1 yılvalla bizim gönlümüz güzel oldu da ne oldu, kimine göre beceriksiz geldik, kimine göre bak bak saf olduk, kimine göre iş ciddiye binince her şey maddiyat oldu. diyeceğim o ki evet, güzellik kalıcı değildir bir sivilce ile yok olur gider, gönlü kalbi güzele, insan olana 40 yıl doyulmaz...
42 Yorumla- 1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- 1 yıl
tşkler
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
1 yılDavranış tutum daha önemli çünkü dış görünüşün çok önemi yok yani önemsiz diyemem ama ondan daha önemli şeyler de var her şey değil zaten yaşlanacağız ayrıca para her zaman her yerde geçer ama tip vesaire geçmez
Dünya sana kalır sanma
Geleceği dünden sorma
Her gün gördüğün rüyayı
Aldanıp da hayra yorma gönül
Hepimiz bir misafiriz
Zaman gelince göçeriz
Ecel acı can alırken
Her şeyimizden geçeriz gönül
Gönül, gönül, gönül
Uslan artık deli gönül
Bak gelip geçiyor ömür
Uslan artık deli divane gönül00 Yorumla
Gönül ve karakter
11 Yorumla
Soran1 yılKarakter önemli
1 yılKafadan çatlaga 40 yıl doyamazsın degilmiydi o 😂😂
14 Yorumla
Soran1 yılAhahahaha senin ki daha iyi oldu
- 1 yıl
Teşekkürler çiçeğim 🌸🩷
- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim 😊
Soran1 yılRica ediyorum 💞🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Gönlü güzel olacak, gözüme de güzel gelir, yüzü de güzelleşir sevilen güzel gelir sevene sevdikçe güzelleşir gözler filtreli görür!
En güzelim olur!30 Yorumla
1 yılGönül güzelliği yüzü güzele doyarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Güzellik geçici , güzel huy kalıcıdır.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
1 yılGönül güzelliği zaten yüz güzelliğine yansır gadası
12 Yorumla
Soran1 yılBazen o olmuyor ya
- 1 yıl
Olduğu kadar artık
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 yılkarakter güzelliği tabi ki de
10 Yorumla
1 yılYüzü güzel olmayanın gönlünü tanımak istemiyorlar. Doğru mu? Değil. Ama böyle yani maalesef ki
50 Yorumla
1 yılÖncelikle gönül güzelliği tabiki ama yüz güzelliği de gerekiyor. Ben kalbi güzel olsun sadece yeter klişesine katılmıyorum..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYüzü güzele 40 günde doyulurda gönlü güzele 40 yılda doyulmaz öyle miydi ,🤣tam hatırlamıyorum
14 Yorumla
Soran1 yılSanırım böyleyd😂
- 1 yıl
Kürdistan'ın güzelliğine dört bin yıl doyum olmaz
- 1 yıl
@ondokuzcubiri ne alaka be
- 1 yıl
Gel Kürdistan'ı ve güzel Kürt insanlarını gör anlarsın ne alaka olduğun
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılGönül güzelliği önemli ama at hırsızı gibi de olmasın baktıkça içimizi karartmasın yani ajskskdkdkdkdkdk
14 Yorumla
Soran1 yılÖyle tabi
- 1 yıl
at hırsızlarının yanında bebek gibi kızlar var. bu nasıl oluyor peki?
- 1 yıl
@multiplexer kalp hırsızlığında da başarılılarsa demek hahahshsjdjdjdjd
Kapağı güzel olmayan kitabı kimse okumaya tenezzül etmiyor maalesef.
Lakin insanın gönlüde güzel olmalı. Yoksa bir süre sonra şu sözün doğruluğu ortaya çıkıyor "Yüzü güzele 40 günde doyarsın da gönlü güzele 40 yılda doyamazsın."21 Yorumla- 1 yıl
Ben katılmıyorum. İnsan tanıyınca aynı ortamda bulunmak zorunda kalınca anlayip seviyor doğal olarak
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gönül güzelliği tabi, yüz güzelliği geçici, önemli olan karakter ve kişilik
23 Yorumla
Soran1 yılEvet kesinlikle
Soran1 yılEvet maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Yüz güzelliği önemli olsa da ilişki süresi uzadıkça tuttuğu önem azalır.
Bir insanı ilk tanıdığınızda tabii ki vitrine koyduğu, yani görünüşü daha önemlidir. Çünkü kalbini tanıyamazsınız.
Ancak canım cicim zamanınız geçince ve birbirinizi gerçekten tanımaya başlayınca bu geride kalır, uyumunuz yok ve birbirinizde gerçekten sevmediğiniz tonla huyunuz var ise isterse karşınızda Adriana Lima olsun yürümez.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSelam,
İlk bakış için tabii ki de yüz önemli ama karakteri, gönlü güzele doyamazsin...
30 YorumlaGönlünün güzelliği yüzüne vuranla bir ömür hayat paylaşılır.
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Tabiki gönül güzelliği ama yüzünü beğenmediğinin gönlünü merak edermisin
14 Yorumla
Soran1 yılTanıdıkça şans verilir
Soran1 yılEvet bu iki taraf içinde geçerli bir durum
1 yılÇoğu erkek için dış güzellik sonra da para önemlidir canım
11 Yorumla
Soran1 yılMaalesef evet
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gönlüm güzelliği tabiki de. Gönlün güzelliği yüze vurur derler
13 Yorumla- 1 yıl
İnandık bizde
Soran1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılGüzellik önemli fakat herkesin onayladığı değil.
Gönül güzelliği her zaman vazgeçmediğim.
Her söylenenin altından bir mana çıkartmaya çalışmayan ama kıskanan bir kadın olsun isterim.20 Yorumla
1 yılYüz ve beden değişir. Ama her gün daha da artan ve kendini geliştiren bir insanın güzelliği ölene kadar kalır. O yüzden gönlü güzel ve karakterli olan her zaman öndedir.
20 YorumlaYüz güzelliğine en fazla 4 ay katlanırsın, ama gönül güzelliği varsa 40 yıl bile az gelir. Çünkü ruh yaşlanmaz, ama surat yaşlanır. Kalpten sevene her şey yakışır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılKatılıyorum.
Fiziki güzellik geçicidir. Yaşlandıkça değişir.
Huzur, ruhu güzel olan insan her yaşta aynıdır. Doyulmaz.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGönül güzelliği yaa insan bi yerde anlıyor yüz güzelliğnin boş olduğunu
11 Yorumla
Soran1 yılEvet katılıyorum
1 yılBence yüz güzelliği de kalp güzelliğiyle ilgili. Şu hayatta hiç kalbi temiz birini çirkin bulduğumu hatırlamıyorum. Kalbi guzel insanların cildi de ışıl ışıl oluyor bence. Hani onların yüzüne bakınca içini huzur kaplıyor yani.
00 YorumlaGönül güzelliği demek için belli bir süre gözün güzel görüp alışması gerekir. Tanımadığımız birini çirkin ise sevemeyiz. Bu olasılık yok denecek kadar az. Bu bütün insanlar için böyle.
10 Yorumla
1 yılYüzü güzele de katlanılır gönlü güzele de katlanacak olanın adamlığı önemlidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tip bir süre sonra gidiyor zaten. Aklı ve karakteri, kalbi önemli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. yüz güzelliği geçiçi ama gönül güzelliği kalıcı olan bir eylemdir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Yüz güzelliği de gönül güzelliği belli bir yaşta yüz güzelliği.
10 Yorumla
1 yılHem yüzü hem gönlü güzel olana 40 yıl doyulmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGönlü güzele katlanılmaz sadece keyfini sürersin
10 Yorumla
1 yıl
Yüz zamanı gelir solarken, gönül her daim parlar.10 YorumlaGönül tabikiii ama ikisi birden olsa fena olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç bir erkek karaktere içe bakmaz saçı sarı gözü renkli teni beyazda erkek için tanrıdır o içi şeyran olsa bile çirkin veya esner veya olgun kadını zorbalar döverler Rus kadına tapar Türk kadını döverler ama kızı Rus gibi olmaması için baskı yaparlar kısıtlarlar sonra Türk kızları neden mesafeli tecrübesiz derler kafa işte yok
00 YorumlaCiddi olmadığın birine 40 yıl katlanmaz, yani sadece güzelliği olan birine. Ama gönlü güzel olan, sadık ve seninle bir ömür mutlu olacak, karşılıklı güven ile destek ortamının verdiği huzurla yaşayacak olursam; kör, sağır, başka bir fiziksel sorunu olan biri olsa dahi görmek ve 40 değil elimde olsa bin ömürümü verirdim. Katlanmak ile bir ömür aşkın ne olduğunu omuzuna dokunan biriyle anlamak arasında çok fark var...
00 YorumlaGönlü güzel olan, elbette tercih sebebidir ama kimsede sureti güzel olmayan gönlü tercih etmiyor, boşuna atıp tutmayalım 😏 Ayrıca gönül güzelliği dediğiniz olayıda nasıl anlarız onu da çözebilmiş değilim 🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılIkisinede katlanılmaz.
Hayat boş eğlen coş !
Sonrada git...229 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
Cevap sahibi1 yılBirsuru sorumluluk al sonunda jet hızıyla gömüp kaçarlar. Üç gün sonrada senin edindigin malı paylaşmaya koyulurlar. Hayattayken gençken kazanıp yiyeceksin, asalak edinmeye gerek yok. 🤗
- 1 yıl
Vallahiiiiii öyle insan kendine yaşasın milletine ülkesine hayırlı biri olsun bu devirde artık birine guvenipte yola cikilmiyor
Cevap sahibi1 yılGüvenilir de ben çocuk istemiyorum. Çocuk istiyorlardı aradığım zamanlarda ben istemiyorum. Bu ortama çocuk getirmek falan, her an biryerimizde bombalar patlayabilir. Onuda geçtim sıkıntılı bir bölge adamı getiripte neden sovdureyim arkamdan Kevser ırmağının kenarında ucuşsun işte ilişmiyorum. O yüzden artık kadın da istemiyorum. En iyisi tek takılmak.
- 1 yıl
Güvenilir değil valla herkes bi menfaat içinde
- 1 yıl
Çocuk konusunda bende katiliyorum artık 1 çocuk bile fazla
Cevap sahibi1 yılZaten bu politika demografik yapımızı bozmak için kuruldu.
Bizi böyle düşündürecekler içeride her milletten insan sokacaklar ve sonunda ellerine silah verip iç karışıklık çıkaracaklar. Türkleri yenmenin başka yolu yok, adamlar bizi bizden iyi tanıyorlar. Amaaan bizde bizanstan almışız çıkacaksa elden, çıksın bu millet artık bu coğrafyayı hakta etmiyor aslına bakarsan. Azıcık zeka kırıntısı olsa 2018 de cekerlerdi fişini arkadaşın.- 1 yıl
Olabilir gerçekten bu ülke ne ara böyle bozuldu hiç bilmiyorum
- 1 yıl
İç karışıklıklar fazlasıyla arttı dediğiniz gibi
Cevap sahibi1 yılO yüzden düzen kurulacak bir ortam yok. Refah, eğitim, liyakat, adalet bitmiş memlekete umutları sönsün diye bir hayat getirilmez. Hayat evet bir armağan ama yaşayabildiğinde, biz kölelik yapıyoruz. Zengini, zengin edersin sen damla ile idare edersin hayatın haba olur. Kısaca neresinden tutsan elinde kalır bir düzenden bahsediyoruz. Mantıklı düşünen bir birey çocuğa işkence edeceğinin farkında olup korunmalıdır. 👍🙋♂️
- 1 yıl
Sizin gibi düşünen çok az
Cevap sahibi1 yılDüşünen ve sorgulayan kesimin azlığı bizi bu noktaya getirdi.
Adamlar sizi yönetecek kişiyi kendiniz seçin diye sistem değiştirmişler. Ama bizim millette padişah fetişi var, onun bizim koyduğumuz maaşlı bir çalışan olduğunu kabul etmek yerine kendilerine ilah ilan ediyorlar.
Kısacası daha doğru argosu, alışmadık dötte don durmaz. Bizim millete de ne yarıyorsa o oluyor. Üzülmüyorum açıkçası, toplum neyi hak ederse onu bulur.- 1 yıl
Öyle gerçekten kimse düşünüp sorgulamiyor umursamaz ümitsiz bir ülke oldu
Cevap sahibi1 yılKötü günler geride kaldı, daha kötülerine gideceğiz.
İyiye yönelecek diye beklemeyin sakın. Neyse çok uzattım bastım negatifi, kısaca vakt varken imkanlarınız dahilinde yaşayın a dostlar. Sevgiler, saygılar.- 1 yıl
Yok valla doğru diyorsunuz bende hiç olumlu görmüyorum imkanım olsa her şeyden uzak yaşamak istiyorum o da hayat arkadaşımla ama nasıl olacaksa bu devirde kendim gibi birini bulamayacam gibi yaşım genç zaten de yaşla ilgisi var mı bu işlerin bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılYaşın gençse daha güzel, herşeyin başındasın. Erkek odaklı düşünme derim hayatını dizayn et, keyif alacağın alanlarla ilgilen, dindarsan ibadetini et, en güzeli bu bence...
Hemcinslerimin çoğu kadını sadece tatmin olmak için bir obje olarak görüyor. Senin hemcinslerinde önünde sonunda bu iş olacak bari parası olanla olsun diyor. İki düşünce tarzida hastalıklı, bana göre. Umarım istediğin nitelikte biri uğraşmadan denk gelir. Gerçekçi olmak gerekirse samanlıkta iğne, bulanda yok değil. Karışık işler, beni yoruyor açıkçası.
Cevap sahibi1 yıl- 1 yıl
Bir ilişkim oldu 4 yıllık onunla büyüdüm o da çöp oldu dediğiniz gibi obje olarak görüyorlar ve uzak duruyorum şimdi nasibimde biri varsa olur yoksa da yapacak bişey yok tekrardan kendimle ilgilenmeye bakıcam ibadet konusunda gereken önemi vermiyorum ama nefsime hakim olursam yapabilirim inancım var İslam'a
- 1 yıl
Herhangi bir konu üzerinden tavsiye vermek ister misiniz çok güzel konuştunuz sizden tavsiye almak istedim😅
Cevap sahibi1 yılFikrimi söylerim, doğru olduğunu iddia edemem. Yukarıdan bakan 9, aşağıdan bakan 6 görür.
Olaylara nasıl baktığın biraz yoruma açıktır.- 1 yıl
Ne demek istediniz anlayamadım
Cevap sahibi1 yılNeyse nedir sorunuz
- 1 yıl
Yani hayattan dersler çıkarmışsınız tavsiye almak istedim
Cevap sahibi1 yılHayat sürdükçe öğrenme devam eder. Hiç bitmez dersler, kurulma amacı bu aslına bakarsanız. Biz buraya yiyip, içip üreyip gitmek için gelmedik. Zamanını nerde geçirdin, nasıl geçirdin diye soracaklar.
- 1 yıl
Kaliteli yaşa diyorsunuz yani
- 1 yıl
Ben sizi anladım özümü keşfetmem lazım tekrardan
Cevap sahibi1 yılEn baştada dediğim gibi imkanlarla doğru orantılı, etiklere dikkat ederek, evet.
- 1 yıl
Anladımm teşekkür ederim açıklayıcı yorumlarınız için
Cevap sahibi1 yılRica ederim gençlere yardımcı olmak görevimiz. İyi akşamlar
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. gönül güzelliği olmadan 40 yıl geçmez 40 yıl gibi bir sürede herkes aynı güzellikte kalamiyacağı için gönül güzelliği şart
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılKarnını doyurmak için tadına bakmadan önce şekline bakarsın. Mide bulandıran şeyler de var ama yemiyoruz belki de tadı çok güzel.
00 Yorumla
1 yılYa ikisi de bence diyelim gönlü güzel , ama yüzü güzel değil olmaz
Ya da yüzü güzel gönlü güzel değil yine olmaz00 YorumlaKendim için söylersem iç güzelliğe 40 ı bırak 1000 yıl katlanırım. Ama insanlar genelde dış güzelliğe bakıyor. Bu durum çook üzücü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu devirde hiç bir şeye katlanılmıyor.. Baskın psikolojik durumlar eskide kaldı artık.. Bir şey olduğu zaman pat gidiliyor...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSeni baştacı yapıyorsa 80 yıl da katlanırsin :)
10 Yorumla Huyu güzelse doyulmaz yüzü güzelse sorulmaz kısaca ikisinin ortası olursa tadindan yenmez
10 Yorumla
1 yılYüzü güzel ile üç beş gün takılırsın yüzü başka güzel olana aklın kayar Ama kalbi güzel ise daha çok bağlanırsın çünkü artık kalp güzelliği çok bulanan bir şey deyill
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılikisine de katlanılmaz ben huy güzelliği derdim veya ahlak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılyüz güzelliği geçicidir, gönlü ve huyu güzeli tercih etmek en doğrusudur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYüzü güzele kırk günde doyarsın huyu güzele kırk yılda doyamazsın.
00 Yorumla Erkekler yüz güzelliği der kızların çoğu gönül güzelliği der bende gönül güzelliği diyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılYüzümüzdeki güzellik geçici gönlümüzdekini kaybetmeyelim.
00 Yorumla
1 yılIkiside olursa olsun. Illa biri ise o da gönül olsun 😊☺
00 Yorumla
1 yılRuh güzelliği. Gönle de etki eder hayata da.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İkisinide almim ben
İnsanlardan fazlasıyla yoruldum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. 40 Bakireye Bakmaya, Bal Yanaktan Tatmaya Geldik :) 40 ugurlu sayım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı.
1 yılsonuçta ikisi de güzel :D ikisine de katlanılır :D
11 Yorumla
Soran1 yılGönül eksik olunca diğerine de pek katlanılmıyor ya
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Daimi birliktelikler gönül güzelliği on sırada yer alır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılpussy güzelliği.. buna can verilir.. ne pussiler var. pembe folofoş olmamış sarkmamış.. pussin güzelse erkek can bulur can..
00 YorumlaDostum sence? 40 yıl sırf yüzü güzel diye mi katlanırsın yoksa sana iyi gelen gönlü temiz birisine mi katlanırsın? Saçma soru olmuş. İlk başta yüz seni tatmin edebilir ama bir süre sonra hep aynı yüzden sıkılırsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılO sözün doğrusu o değil, güzel yüze 1 gün doyarsın, güzel gte bir ömür doyamazsın djsjdjs
00 Yorumla
1 yılBana göre gönlü güzel ama erkekler öyle demiyor aşkım
10 Yorumla
1 yılYav ne yüz ne gönül bence yok olalım benim bile değerim bilinmediyse benim insanlığa inancım kalmadı
13 Yorumla- 1 yıl
senin bile derken yaşın doğruysa, dur bakalım hayat daha neler getirecek. hem güzellikler gelecek, hem daha iyileri denk gelecek, hem daha kötüleri gelecek.
- 1 yıl
Bilmiyorum da bakalım hayırlısı olsun Allah iyi kalpli insanlarla karşılaştırsin
- 1 yıl
amin amin herkesi inşallah
- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler