Adamın biri eşime merhaba yazmış? Bu rastgele bir merhaba mı, yoksa geçmişten gelen bir işaret mi?

İnstagram’da eşime, ortak tanıdık falan olmayan tamamen yabancı bir adamdan takip isteği geldi. Ben fark edip isteği ben kabul ettim. Ertesi sabah adam "merhaba" diye mesaj atmış. Eşim mesajı görür görmez hiçbir şey demeden direkt engellemiş

Akşam dayanamadım, merak ettim ve engeli kaldırıp adama "tanışıyor muyuz?" diye mesaj attım. Adamın verdiği cevap ise beni iyice düşündürdü: “Bu soruyu sabah sorsaydın ya, engellemeden önce” deyip beni engelledi.

İşte tam bu tepki beni rahatsız etti. Çünkü gerçekten alakasız, rastgele biriyse, ben engeli kaldırdığımda konuşmak için fırsat kollaması gerekirdi. Ama o tam tersi, sanki kırılmış gibi alıngan bir tavırla hemen beni engelledi. Bu kadar hassas bir tepki, bu kadar hızlı bir kırgınlık bana çok tuhaf geldi. Sanki önceden bir şey yaşanmış da ben yüzüne vurmuşum gibi bir hali vardı.

İtiraf edeyim, içimdeki şüpheler büyümeye başladı. Bu tavır, bu tepki bana masum bir yabancıdan çok, geçmişi olan biri gibi geldi. Ve açıkçası bu olaydan sonra aldatıldığımı düşünmeye başladım. Sizin fikriniz nedir?

Adamın biri eşime merhaba yazmış? Bu rastgele bir merhaba mı, yoksa geçmişten gelen bir işaret mi?