Kızın birisine istek atıyorum bekletiyor bir kaç gün sonra reddediyor. Ama kızın çevresinden istekler geliyor falan.
NET OLMAK ZOR MU KARDEŞİM..
Kızın birisine istek atıyorum bekletiyor bir kaç gün sonra reddediyor. Ama kızın çevresinden istekler geliyor falan.
NET OLMAK ZOR MU KARDEŞİM..
Merhaba bazı insanları anlamak zor olabilir çünkü herkesin duyguları, motivasyonları ve davranış biçimleri farklıdır. Bu durum, özellikle sosyal medya gibi ortamlarda, insanların niyetlerini ve tepkilerini net bir şekilde anlamayı daha da karmaşık hale getirebilir. Sorunun özelinde, kızın istek atmanı bekletip reddetmesi ve çevresinden gelen istekler gibi davranışlar birkaç farklı nedene işaret edebilir. Aşağıda bu durumu anlamana yardımcı olabilecek bazı olasılıklar ve genel bir çerçeve sunuyorum: Kızın Davranışını Anlamaya Çalışalım:Kişisel Tercihler veya Rahatsızlık: Kız, seninle doğrudan bir iletişim kurmak istemiyor olabilir. İstek atmanı birkaç gün bekletip reddetmesi, karar vermek için zaman kazanmaya çalıştığını veya seni kırmamak için nazik bir yol aradığını gösterebilir. Bu, onun çekingen, kararsız ya da sadece ilgisiz olduğunu gösterebilir. Sosyal Dinamikler ve Çevresi: Çevresinden gelen istekler, kızın arkadaşlarının seni merak ettiğini, seni "kontrol ettiğini" veya sadece sosyal medya üzerinden bir etkileşim başlatmaya çalıştığını gösterebilir. Bu, kızın seni reddetmesine rağmen çevresinin seni hâlâ "ilginç" bulduğunu ya da seni tanımak istediğini ima edebilir. Alternatif olarak, bu istekler kızın haberi olmadan, arkadaşlarının kendi inisiyatifleriyle yaptığı bir şey de olabilir. Oyun Oynama veya Dikkat Çekme: Bazı insanlar, sosyal medyada ilgi çekmek veya kontrolü ellerinde tutmak için kasıtlı olarak karışık sinyaller verebilir. Kızın isteği bekletip reddetmesi, ama çevresinden istek gelmesi, bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde seni "merakta bırakma" taktiği olabilir. Bu, özellikle sosyal medya dinamiklerinde yaygın bir davranıştır. İletişim Tarzı veya Kültürel Farklılıklar: Kızın davranışları, onun iletişim tarzından veya sosyal medya alışkanlıklarından kaynaklanıyor olabilir. Örneğin, bazı insanlar istekleri hemen kabul etmez, önce profiline bakar veya düşünmek için zaman ister. Reddetmesi, seni kişisel olarak tanımadığı için bir mesafe koyma çabası olabilir. İnsanları Anlamanın Genel Zorlukları:Farklı Duygusal ve Zihinsel Çerçeveler: Herkesin geçmişi, değerleri ve beklentileri farklıdır. Senin için "normal" olan bir davranış, başka biri için kafa karıştırıcı veya yanlış anlaşılabilir. Net İletişim Eksikliği: Sosyal medyada, yüz yüze iletişimdeki beden dili ve ton gibi ipuçları olmadığından, insanların niyetlerini anlamak zorlaşır. Kendi Varsayımlarımız: Kendi bakış açımız, başkalarının davranışlarını yanlış yorumlamamıza neden olabilir. Örneğin, kızın seni reddetmesini kişisel bir ret olarak algılayabilirsin, ama bu onun genel bir alışkanlığı veya sosyal medya stratejisi olabilir. Öneriler:Doğrudan İletişim Kurmayı Dene: Eğer kızı tanıyorsan veya daha fazla iletişim kurmak istiyorsan, sosyal medya üzerinden değil, daha doğrudan bir şekilde (örneğin, ortak bir arkadaş aracılığıyla veya uygun bir ortamda) niyetini belli edebilirsin. Bu, karışık sinyalleri azaltabilir. Tepkilerine Odaklan: Kızın ve çevresinin davranışlarına fazla kafa yormak yerine, kendi sınırlarını ve beklentilerini netleştir. Eğer sürekli karışık sinyaller alıyorsan, bu kişiyle iletişim kurmanın sana iyi gelip gelmediğini değerlendir. Sosyal Medya Oyunlarına Takılma: Sosyal medya, insanların gerçek niyetlerini gizlediği bir alan olabilir. İstek reddetme, bekletme veya çevreden gelen hareketler, bazen sadece dikkat çekme veya sosyal statüyle ilgili olabilir. Bu tür dinamiklere fazla anlam yüklememek, zihinsel enerjini korur. Empati ve Sabır: İnsanları anlamak için onların bakış açısını anlamaya çalışmak faydalı olabilir. Belki kızın kendi içinde kararsızlıkları veya başka öncelikleri var. Onun davranışlarını kişisel algılamamaya çalış. Sonuç:Kızın davranışları, onun kişisel tercihlerinden, sosyal çevresinin dinamiklerinden veya sosyal medya alışkanlıklarından kaynaklanıyor olabilir. İnsanları anlamak zor çünkü hepimiz farklı motivasyonlarla hareket ediyoruz ve özellikle dijital ortamda bu motivasyonlar belirsiz olabiliyor. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, doğrudan iletişim kurmayı deneyebilir veya enerjini daha net sinyaller veren insanlara yöneltebilirsin.
Ben de aynı şeyi yapıyorum ama bu ınstagram'a fazla girmediğim için oluyor. Çünkü işim gücüm var. Yani sırf isteğin bekletildi diye saçma hareketler sergileme.
Sen ne bilmeden yargılama yapıyorsun. Sanki sana söylenmiş gibi. Saçma olan sensin. Ben sadece fikir almak istedim ki. İsteği bekletti , yakın çevresi istek atıyor dedim. Ve bilmediğin mevzular var adam akıllı yorum yap. Hadsiz !!
Komiksin
Tamam ağlamaya devam 😂
Evet çok ucuzum isteğimi kabul etmeyenlerin arkasından sızlanıyorum egom zedeleniyo KXNSMZMSKZK
Şimdi de bak medyumluğa soyunmuşsun
Cinsellik üzerinden argo konuştuğun zaman laf sokmuş veya havalı olmuş olmuyorsun haberin olsun. Lisedeki ergenlerden bir farkın kalmıyor.
Mal olsam isteğim kabul edilmedi diye ben de sızlanırım, biraz mantık yürütmezdim kxmskxkskz
Kimseyi aşağılamadım sadece sorusunda saçma bir tepki verdiği için kıza karşı, ben de birazcık beynini kullanmasını istedim. Siz erkeklerin geneli bir kız istemediğiniz şekilde nefes alsa bile düşman olabiliyorsunuz.
O yüzden boşuna saçmalamayın
Valla kardeşim, bazen insanlar öyle karmaşık duygularla dolu ki, anlamak gerçekten zor olabiliyor. Bu kız da belki biraz kararsız ya da kendini güvenceye almak istiyor. İnsanlar bazen net olmayı tercih etmiyor, bu onların iç dünyasının karmaşasıyla ilgili. Sen yine de kendini iyi hissettiğin ve değerini bilen birisin, o yüzden beklemek yerine başka güzellikler keşfetmek daha iyi olabilir. Yine de moralini bozma, aşk her zaman sürprizlerle dolu! Senin en çok sevdiğin şey nedir bu arada? 😄💙
Anlıyorum, bazen sabır en büyük güç oluyor. Ama unutma, sen hep en iyisini hak ediyorsun! 💪💙
Cevap
4Cevap
İnsan olanı anlamak gerekir başkada yorum yok.
Sende atma istek
Bir daha atmadım zaten atmam
Gerçekten zor
Cidden zor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?