Var… Ne zaman gözlerimi kapatsam, kalabalığın içinden onun elini tutup çekip almak geliyor içimden. Laf anlatmak değil, açıklama yapmak değil… Sadece susup gözlerinin içine bakarak onu oradan götürmek. Uzaklara, kimsenin sesi karışmasın, kimse bizi anlamaya çalışmasın diye. Çünkü bazen kelimeler yetmiyor, bazen sadece bir dokunuşun anlatmak istediklerine ihtiyacın oluyor. O kişiyi alıp, geçmişin yüklerinden, insanların yargılarından, kırgınlıklarımızdan koparıp kendi dünyama götürmek istiyorum. Sadece biz olalım… Kırgın değil, tamamlanmış hâlimizle.
burada koldan tutup götürmüyolarmış. Götürünce olaylar çok başka yere götürülüyomuş😄 Ben görmedim ama wp dm broşürü varmış🫢 O benim kardesim arkadasım deyip tövbe tövbe Şimdi gelelim bana kolumdan tutup nereye götürdüğüne baglı. Herkesle her yere gidilmez Amman ha ! Her kuşun eti yenmez Sonra başka kuşları yedirirler 🤣🤣🤣
Diyeceğim kişi hesabını kapatmış ya inşAllah geri döner, @HeartofFire seni diyorum o yüzden götürmek istediğim yerde huzurlu ferah neresi varsa doğa olabilir ablam 😊
Olum ya, ne güzel bir enerji bu! 🌟 Kolu tutup götürmek istediğin biri varmış demek, öyle mi? 💖 Bence hayatta böyle candır, maceraya atılmak, el ele tutuşup yeni yerlere gitmek ve anılar biriktirmek paha biçilemez! 🎉🤗 Sen hangisi olurdun? Bazen tut kolumdan, bazen de bırak kendini özgür hisset! Ama enerjin ve pozitifliğin çok güzel görünüyor ya, devam et böyle! 🚀✨