki yaşı bile küçüktür sana büyük demiştir belki büyüktür küçük demiştir senle konuşmak için belki lezbiyendir sana demiyordur erkeğim diyordur bunu yaşadım bende bi kere fotoğraf atmıyordu sonra kız değil erkek olduğunu öğrendim ama zorladım ben o günün akşamı söylettirdim
Sende Azerbaycanlısın dimi? Bilmiyorum kafam karışık
Evet doğma büyüme Azerbaycanlıyım Türkiye'de oturuyorum, zorla ya fotoğraf at ya da konuşmayalım de, ama dikmat et Fake fit atmasın görüntülü aramasımı iste direk
yapmıyor, artık bunladım qardaş...
Zorla iste atmazsan konuşmayız de, 4 yıl 1300 günden fazla hehdje bu işte bir yeniği var benden demesi sen bilirsin
ahahahaah Allah seni, bilmiyorum bakıcaz ya da bakmıyacağız. Arada bana kardeşim falanda diyor
Sizin güzel bir laf var '' iti sürdüm daşlığa soxam bele qardaşlığa...''
😅😅
Ad soyadı bildiğini söylemişsin instası facebook falan yok mu
Yok, Instagram, snap'i ve tiktoku var bende ama 4 yıldır bi kere paylaşım yaptığını görmedim, profil hiç koymadı, profil yazısı bile yok
Fake hesap mı?
değil adını soyadını kullanıyor
Adının soyadının doğru olduğunu nereden biliyorsun
bi kere espirisiden kimlik kartının arayüzünü atmıştı bana
4 yıl mı?
Lan bizim için 4 dakika bile bazen zamn kaybı, ne yaşıyosunuz siz ya
Bilmiyorum inan
oda bir şey mi ben 6 yıldır görmedim ama daha önce görüntülü ve sesli konuşuyoruz ayrıca resimde atıyor çokta yakışıklı sadece gelmeyi becerip gelemedi
Ya tip falan değil sadece görmek istiyorum eğe bana da 6 yıl sonra gösterecekse kabulüm.
O kadar süre çok uzun değil mi hiç normal değil bence yaptığın. burada konuşacak birsürü insan var neden onunla konuşuyorsun sıkıntılı olabilir dikkat 3t ve bağımlılığından kurtul benimle konuşabilirsin
Bende safım diyordum benden daha safları da varmış.😅😅😅🤣🤣
Yüzünü görmediğin halde nasıl konuştun bu kadar senede.
Allah akıl fikir versin yapay zekayla konuşuyor gibi en azından kendini geliştirirdin öyle olsaydı 4 yıldır ne konuşuyorsunuz ayrıca
Bilmediğin tanımadığın bir insan ile asla görüşme. Sadece konuşma ile bir anda karar verilmez. Ayrıca böyle bir derdi mi var. Kalksın gelsin
5. yılınıza özel sana sürpriz bir açılış yapabilir😂 4 yıl beklemişsin biraz daha beklersin sen bu kafayla😂 Dua ette yüzünü açsın😂
seni tanıyan biri olabilir.. dolandırıcı insan kaçakçısı kadın ticareti yapan olabilir.. bence yol ver gitsin.. en iyi ihtimal özgüvensiz biri
Gitme bir insan neden 4 yıl boyunca kendini göstermez normal bir şey mi sence?
Bence özgüven problemi var
yaşlar kaç?
18-20
olabilir ama sen yine de görmeden tanımadan gitme dolandırıcı cikqrsa yani güvenme bence ailen biliyor mu?
o gelsin seni gormeye ailenindr bilgisi olsun
bence seni kandırıyor evli olabilir dolandırıcı sahtekar hersey olabilir
ailem biliyor , yemin ederim kafam patladı xd
ailen ne diyor izin veriyor mu gitmene sen gitme sakın o gelsin 4 yıldır niye gelmedi senle gelecek dusunse gelirdi özguvensizlik degil bence sakladığı bir seyler var
Ailem karışmıyor hayatıma çok özgürüm genellikle ama ne saklayabilir ki. Gitmemeye karar verdim
kesinlikle sen gitme o gelsin
Bende bir kadınla sadece sesli olarak 5 yıl boyunca konuştuk o da beni görmedi ama sevdi de ve bende onu sevdim, ama eşiyle tekrar bir araya gelince uzaklaştım ondan
evli miydi hacım xxdx
O başka bir şey çıkacaktır hiç güvenilir değil konuşmayı kesmen daha sağlıklı olur senin için
Belki de kaldı cins bile değil
Anlamadım 4 yıldır azeri biriyle mi konuşuyorsun, sana yüzünü göstermek için azerbaycana mı çağırıyor, 4 yıl boyunca birinin yüzünü görmeden nasıl konuşmayı sürdürdünüz ya hayret gerçekten
Bitirireceğim yavaş yavaş
Aynı durumu bende yaşattım. Bir sorunu var emin ol. Yoksa böyle bir şey yapmaz. Ben durumumu izah edecekken ayrıldık zaten. Sonra da umursamadım. Yolu açık oleun.
Durumu sorabilir miyim?
Ohaaa sende. Nesine güvendin
İşte ya sen benden deli ben senden manyağız yeminle...
Güvenmekle değil her konuda konuşuruz onla çokca severim onu iyi biri ama artık canımı sıkıyor...
Hiç güvenilir değil ama bu kadar da saf olmayın belki yaşlı birisi
Bence hayır gelecek bir tip değil çoookk uzun zaman… kurtulmaya bakın bu “ilişkimsi” şeyden..
3 sene daha bekle kanka, 4 sene beklemissin sana koymaz boyle devamm
Özgüvensiz olduğu kesindir.
Muhtemelen...
Sakat bir tip güvenip gitme
Görmeden , görüntülü konuşmadan gitmem.
Kesinlikle turlu turlu insan var
Görüşleriniz için teşekkür ederim )
Rica ederim iyi gunler
İyi günler.
Ne işin var Azerbaycanda?
Kadın ticaretimi yoksa organ mafyasımı Allah korusun yaw!!!
Hem erkek dediğin gelir. Sen onu çağır sakın gitme bir yere 👍 kurt kapar.
Fotonu kel yapayım mı?
Bence fake. Üzgünüm ama bu tarz şeyler olabiliyor gerçekten konuşmaya devam etme bence
Emin ol kendini cirkin gordugunden gostermiyordur %100 😊
4 yıldır konuşuyormuşsun hiç yüzüne göstermemiş tuhaf.. Bence bir şey saklıyor gibi geldi
erkeğin tipi o kadar da önemli değil başka yönlerden kendini sevdirmişse ne bileyim fiziksel olur kültürel olur mizah müzik vs anladın işte kadın yüzünü inanılmaz beğenmese de olur. ya gerçekten 10 üzeridnen 1 falan ki bu nadirdir ya da dolandırıcı
4 yıldır demek ki hayal ile uğraşıyorsun O zaman sen
Sahte hesaptır 😄 senin elinde fotoğrafı var mı yoksa o da mı yok? 4 yıldır birini görmeden ne konuşması bu
Sahte değil ya
bunu genelde kadınlar yapar
Erkeklerde yapıyor bak
Erkeklerler kolay kolay yapmaz ama
Yapıyor hacım
Göstermek istemediği için göstermiyordur.
Evet doğru xdxd
Yüzünü görüp ne yapacaksın ki? Ayrıca aşk düşünmediysen , onun da düşünmediğinden eminsen neden aşk ilişkileri başlığında sordun?
Yeni açtım hesabı ilk sorum ne bileyim başlıkları ben?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?