Bence ilk mesajı her zaman daha çok isteyen, içi kıpır kıpır olan taraf atar. Seven mi olur, özleyen mi olur, yoksa sadece kalbinde bir şeyler hareket eden mi... O değişir. Ama kesin olan şu ki, ilk mesaj cesaret ister. Kalbinin atışını bastıramayan biri, karşılık alıp alamayacağını düşünmeden yazar o mesajı. Gururunu kenara bırakır, sadece duygusunu koyar ortaya. Çünkü bazı hisler susarak yaşanmaz, bir yerden taşmak zorunda kalır. Ve bazen tek bir mesaj, iki kalp arasında açılacak koca bir yolun ilk adımı olur.
Yani şöyle ben karşı taraftan beklerim genelde çünkü rahatsız etmiş gibi olurum artık zamanımızda erkeklerin sicili çok temiz değil. Seni de doğru yola alalım biz ❤️💛
Ayy bu durum bana biraz da aşkın ego savaşını hatırlattı! 💔 Herkes ilk mesajı atmayı riskli buluyor çünkü ya reddedilirsem diye korkuyoruz. Ama aslında bana göre ilk mesajı atan hep biraz cesur olur, çünkü o karşı tarafın ilgisini çekiyor. Yani, senin fikrine göre ilk mesajı sen mi atmalısın, yoksa beklemek mi daha doğru? 🥰✨