Eğer sevgilim her şeyi zamana bıraksa, açıkçası başta zorlanırdım ama onun bu yaklaşımını anlamaya çalışırdım. Çünkü bazen insanlar yaşadıkları şeyleri içlerinde sindirmek, emin olmak isterler. Benim yapmam gereken de sabırlı olmak olurdu. Elbette her şeyin belirsiz olduğu bir ilişkide sürekli beklemek yorar ama sevgimi sorgulamam gerekiyorsa, o zaman zaten problem vardır. Zamana bıraktığı şey sevgi değil de hayatın getirdikleriyle başa çıkmaksa, yanında olurum. Benim için önemli olan, sonunda o yolda birlikte yürüyüp yürümeyeceğimizdir. Sabır bazen en büyük sevgidir.
111 Yorumla
Soran1 yılVallahi ben bitirdim bu saatten sonra da çekemem canları cehenneme lanet olası pislikler 😅
Sabır sabır sabır sabır her şeyi sabır edilmez ya 😅
Sabrın canı cehenneme
Soran1 yılSalladım da yine de yuva kurmak istiyorum taliplerimi bekliyorum açığım 😅
Soran1 yılİsim kullanmak yok 😅
Soran1 yılKısmet kapanmaz da isim ile hitabı sevmiyorum. 😅
Soran1 yılKısmet çok ancak aşna fişna, ben yuva kurmak istiyorum sadece ciddi yuva amaçlı açığım. 😅
Soran1 yılBen hep yuva kurmak istedim, evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅
Hep öyle düşündüm değişmek istemiyorum 😅
En İyi Cevaplar
1 yılDoğal süreç bu olmalı zaten. Net ortamında tanıştığın kişinin sosyal arkadaş ortamından farklı olduğunun bilincine varın. Tanımadan öğrenmeden kimdir necidir bilmeden özelinizi paylaşmayın. Kızın yaptığı doğru. Zamana yaymak seni tanımadan özelini paylaşmıyor gayet akıllı aklı başında birisi bence.
Ama bunu çakallıkla yapıyorsa onunda farkına varmalısın. Seni ayakta uyutuyor olabilir. Ciddi ilişki istiyor ve doğru yalansız dürüstse kız haklı. Yok çakallığına yapıyorsa salla gitsin. Değmez.
13 Yorumla
Soran1 yılValla abi dün bitirdim. Güven vermedi. Çok iyi davranıyordu ama herkes iyi davranıyor.
Salladım abi mutluluklar diledim. 😅- 1 yıl
Bu işler karşılıklı birde ondan dinlemek lazım seni. Peşin hüküm doğru değil.
Soran1 yılBen salladım, çokça sallamaya çalıştım da gitme bırakma dedi mahvolurum dedi yoksa önceden bitirmiştim. 😅
Israr ettiği için kalmıştım ama dün komple bitirdim. 😅
İnsan dürüst ise karşısındakini de dürüst görür. 😅
Değil ise karşısındakini düşünür. 😅
1 yılEğer gerçekten seviyorsam bir süre sabrederim. Ama her şeyi zamana bırakmak demek, belirsizlik içinde kalmaksa bu bir noktadan sonra yıpratır. İlişki emek ister ve de netlik ister. Sadece beklemekle olmaz. Ben varım hissedilmek isterim. Zamana bırakmak demek beni arka plana atmaksa, buna uzun süre katlanamam. Çünkü sevgi bekletilmez, yaşanır.🎀🙏🏻
13 Yorumla
Soran1 yılBen de bir ay süre verdim Bir ay içinde buluşmak şart dedim yoksa olmaz bu iş dedim 😅 kabul etti Allah'tan şart koştum kim bilir buluşmayı ne zaman atardı ya 😂 evet ben de varım hissedilmek isterim hissetmek isterim yüzeysel sevmiyorum 😅 bir ay dayanırız ya sıkacağım dişimi 😂
- 1 yıl
Bazen sınır çizmek lazım yoksa gerçekten sallana sallana gider iş. Bir ay dayanılır geçer. Ama sen de haklısın yani, sevgi öyle uzaktan hissedilecek şey değil. İnsan ister tabiki sarılsın baksın gözlerine...
Soran1 yılÇok güzel ifade etmişsin tam olarak katılıyor ve istiyorum. 😅
Ama söz ağızdan çıktı bir ay bekleyeceğim 😅
Sabret bekle çabala diyor ulan sabretmek ne alaka anasını satiym 😅
Ortada bir sorun yok ki djdjd
1 yılZaten ilk görüşte aşk yoksa sevgi ve güven zaman içinde yavaş yavaş olgunlaşır. Belki bazı hareketler bu zaman aşamasında çocukça gelir Ama bu tamamen bir koruma içgüdüsüdür. Sadece karşıdaki kişi takıntılı mı ya da gerçekten mi niyeti sâfi dikkat edilmelidir.
13 Yorumla
Soran1 yılAşk yok sevgi var hoşlanmak var 😅ben sadece eşime aşık olurum 😅
Çocuksu severim😅çaba seviyor çaba istiyor bekliyor bilsem işim olmazdı 😅- 1 yıl
Aşk helalinde daha güzeldir. Ve çabada karşılıklı olmalıdır. İnşallah en güzel şekilde sonuçlanır..
Soran1 yılBen de zaten helal olanı istiyorum yuva kurmak istiyorum evet çaba karşılıklı olmalı ama O da çabalıyor yani zaman haricinde çok iyi davranıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Valla, bu tarz aşklar biraz labirent gibi, sürekli gizem ve belirsizlik! 😅 Ama senin sabrını takdir ediyorum, yine de zamanla ne olacağını görürüz artık. Ama gerçekte sevgi ve güven en önemli şey, zaman değil! Senin gibi sabırlı ve anlayışlı olmak güzel ama sınırları da bilmek lazım. 💖 Kendini biraz keşfet ve bu süreç zevkli de olabilir, değil mi? 🌟👇 Siz bu duruma ne diyorsun?
13 Yorumla
Soran1 yılEvet valla labirent geliyor aklıma, ödül diyince Mario geldi, prensesi kurtarmak. 😅
Sabrettim, bugün Instagram verme günü. 😅3 gün dolacak konuşalı. 😅
Zamanı sevmiyorum nefret ediyorum en sevmediğim şey ertelemek ertelenmek. 😅
Güven zamanla oluşmaz ki güven sorunu da aşılmaz bana ne. 😅
Ben güveniyorum. 😅
Hata yapana kadar. 😅
Bende dedim 1 aya buluşmak şart yoksa ben yokum dedim. 😅
Hoşuma gitmiyor. Berbat bir şey. 😅
Kavuşalım anasını satiym. 😅Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılValla, duygular labirentte kaybolmuş gibi, sabırla beklemek zor özellikle 😅 Güven mecbur değil, kendini koru biraz👀 Ama kalbini dinle, kim bilir belki prenses seni bekliyordur 🎉 Unutma, kendi mutluluğun en önemli şey 💖instagramda bulabilirsin, oraya göz atmayı unutma!
Soran1 yılÇok sinir edici hayırdır lan! 😅
Koruyim dimi 😅
Prenses gibi çok güzel şirin minnoş ponçik 😅Melek gibi
Bakalım 😅 göreceğiz 😅bugün djdjjd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
u 1 yılZamana bırakılacak şeyler kadar bırakılamayacak şeyler de var
11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum, bitirdim zaten an itibariyle, çok şükür. 😅
Ama onun yüzünden on kişi yazmıştı, konuştuğum var dedim, engelledi çoğu tanışmak isteyenlerin. 😅
Nasipsiz kaldık mı yine. 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılBen zamana bırakan biriyimdir normalde 😂😂 bu soruyu görünce çok yazıp yazıp sildim 😂
13 Yorumla
Soran1 yılVallahi en sevmediğim şey zaman zamana bırakmak ertelemek ertelenmek. Başıma geldi. Hiç beklemezdim vallahi bilsem işim olmazdı. 😅
Ben de deli oldum ya psikolojim bozuldu ayar oldum 😂
Bitirelim diyorum sabret diyor sabret 😂- 1 yıl
Kız evi naz evi diyormuşum ahsjs
Soran1 yılHer türlü naz trip çekerim zaman çekmek istemiyorum ama katlanacağım, bende şart koştum bir ay içinde buluşacağız dedim. 😅
Kabul etmedi olmaz dedi o zaman dedim bitirelim yolun açık olsun istemiyorum dedim sonra tamam dedi 😂 ben çok güzel naz çekerim de uzaktan zor oluyor ya 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılben duruma göre değerlendirirdim. lanet olsun dostum her şeyi zamana bırakmak çözüm değildir :D bazen ipleri eline alıp çözüm üretmek gerekir adamım
13 Yorumla
Soran1 yılEvet kesinlikle Çünkü zamanla hiçbir şey olmaz zamana yön veren insandır biziz 😅 ama o çaba görmek istiyor
- 1 yıl
haklısın abi 😂
Soran1 yılAma hiçbir boka yaramıyor 😂 farklı olmaktan bıktım ya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılYuz yuze tanısıp, zaman gecirmedigim bir insan sevgilim olamaz ki. Senin soruna gelecek olursam, hicbir insan yuz yuze zaman gecirmedigi bir seyler paylasmadıgı kisiye duygu BESLEYEMEZ, yok böyle bir şey. Haaa yok ben beslerim asık olurum diyen varsa kusura bakmayın duygusal boşluktasınız haber vermek istedim. İlk haftadan bebeğim seni cok seviyorum falan ne alaka xnxkdmdkd numarasını vermemesi tamam fakat instagram twitter vermek yerine snapchat ne alaka abi mxkdmdd hadi güvenmiyor diyelim, güvenmediği insana nasıl bebegim askım diyor? Fake Instagram acıp sana vermis seni kekliyor bariz belli, snap verme nedeni de seni oyalayıp zaman kazanmak, amacı seninle cidden sevgili olmak degil seninle sosyal medyada zaman gecirip ilgini zamanını calmak. Sağlıklı bir insan degil neden değil, 8 günde aşkım bebeğim diyen insandan normal bir kisilik beklemiyorum yapma yanarsın abi benden demesi kesinlikle uzak dur.
11 Yorumla
Soran1 yılNe bilmem benim 3. Kız arkadaşım uzak mesafedeydi Sivas'ta 4 senemi yedi. 😅
Duygusal boşluk yok bende yuva kurmak istiyorum taliplerimi bekliyorum ya da aracılardan komşulardan haber bekliyorum. Hep derim iyi biri varsa yuva kurmak isteyen tanıştırın aracı olun diye. 😅
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅
Bende anlamadım çok saçma geldi zaten sinir oldum 😅
Ama çok iyi davranıyordu öyle şeyler söylüyordu ki benden daha romantiktik yahu 😅
Valla o benden çok ilgileniyordu benimle 😅
Çözemedim kafam karıştı mutluluklar diledim 😅bulmaca istemiyorum ben 😅
Uzaklaştım dün bitirdim ama bugün buradan biri var 😅niyeti ciddi 😅
1 yılGörmediğim , sesli konuşmadığım biriyle sevgili olmam öncelikle. Gizemi sevgilim dediğin yanlış anlamış olmalı. Bu tarz hareketler bana güven vermez. Red yer.
13 Yorumla
Soran1 yılBizimki de zaten sevgili değil ya tanışma tanışıyoruz yani 😅 olursa devam olmazsa yolu açık olsun 😅
Güven veriyor 😅 ilgileniyor iyi davranıyor çaba seviyormuş çabala diyor sabret diyor 😅
Bir ay içinde buluşmayı şart koştum 😅kabul etti ddjdjd- 1 yıl
Hadi hayırlısı madem😂
Soran1 yılBıktım hayırlısından hiç demem hayırlısı istemiyorum hayırlısını 😅 bozacam ağzımı nerde ulan bu hayırlısı djdj
1 yılO zamana bırakıyorum der yenileri için zaman oluşturur güvenilmez ve hayır tabiki😆
127 Yorumla
Soran1 yılAklıma karpuz şeyi soktun 😅öyle bir deyim atasözü vardı sanki 😅 şiir gibi yazmışsın valla 😅 canım daha çok sıkıldı 😂çok pis sinirlendim 😅
Yazmıştım da anca gönderiyorum tam eve geldim 😅komşu eşyaları vardı yardımcı olayım dedim anca bitti, müsait oldum. 😅
Bir parça var sandım, bir sürü bir sürü eşya vardı indim çıktım indim çıktım 😅- 1 yıl
Valla karpuz kabuğu gırtlağı acıtır şüpheyle bakmak gerek:Ddd
Soran1 yılAz önce Instagram günü dedim, doldu üç gün dedim, diyor ki yarın. Gündüz. 😅
Kabul etmiyorum dedim. 😅
Bakalım neler olacak. 😅
Şüphe etmeyi sevmiyorum ben. Karşımdaki insan hata edene kadar şüphe etmem. 😅
İçimden gelmiyor. 😅
Karakterim de yok. Şüpheci değilim ki ben. 😅
Ben aslında çokça bitirmeye çalıştım, bitiremedim, bırakmadı. 😅
Cevap geldi şey diyor "Tamam hayatım ama benim hesap yeni" 😅- 1 yıl
Şöyle diyeyim şüphe ettiren ve özleten insanı hiç sevmiyorum😅😅
Soran1 yılBak bu çok güzel oldu. 😅
Ben var ya asla şüphe ettirmem, özletmem. 😅
Ama yanında bile özlerim, özlem ile bakarım. 😅
Beni de seven olmadı. 😅
Hatta kız arkadaşım niye karı kıza bakmıyorsun derdi 2. Kız arkadaşım canım mal 😂- 1 yıl
Gerçekten beyin yokmuş onda
Soran1 yılKesinlikle. 1 ve 2 belasını buldu. Şahit oldum. Darısı 3. Başına inşaAllah hem üzülürüm ama hemde sevinirim. 😅 Yaktığı kadar yansın.
Çok evli var tanıdığım ya da sevgilisi olan çoğunluğu aç gözlü, gözü dışarıda. Bende önüme gelene aşkımı anlatırdım. Ekranda resmi olurdu ona bakardım.- 1 yıl
Sağlık olsun hayat devam ediyor. Yanlışlar doğruları bazen görmem için😌
- 1 yıl
Görmen*
Soran1 yılAmin inşaAllah olsun senin içinde. 🌸
Psikolojik destek bu olsa gerek.😅
Şey, incinmişsin demeyecek misin? 😅
youtube.com/shorts/rXdjku31YhA?si=sTTq-HD2ImZGetjR- 1 yıl
No no incinmişsin demek hüzünü hatırlatmak daima pozitif 🤣🤣👍🏻
Soran1 yılHhahaaha 😅ya ben üzülürken bile gülerim gülümserim, bak bir gün koşuyordum ormanda tel varmış görmedim, takla attırdı tel düştüm canım acıyordu, sonra arkadaş bir şey dedi, unuttum güldük beraber. 😅
- 1 yıl
KS nin Sinan özeni😅😅😄😄😄😄
Soran1 yılÇok güzel söylerim he, kulağımdan öp beni, ateşle oynama, bir güneş gibi, hazanım, ah açıp da dinleyim özledim. 😅
Bir de koptuğu yerde bırak şarkısı var. 😅
youtube.com/shorts/B1DHQnmE7q8?si=mttp-534NHvPbkzk- 1 yıl
Sana şey daha çok gider evlere şenlik şarkısı😅😅🤣
Soran1 yılHahaha😅onu da söylerim de kızı olan tanıdık yok. Çoğu abi diyor büyük kızı olan komşu olsa söylerdim. 😅
- 1 yıl
😅😅😅😅
Soran1 yılSenin arkadaşın yok mu niyeti ciddi filan yuva kurmak isteyen delikanlı adam isteyen. 😅
- 1 yıl
Oluyor illaki ama enerjiler ve beklentiler uymuyor demekki:D
Soran1 yılTövbe tövbe tanıştırmadın ki aracı olmadın ki nerden biliyorsun yahu 😅
Sen yine de resmimi göster 😅
Aramızda dağlar yok çok az mesafe. 😅
Yengem de Bursalı çok gidip geliyorum filan snsjd- 1 yıl
Peki ahahah🤣🤣🤣
Soran1 yılTeşekkürler 😅 bitirdim valla mutluluklar diledim gönlünce olsun dedim. Bu sefer ısrar etmedii çok şükür. 😅
- 1 yıl
İyi etmişsin😄😄😄
Soran1 yılUzman olarak sizin görüşlerinize inanıyorum kesinlikle. 😅
Oh be üstümden yük kalktı rahatladım ama üzüldüm de çalan şarkıya vak sigaramın dumanı sen şarkısı çıktı YouTube de 😂masum çocuk gibi inandım diyor 😅
Gülmekten ölüyorum 😂- 1 yıl
Sen bir evlere şenlik patlat modun yerine gelir beni dinle sen bu konuda ahahaha🤣🤣🤣
Soran1 yılGünaydın, tünaydın 😅
Atilla Taş bilir misin? Oy pembeli pembeli pembeli, tok ses gür ses ne söylerdim. 😅
Eskilerden ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız 😅
Dağlar kızı Reyhan Reyhan 😅Reyhan yerine hoşuma giden kızın ismi olur 😅Soner sana hayran hayran hayran djddj
Sokakta görsem ailenle, elini öper, annene söylerdim o şarkıyı ya da hemen arkanızdan djdjd
Kişisel terapi alabiliyor muyuz 😅 Çocukluğuma inmek lazım gibi 😅
Daha iyiyim bugün 😊 Sadece bu yorumu görmediğim için canım sıkıldı...- 1 yıl
:))
Gizli Üye(36-45)1 yılŞöyle söyleyeyim daha her şey çok yeni 8 günde birine seni seviyorum demek ne kadar doğru veya samimi olur bunu bilemiyorum çünkü sevgi zamanla oluşabilecek bir şey.. resim konusunda güvensizlik olabilir bu da zamanla olabilecek bir şey samimiyete bağlı gerçekten samimiyetine inanıyorsam zamana bırakabilirim ama samimiyetine inanmıyorsam zamana bırakmam..
14 Yorumla
Soran1 yılVallahi hoşuma gitti sevdim ben onu her şeyini düşüncelerine bayıldım felsefeci 😅
Para pulda gözü yok 😅
Çok duygusal romantik aşırı benden bile daha güzel sıfatlar kullanıyor hitaplar ediyor 😅
Samimiyetine inanıyorum 😅
Zamanla hiçbir şey olmaz zaten 8 gün yeterli bir zaman ya 😅
Sohbet muhabbet tanıma tanışma sevmek isteyen her türlü sever
Vallahi Emin olamıyorum fıstık gibi kız çok güzel biraz çirkin olsa tamam da çok güzel olduğu için Emin olamadım 😂
Cevap sahibi1 yılSiz kararınızı vermişsiniz zaten ne diyeyim Rabbim hakkınızda hayırlısıysa kolaylıkla nasip etsin 🙃🙃
Soran1 yılBen üç beş kere bitmeye çalıştım olmaz gelemem dedim böyle şeylere ama bırakma dedi gitme dedi mahvolurum dedi gidemedim bitiremedim 😅yoksa ben istemiyorum karşıyım
Zamanla hiçbir şey olmaz ertelenmeyi de sevmem 😅
Ama gitme diyor
Amin amin kolaylıkla istiyorum 😅 teşekkürler sizin de gönlünüzce olsun 😅
Cevap sahibi1 yılAmin 🤲🏻 teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılya bu devirde insanlar kimseye guvenmiyor tamam ama sosyal medya uzerinden yuruyen seyler acisindan problem. belli sureler okey yine ama o sureleri asarsa bi yanlis vardir anlarsin zaten. uzulmemen dilegiyle
110 Yorumla
Soran1 yılValla ben karşımdaki hata yapana kadar şüphe etmem, güvenmeyi tercih ederim.
Dimi ya çok saçma, dün bitirdim yalan yok üzüldüm.
Instagram verdi, 3 gün önce açılmış hesap gönderi üç gün önce, açıklama bekledim, yapamadı, kusura bakma yolun açık olsun dedim. 😅
Daha önce de bitirmeye çalıştım da gitme etme mahvolurum falan dedi dayanamadım ama bu sefer yeter ulan. 😅
Hayırdır yani. 😅
Canımız sağolsun. 😅
Aramızda mesafe yok 10 15 km var buluşmak için beklemek saçma niyetim ciddi diyordu. 😅- 1 yıl
haklisin gercekten niyet ciddiyse zaten surekli ertelemeye gerek yoktur. hayirlisi boyleymis umarim daha iyileri olur
Soran1 yılValla şimdi biri var, o da önceden çıkmıştı da karşıma konuştuğum var demiştim. 😅
Bu sefer buradan. 😅
Çok iyi davranıyor. 😅
İnsana benzemiyor yani. 😅
Öyle iyi iyimser ki anlamadım 😅- 1 yıl
hadi insallah bu cok iyi olur gonlune gore
Soran1 yılTünaydın 😅 iyi ama iyi diye de sevilmez ki 😅Bitti bile.
youtube.com/shorts/47bZG71jLKA?si=LCFSfbl3bYNO3G9S- 1 yıl
bu nasil devam etme sekli ya ahhshahsh
neyse yine hayirlisi bari
Soran1 yılVallahi ben de anlamadım olmayınca olmuyor yani içimden gelmiyor 😂 yeni sorularıma beklerim 😂 hayırlısı deme yahu 😅 hayırlısıyla gözüm Yok hem hayırlısı demek evliya duası diyorlar sıradan Kullar için zor olabilirmiş 😅
- 1 yıl
bakarim tabi. oyleyse tamam soylemiyorum ahahshahsh
Soran1 yılEvet evet 😅 detaylı dua önemli 😅
Kolay olsun, Huzurlu ve mutlu olsun, sonsuzluk olsun inşaAllah 😅
Ahiretimde de oldun hurilerin canı cehenneme 😅- 1 yıl
amin 🙏🏻
1 yılTabiki her şey zamanla olur ama öyle pat diye sevmek bağlanmak bide görmeden duymadan tamamen takıntı vallahi uzak durulacak tipler serisinden..
15 Yorumla
Soran1 yılVallahi benim hoşuma gitti Ben sevdiğim zamanla hiçbir şey olmaz yani bir hafta yeterli bir insanı sevmek için bazen bir bakış gülüş güzel bir söz bile yeter yani ben tehlikelilerden uzak durmam yaklaşırım
- 1 yıl
İyi maceralar o zaman..
Soran1 yılTeşekkürler 😅
- 1 yıl
Rica ederim abim😅
Soran1 yılEyvAllah gözüm 😅
1 yılbu ney lan güldüm boğarım o kızı aslan burçuyum ben ödül maması veriyor sanki
13 Yorumla
Soran1 yılVallahi ben de güldüm ya psikolojim bozuldu asabım bozuldu deli oldum 😂
- 1 yıl
uzak dur böyle canım dan toxsit olurlar zaten
Soran1 yılBitirmeye çalıştım da gitme dedi bitirme dedi kal dedi sabret dedi mahvolurum dedi gidemedim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılSalı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişanlıktır cuma mübarek gün ctesi bekle 😂😂 aklıma bu geldi
21 Yorumla
Soran1 yılVallahi keşke öyle olsa ama öyle değil yani daha da uzun 😂 güzel bir filmdi çokça izledim ezberledim neredeyse 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılNeyi zamana bıraktığı önemli bence insanların. Bazı şeyler sıcağı sıcağına yaşanmalıyken, bazılarının soğuk tüketimi çok daha iyi.
15 Yorumla
Soran1 yılHer şeyi ama her şeyi dün bitirdim anasını satiym 😅 severim öyle işi 😅
- 1 yıl
ahsdhd jet hızıyla başlayıp bitiriyorsunuz :D
Soran1 yılValla doğru 😅 Hiç bitiren olmadım da ilişki yokken bitirdiğim çok oldu. 😅Ucu bucağı sonu yoksa gerek yok 😅
- 1 yıl
Hayırlısı :D
Soran1 yılHayırlısı demeyi sevmiyorum hayırlısı demek evliya duası derler sıradan kullar için zor olabilirmiş 😅
Kolayını huzurlu ve mutlu sonsuz olanı diliyorum detaylı dua önemli
Merhametli kanaatkar fedakar samimi filan 😅
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Bazen insan birşeyden korkar ve daha sağlıklı düşünmesi için biraz zaman gerektiğini düşünüyorsa saygı duyulmalı
11 Yorumla
Soran1 yılBen saygı duyup uzak durmayı tercih ettim de tuttu bırakmadı mecbur devam ediyoruz 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAy cidden buna nasil kandik ve katlandin? Okurken bile fake fake fake dedi beynim sürekli😂
121 Yorumla
Soran1 yılFelsefî giriş yaptı ilk adım, iyi güzel konuştu, çok ilgilendi benle benden bile romantik ne bileyim. 😅
Ben dürüstüm insanlara da sahtekar gözü ile bakamam
En başından beri çabala benim için dedi çaba severim dedi de dün bitirdim 😅
Ya fake biri olamaz çünkü hesabı eski başka platformda 😅her şeyi tutarlı erteleme haricî- 1 yıl
Oyun mu oynicaz bu yaşta ne çabası kimsenin peşinden koşma ne bu 😃 isteyen kalır istemeyen gider uğraşma bu kadar gördüğün gibi değmiyor hiç bir zamanda değmeyecek
Soran1 yılVallahi oyun oynamayı çok seviyorum evde iki tane oyun bilgisayarım var İnşallah gelecekte eşimle oynamak istiyorum savaş maç yarış kovboyunlar multi oyunlar çabalamayı severim de yani çabalayacak bir şey olması lazım ya kimsenin keyfi yerine de çabalayamam yani hem o bana gelmişti anasını satayım
Valla bugün başka biri var 😂
Niyetim ciddi diyor 😂 bu sefer buradan tanıştık- 1 yıl
Neeee hahahahaha hadi bakalım hızlısın😂😂😂
Soran1 yılVallahi ben bir şey yapmıyorum Ben sadece taliplerimi bekliyorum 😅 konu komşuya söylüyorum Hani iyi birisi olursa tanıştırın diye yazan olursa da tanışıyorum yani 😅
Yuva kurmak istiyorum aşka aşığım 😅 Aşk yokken hiçbir şey keyif vermiyor tat vermiyor huzur vermiyor mutlu etmiyor başka harici her şeyin canı cehenneme ya bak doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ben Ama daha gezmedim yani hep eşimle gezerim dedim 10 senedir lunaparka sinemaya gitmedim zaten hiçbir kıza gitmedim sinemaya lunaparka- 1 yıl
Bu son ve sonsuz olması dileği ile ❤️
Soran1 yılVallahi ben her zaman elimden gelen üstüme düşeni yaparım 😅 olursa olur 😅 ama teşekkür ediyorum Allah razı olsun 😅
- 1 yıl
Olur olur bu sefer içimde iyi bir his var 😃😃😃
Soran1 yılHahaah 😅valla varya tanışmaktan bıktım 😂 aracılı istiyordum daha çok koftilerden yalancılardan bıktım 😂ama tanışmamakta olmaz kırlangıcın ömrü azdır 😅demiş can yücel
- 1 yıl
Kaç kere en sevdiğin rengi söyledin ajsjsj
Soran1 yılİki kere söylemişimdir siyah en sevdiğim renk 😅Seninki ne 😅
- 1 yıl
Benimki pembe 🎀😂
Soran1 yılBende çok severim pembeyi 😅ama giymem severim sjdj
- 1 yıl
Giyme bencede 😂😂
Soran1 yılO yüzden zaten ya 😂ama sevdiğim giyse güzel olur pembeli pembeli pembeli demişti Atilla taş iyi söylerim kddj
- 1 yıl
Felsefe adamı yhaaa ahahah
Soran1 yılÖyleyimdir yani çok pis felsefe yaparım Konfüçyüs şaşar kalır kitlenir yani 😂
- 1 yıl
Farkındayım ahahahah bu güzel bir şey
Soran1 yılTeşekkürler senin güzelliğin 🌸 çevremdekiler de şaşar kalır mesela lisedeyken de böyleydim Ben eskiden beri değişik derler sen nasıl insansın derler bana 😂
- 1 yıl
Ama iyi manada değişik zaten sıradan olmak sıkıcı 😁😁
Soran1 yılBende değişik severim, sıradan herkes gibi olanları sevmiyorum. 😅
Farklı olmalı. 😅
Ben de her yol var çok türlü her türlü 😅
15. Saniye de temsili ben
https://youtu.be/yEOp2dMDwQc?si=P3gvPyAILlcr80px
- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılKız haklı biraz zaman lazım😂
Ama ödülü hakettin demesi biraz saçma11 Yorumla
Soran1 yılYürü git lan ne haklısın sevmem ben zamanı 😅Ödülü hak ettin demesi hoşuma gitti ama daha çok ödül lazım beni ödüle boğması lazım hak ediyorum 😅o bir şey değil de diğer kızlar gitti 😅ellerim bomboş kaldı 😂engelledi çoğu 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılZamana bırakan insan cesur değil ve niyeti ciddiyet değildir.
11 Yorumla
Soran1 yılVallahi benim niyetim ciddi ona sordum O da evlilik düşünüyorum dedi 😅 inancım Müslüman değil ama düşünüyormuş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKeşke bıraksaydı keşke o veya bu şekilde yaninda olmama izin verseydi...
13 Yorumla
Soran1 yılAbla Ne oldu canını mı yaktılar Allah belasını versin onların 😅
- 1 yıl
Yok ablam sorun yok geçecek insalah 😊
Soran1 yılAmin amin inşallah abla 😅 gönlünce olsun 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılZamanı sevmem , benim böyle bir ilişki kurarsa umrumda olmaz.
15 Yorumla
Soran1 yılBende sevmiyorum hemde hiç 😅 Zamanın canı cehenneme
- 1 yıl
Kurarsa değil olursa olucakti "😅 cehennem de kabul etmez
Soran1 yılAma ben ettim mecbur kaldım yani 😂
- 1 yıl
😃😃, aklın basina geldi mi
Soran1 yılYa başında bilseydim kabul etmezdim yine kabul etmedim zaten de bırakma dedi gitme dedi Ben de sabrediyorum işte ne yapayım 😅 Ben de benim için çaba isterim çabalayanı severim bir ay içinde buluşacağız yani maksimum önümüzdeki ayın 14'ü 😅
Sen sevdiysen kimseye de bişey demek düşmez 🤷🏻♀️
18 Yorumla
Soran1 yılEvet hoşuma gitti, sevdim de böyle olacağını bilsem işim olmazdı. Aramızda 10 15 km var buluşmadık. 😅
Zaman zaman diyor her şeye. 😅
Çaba istiyor anlamıyorum. 😅
Her şeyi de zamanla olmaz ki ya 😅
Sinir oluyorum ama bitiremedikte 😅 buluşmak için bir ayı şart koştum. 😅Ben yokum dedim buluşma olmazsa bir aya 😅
Soran1 yılBir de çok güzel, diyorum ne işin var benimle, sadakatini istiyorum diyor. 😅
Fıstık gibi, çekik gözlü, nice ülke gezmiş bulamadın mı diyorum seni seçtim diyor 😅
Soran1 yılGüveniyorum güvenmeyi tercih ediyorum karşımdaki insan hata yapana kadar. 🌸
Bende bilemiyorum bugün Instagram verecek, 3. Gün doluyor. 😅
Görüntülü konuşma ne zaman bilmiyorum. Cevap vermedi ona daha. Arada kaynadı gitti. 😅
Görüntülü de belli olur😅 yakışıklım diyor ben pek beğenmem kendimi 😅
Soran1 yılİnşallah tez zamanda 😅
Ben katlanırdım çünkü sabredersem mükafatının büyük olacağından eminim.
17 Yorumla
Soran1 yılKatlanacaktım ama bir ay süre vermiştim buluşmak için Instagram verdi hesabı 3 gün önce açmış gönderileri 3 gün önce açıklama bekledim yapmadı Ben de dedim ki mutluluklar dilerim 😅 sabretmek güzel de böyle bir şey hesap edilmez ya mesela borç olur borçları ödemek için sabredersin hastalık olur sabredersin bir şey olursa sabredersin keyfi şeye sabredilmez
Soran1 yılBitirdim Ben de zaten mutluluklar diledim yol vermek değil de iyi bir insandı iyi davranıyordu ama ben belirsizlik sevmiyorum ben güvensizlik saçma yani niyet belli amaç belli
Soran1 yılTeşekkür ediyorum, gönlünüzce olsun mutlu akşamlar dilerim 🌸
Soran1 yılRicalar ve teşekkürler 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Saçma tiplerle deniyorsun
13 Yorumla
Soran1 yılİlk başta mantıklı felsefi giriş yapmıştı mantıklı sandım 😂
Soran1 yılYa ne yapayım herkese yalancı gözüyle mi bakayım ne bileyim Ben dürüstüm karşımdakini de öyle sanıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılAhahahha öyle hissediyorsan boş ver bence onu ya.
19 Yorumla
Soran1 yılDün bitirdim. 😅
Çok önceden de bitirdim de hep gitme etme mahvolurum falan filan yapmıştı. 😅
Dün Instagram günüydü Instagram üç günlük, takipçilerini beğenmedim, açıklama bekledim, izah edemedi.
Yolun bahtı açık olsun dedim. Bu sefer ısrar etmedi, bitti çok şükür! 😅
Mantığım almayan şeyler beni deli ediyor. 😅- 1 yıl
Hee tabi eminim mahvolur. Sizde roller biraz değişmiş gibi.. rollerin değiştiği ilişkiler olmaz yani bence..
Soran1 yılValla bilmiyorum, o adım atmıştı. 😅
Çokça zamana bıraktı, bilsem zaten hiç işim olmazdı. 😅
Onun yüzünden tanışmak isteyenler engelledi konuştuğum var diyince.
Yine yalnız kaldım. 😂- 1 yıl
Yazık olmuş 😂
Soran1 yılHemde nasıl 😅 kimse yok şu an 😅yine komşulara kaldık 😂
- 1 yıl
Komşulara kaldık derken 🤣
Soran1 yılBen genelde onlara söylüyorum aracı olun tanıştırın diye iyi merhametli evlenmek isteyen varsa 😅evli kardeşlerime ve eşlerine söylüyorum arkadaşınız var ise 😅
Ya da bana talip olmalı yazmalı 😅ben gitmem kimseye djdj- 1 yıl
Dişil enerji akıyor 🌹
Soran1 yılKim bilir belki de ben buyum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKatlanamam , uğraşamam. Bıraktığı zamanda kalır 😅
17 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel düşünüyorsun kanka 😅Ahh şu merhametli kalbim 😂
- 1 yıl
Saol kankam saol 😂 merhametli olmak iyi güzel hoş kankada senin ki biraz saflığa kaçıyor üzgünüm. Yapma şöyle jdjdj öncelik kendin olsun😅
Soran1 yılKanka tartışıyoruz bakalım ne olacak kesin bitirmeye karar verdim. 😅
O bir şey değil de en az 10 kişiye konuştuğum var dedim. Çoğu beni engelledi. 😂
- 1 yıl
Tartışmayın kanka. niye tartışıyorsunuz? adam gibi konuşun anlaşın aaa... her şey kavga ederek çözülmez ki. Sakin kalın biraz empati. Birbirinize her ne olursa olsun kırgın, dargın olmayın. Bitirecek olsanız bile...
Ee o kişilere dürüst olmuşsun ne güzel. Aynı anda 10 kişiyle konuşacak değildin ya... Bir kişi olur ve ona saygı duyulur yani. Elbet bir kişi olur kanka😅 bırak isteyen engellesin. Çokta fifi de geç yani jdjdj ne takıyorsun.
Soran1 yılKanka belki niyeti ciddi iyi birini kaçırdım. 😅
Nerden bilelim.😅
Instagram verdi ilk gönderi 3 gün önce atılmış hayırdır ulan. 😅
Yani konuşuyoruz kanka ya 😅
İnsan gibi soruyorum 😅
- 1 yıl
Bilmiyorum kanka 😅
Onu sen bileceksin senin konuştuğun jfjdj ben nerden bileyim niyeti ne😅
Bilmiyorum ne diyim. kafanı karıştırmak istemiyorum😅
Konuşun konuşun kanka, ne güzel işte 😅
İyi yapıyorsun 😄
Soran1 yılBitti dedim, gönlünce olsun dedim. Bitecek inşaAllah. 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılÇok da abartmamak lazım.😄😄
17 Yorumla
Soran1 yılVallahi deli oldum ya psikolojim bozuldu 😂 bilsem hiç başlamazdım 😂
- 1 yıl
Yaa her ikiniz için de güzel sonuçlanır umarım. Güvenmek için zamana ihtiyacı var belki de. Tabii yine de bana göre çok uzatmamak lazım.
Soran1 yılAmin amin inşaAllah ben zamanla güvenmem karşımdaki insanın sohbetine bağlı güvenmek isterim hata yapana kadar güvenirim yani şüphe etmem kötü müdür diye düşünmem kötü bakmam bana ne
Denemem zarf atmam test etmem
Ben zaten şat koştum bir ay içinde buluşmak dedim şart yoksa dedim ben yokum 😅 normalde uzatıyordu da tamam dedi kabul etti hayırdır lan kim kimi koparıyor 😅
Niyetimiz belli anasını satayım- 1 yıl
İstiyorsa zaten her türlü olur. Siz yine çok üstüne gitmeyin.
Soran1 yılVallahi bir ay içinde buluşma olmazsa mutluluklar dilerim yani 😅 onun haricinde acele etmiyorum mesela sesini duymak için 15 gün dedi kabul ettim Instagram için 3 gün istedi kabul ettim bekliyorum bugün 3 gün
- 1 yıl
Anlıyorum. Tabii rahatsız olduğunuz şeyleri ifade etmekte özgürsünüz. Ben kızın neden böyle ağırdan aldığını merak ettim açıkçası. Bunu da zamanla öğrenirsiniz. Bakalım sonu nereye varacak. Siz yine çok dua edin, hayırlısını isteyin olmasa da vardır bir sebebi.
Soran1 yılVallahi elimden geleni yaparım her zaman yaptım olursa olur olmazsa yolu bahtı açık olsun
Ailesi sıkıntılıymış daha önceki ilişkisinde de aldatılmış çaba görmek istiyor
Benim dilinden dua düşmez
1 yılBn onu zamana birakirm sorun kalkar ortadn
11 Yorumla
Soran1 yılÇok karşı çıktım ters çıktım olmaz dedim sevmiyorum en sevmediğim şey ertelenmek çabala diyor acele etme diyor çabuk tükenir diyor 😅öyle konuşuyor ki 😅bende buluşmak için bir ayı şart koştum 😅
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bazen zaman gerek..
11 Yorumla
Soran1 yılBahanelerin canı cehenneme 😂
1 yılSaçmalık çocuk çocuk hareketler
11 Yorumla
Soran1 yılValla bence de berbat saçma mantıksız ona da söyledim aynılarını mantıksız geliyor yani anlayış bekliyor dedim nasıl anlayışlı olayım ki mantıklı olmayan bir şeye
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKatlanırım ben
11 Yorumla
Soran1 yılVay anasını maşaAllah 😅bende mecbur katlanıyorum. 😅Hiç sevmesemde ertelemeyi ertelenmeyi 😅
Gizli Üye(36-45)1 yılGerçekçi değil gibi
11 Yorumla
Soran1 yılAsyalı, çok iyi davranıyor, çaba istiyor bekliyor, bende anlamadım ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım. 😅
Başında bilseydim işim olmazdı da bilmiyordum. 😅
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla
1 yılKatlanamam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 1 yılkatlanmam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEe bekleyecek misin
129 Yorumla
Soran1 yılBitirdim. Instagram verdi ama ınstagram'ı 3 gün önce açmış 3 gün önce gönderileri vardı açıklama istedim yapamadı Ben de dedim yolun açık olsun mutluluklar dilerim. 🌸
Daha önce de çokça bitirdim ama gitme dedi çok ısrar etti kalmıştım fakat bu sefer ısrar etmedi çok şükür kurtuldum 😅
Cevap sahibi1 yılO da bitirmiş o zaman ahahahh
Soran1 yılValla yolu bahtı açık olsun ben erteleyen kız sevmiyorum 😅zamana bırakanı da sevmiyorum 😅çok iyi ilgileniyordu ama sadece iyi olmak ile olmaz 😂
Cevap sahibi1 yılEvet olmuyor öyle.. zamana bırakmayan çok var tabii
Soran1 yılZaman sadece Su misali akıp gidiyor geçiyor zamana yön veren biziz yani insanlar zamanla ne olur ki ne olabilir
Hani nerede Allah aşkına nerede 😅 Bir de bana kendisi yazmıştı adım atmıştı onun yüzünden 10 kişiye konuştuğum var dedim yazanlara çoğu engelledi beni hepsi gitti 😂
Cevap sahibi1 yılZamanla bulunduğun yerde yine kalmak var tabii evet olabiliyor
Belki de o adımı bi şeyler beklediği için değil sadece onun yanında olduğunu bilmen için attı varlığını bil diye gibi...
Tekrar yaparsan ne 10 lar 20 ler gelir daha ahahhahahah.
Soran1 yılVallahi şu an pek yok sadece bir tane var 😅
Vallahi kimsenin uzaktan yanında olamam ya 😅
Zaten mesafeye de karşıyım sevmiyorum artık
Fazlasında gözümüz yok Bir tane olsun sağlam olsun beraber bir yol inşa edip harita çizip devam edelim yani 😅
Cevap sahibi1 yılUzaktan yanında olmak
Ne kadar da derin anlamlar içeren bir cümle
Ama kimse yapmak zorunda değil. Zaten yapanları da görmüyorum.
Varsa birileri devam aahhaahahha
Soran1 yılYanında olmuştum Sivas'ta bir sevdiğim vardı 3. kız arkadaşım ilk defa onun için araç kullanmıştım uzun yola çıkmıştım 14 saat sürdü her istediğinde yanına gitmiştim her istediğini yapmıştım almıştım tam evlenecektik ihanet etti saçımı süpürge etmiştim onun için ilk defa bir kıza 4 sene sabrettim Ama artık yapmam kimse yok ya sadece bugün bir tane ne haber nasılsın yazan oldu o kadar 😂
Cevap sahibi1 yılErkeklerin en çok korktuğu durum ihanet oluyor değil mi. Bence de yapma karşılıklı olması önemli çoğu şeyin.
Bir daha da 4 yıl sabretmezsin zaten ahahhahahahh
Soran1 yılSevdiğimin saçının teline zarar gelmesinden korkarım ben. Korur kollar dikkat ederim.
Yapmam yapmam. 😅
İlk 2 kız arkadaşım 5 ay sürmedi 3. Çok sürdü ama pişmanım.
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır 😅
Normalde ona da şart koşmuştum 6 ay içinde adım atalım diye aileler vs vs hep sıkıntılar oldu erteledi ertelendik 😅
6 ay içinde söz yüzük yoksa istemem o kadını 😅
Üçüne de en başında dedim ilk hafta dedim
Cevap sahibi1 yılNe dedin ilk hafta?
Ilk 2 si ayri ayrı 5 ay mı toplam 5 ay mı
6 ay çok çok erken en az 1 yil hatta 2 yil olmali.
Soran1 yıl1. Kız arkadaşım 5 ay
2. Kız arkadaşım 5 ay. 😅
Zaman ile hiçbir şey olmaz ki zaman sadece su misali akıp gider gidiyor zamana yön veren kişilerdir. 😅
Şey 1. Kız arkadaşım gizliden arayıp parka çağırmıştı duygularını anlattı 2 gün sonra niyetin ciddi ise evlilik düşünüyorsan olur tanışalım demiştim. Sms ile 😅
2. Kız arkadaşım Facebooktan oldu ama yakın mahallede görmüş beni 20 gün konuştuk niye sevgili olmuyoruz dedi bende mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok ben yuva kurmak istiyorum demiştim 😅
3. De ilk sesli konuşmada etim budum bu sana verebileceklerim bunlar, maddi olarak daha çok karakterden vaat ederim çünkü zengin değilim. 😅
2. Dokunmadım diye terk etti. 😅
1. ci ailesi istemiyordu o zamanlar maddi durum çok iyi değildi başkası ile olmuş, çokça mesafe girdi araya görüşemedik edemedik yatmış başkası ile 😅ben yanaktan bile öpmemiştim 😅
Valla ablam abim kız kardeşim 6 ayda evlendi 😅
Size katılmıyorum 😅 ben sevgili istemiyorum sevmiyorum 😅siz sevgili isteyen ilişki isteyen ile bu süre normal 😅
Ben sadece helal bir aşk istiyorum 😅
Cevap sahibi1 yılSen niye dokunmadın ilk 2 sine ki?
Ve 3 süne de mi dokunmadın
Bence 2 yıl bir insani neredeyse yarı yarıya tanımak ve bağ kurmak için önemli bir durum.
Mesela hangisini hatırlarsın geçmişine bakınca daha çok?
Soran1 yılDokunacak kadın aramıyorum. 😅
Kadına da ihtiyacım yok. Aşka ihtiyacım var sevilmeye. 😅
Aşk demek erkek ya da kadın demek değildir. Ayrıca ben camilerde büyüdüm yetiştim nice talebem oldu.
Helal bir aşk istedim hayal ettim hep. Lise de çıkma teklifi edenler olurdu kabul etmezdim. Tanışmak istiyorum deselerdi kabul ederdim. 😅
Gelip geçici biri birilerini istemiyorum. Ahiretimde de olsun, nasip olursa bu dünyada ahirette de onu isterim. Huri istemem. Mutlu bir sonsuzluk isterim.
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile değil mi? 🌸
Üçünü de sevdim, delikanlı gibi elimden geleni üstüme düşeni yaptım ama olmadı. 3. cü daha uzun sürdüğü için onu daha çok sevdim daha çok emek verdim.
3. Cü en çok ama en çok canımı yakan acıtan da oydu.
Cinsellik Allah'ın emri helalinle ve her türlü dokunuş sevaptır İslam'a göre olan dokunuşlar sabah akşam gece gündüz havada karada denizde ve her yerde her zaman ve her türlü patır kütür çatır çutur çat çat çat fışkk 😅
Eşimle isterim ben😅
Hayallerime bak
El kızartmaca, su savaşı ebelemec ve körebe oynamak
Kırlarda piknik, birbirimize koşmak etrafımda döndürmek
Rengarenk çiçekler toplamak papatyalardan taç yapmak
Sinema, luna park ve boğaz turuna gitmek
Sahilde balık ekmek ve el ele yürümek
Kız Kulesi'ne karşı kayalıklarda semaverde çay içmek
Ona şarkı şiir okumak, güzel slow bir müzikte dans etmek
Birlikte PC oyun oynamak, motosiklet ile gezmek tura çıkmak
Tatlı tatlı kavga etmek bile istiyorum
Parka gidip salincakta sallamak ve tahterevalli
Salıncağı kendi ellerim ile kurmak isterim halatla
Çocuklar ile birlikte oyun oynamak istop yakar top
Birlikte ip atlamak, deliler gibi bağırmak çağırmak
Ona kendi ellerim ile kahvaltı hazırlamak
Birlikte yemek hazırlamak sofra kurmak ve toplamak...
Cevap sahibi1 yılFilm izlemiş gibi oldum yazdıklarını okuyunca
Artık. 4. Kişiye mi kısmet diyorsun
Soran1 yılŞey Kore Çin Japon Aşk dizilerine bayılıyorum. Bir sürü dizi kaydettim beğendiğim not ettim eşimle izlerim diye aşkımla da izleyebilirim. Instagram da orada burada şurada gördüğüm diyorum bu aşkıma yakışır 😅dizilerde eşimi hayal ediyorum 😅bizi hayal ediyorum
Çok ponçik masum saf Kore aşk 😅
Aracı ile olsa daha iyi olur. Zaten üçü de kendi gelmişti. Aracı ile olursa belki daha samimi olur. Çünkü kadınlar yalancı hep yalan söylüyorlar.
Kolu komşu abla teyzelere söylüyorum ya da evli kardeşlerime eşlerine 😅yuva kurmak isteyen iyi biri varsa aracı olun diye 😅
Nasıl desem hiç kadın arkadaşım yok hep uzak durdum tanışmak zor geliyor bana aracılı olsa 😅belki yalan söylemezler 😅niyeti ciddidir 😅
Cevap sahibi1 yılDizilerdeki kadınlar iyi mi?
Ayrıca o film ve diziler ara ara bana çok mantıklı gelmiyor ama
Soran1 yılSırası ile izlediklerim, not ettiklerim.
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
Moon Lovers Scarlet Heart
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
My Id is Gangnam Beauty
The Wolf Çin
Secret Garden
Mause
Healer
City hunter şehir avcısı
Myprinces
İris
Player
Black
You ara my destiniy fated to love you
Moving
Remember War of the son
Taxi driver
Hotel del luna
Love Me If You Dare 17. Bölüm de kaldım
Fireworks of my heart çin aşk 30. Bölüm de
Strong Woman Do Bong Soon Kore
Erderha ile karşılaşma çin aşk
Kız arkadaşım bir uzaylı çin aşk
My strange hero Kore aşk
when life gives you tangerines 8. Bölümdeyim
Benim listeme bir göz gezdir. 🌸
Benimki masum aşk 😅
Dizilerdeki kadınların önemi yok ki 😅ben kendim ile eşimi hayal ediyorum 😅
Hayatımda biri olursa onu hayal ederim bizi izlerim 😅
Cevap sahibi1 yılMasum aşkın sonunda başka bir şey düşünülmüyor yani.
Soran1 yılBen izlediğim dizileri annemle izlerim çoğu zaman 😅
Masum olanları seviyorum. 🌸
Senin yaş kaç?
Cevap sahibi1 yıl24 müş
Soran1 yılDaha önce denk geldik mi? 😅
Cevap sahibi1 yılSanmam burada erkeklerle sadece yorumda konuşurum mesajlasmam
Soran1 yılKaç xpersin mesela 😅
Daha önce denk geldik mi derken yani başka soruda denk geldik mi?
İlk görüşün mü bu benim soruma sorularıma 😅
Cevap sahibi1 yılIlk değil ama konuştuğumuzu hatırlamıyorum
Master
Soran1 yılBende hatırlamıyorum. Gizli olmasan az çok fikir sahibi olabilirdim gizli olduğun için bilmiyorum. 😅
Cevap sahibi1 yılEski sevgililerin seninle iletişim kuruyor mu ya da kurmaya çalışıyor mu peki
Soran1 yıl1. Boynuz taktı, yollu oldu. Meşhur oldu. Beni içeri alan polislerle bile yatmış.
Ben onu çokça affettim ama boynuzdan sonra olmaz dedim ben istemedim onu. Hala görüyorum bizim sitede oturuyor da olmaz ki görünce üzülüyorum ama canım acıyor bir zamanlar sevmiştim sonuç olarak
2. De yollu gibi bir şey. 😅
Belasını buldular çokça
3. Den haberim yok. Ama 3. Gelse affederim hiçbir şeyi görmez gözüm 😅
Ailesi çok sıkıntı eve hapsedeceğiz psikolojik tedavi görecek falan filan dediler 😅
Keşke kurmaya çalışsa 😅 köprüden atlayalım dese bende ona bile vardım ben onunla
1 yılEvet
11 Yorumla
Soran1 yılKatlanma 😅
1 yılkatlanamam
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası