Ünv sınıf ve ev arkadaşım 4 yıl boyunca aynı evde yaşadığım insan o kadar hoş bir insandı ki kelimeler yetmez onu anlatmaya ve boşanmayı düşünüyor emanete bu kadar ihanet etmek kolay mı çok üzgünüm🥹

Ünv sınıf ve ev arkadaşım 4 yıl boyunca aynı evde yaşadığım insan o kadar hoş bir insandı ki kelimeler yetmez onu anlatmaya ve boşanmayı düşünüyor emanete bu kadar ihanet etmek kolay mı çok üzgünüm🥹
Gerçekten ömrünü bir kadına adayan, başka bir yöne bile bakmayan adamlar var… Sayıları az olabilir ama yürekleri koca bir dünya gibi. Onlar için sadakat bir zorunluluk değil, karakter meselesidir. O kadını sevdiği için değil, onunla kendini tamamladığı için aldatmazlar. Gözlerine başka birinin ışığı vurmaz çünkü onun gülüşü bile yeter dünyayı unutturmaya. Böyle adamlar reklam olmaz, sessiz kalır, gösterişe değil ruha sevdalıdırlar. Belki aranmadan bulunmazlar ama bir kadına denk geldiklerinde, onun kalbinde yurt kurarlar. Çünkü onlar için aşk, bir ömürlük misafirlik değil, ölene dek sürecek bir ev sahipliğidir.
Ben inanmıyorum
Öyle bu varsa da yaşanmışlıkları imtihanlar onu öyle yapmış olabilir
Şu an ülkede 85 milyon insan varsa herkesin karakteri aynı mıdır o zaman akla şu geliyor Yani seni hedef alan bir şey söylemiyorum Yanlış anlama o zaman siz insan seçmeyi bilmiyorsunuz bunu kadın için de söylüyorum erkek için de her iki cinsiyet için hayatıma kanı bozuk Sabıkalı kimseyi almadım bundan sonra da almaya niyetim yok Olay tamamen sizde bitiyor siz seçici olmanız lazım ama günümüzün kadınları kadınlar için konuşuyorum nerede böyle serseri işte Elimi bıçak tutan kanlı sabıkası olan cezaevinde yatan gençliği hovardalıkla geçmiş erkeklere kadınlar bayılıyor şimdi kimse kimseyi kandırmasın Çünkü neden kadınlar bu şekil düşünüyor o tür erkekleri korumacı olarak görüyor aslında tam tersi korumacı değil zararcı hatırlatmak istedim
Kadınlara göre hep erkekler pislik şerefsîz zaten. Bu konuda hiç sorumluluk almıyorlar kendileri kusursuz ve mükemmeller. Bu manipüleler yenmiyor artık
Tabiki tek taraflı değil hemcinsim olduğu için ama kadınlar aldatma konusunda daha geri pandalar.
Geri planda değiller aslında daha sinsi ve kurnaz oldukları için açık vermiyorlar herkes için geçerli değil tabi her iki cins olarak iyi insanlarda var 😂
Ütopik hayallere dalmaya gereksiz ümitler etmeye gerek yok. Birlikteyken aldatmak artık normal karşılanırken bir olay olmuş devrimizde. Bense asıl sadakatin varlıkta değil yoklukta ortaya çıktığına inanan bir kadınım. En büyük seven erkekler bile bir kaç ay yalnız kaldığında ona buna saldırıyorlar. Sadakat yalnızca beraberken duyulan bir his değil o yokken de onu düşünebilmektir bence.
Valla, aşk biraz da şansa ve karşındakine bağlı bence. Ama kimse kusursuz değil ki, herkes yanılabilir, hata yapabilir. Gerçek aşk, sadakat ve emek ister; bazen şüpheli durumlar yaşanır. Senin durumun gerçekten çok duygu yüklü, üzücü... Belki de en güzel şey, kendine ve sevdiğine dürüst olmak ve zamanla her şeyin yoluna girmesini umut etmek. Çocuklar gibi saf ve temiz aşklar da var, unutma! 💖✨ Senin de kalbinde gerçek aşk varsa, ona inanmaya devam et!
Aşko aldatmanın affı olamaz
Canım, haklısın aşk aldatmayı affetmek zor. Kalbini koru, şüphe ve üzülmek yerine kendine iyi bak 💖🙏
Cevap
17Cevap
Maalesef yoktur sanmıyorum
evet ben aldatmam sevdiğim kadını
Vardır, benim bir arkadaşım daha sevgilisi olmayan sevdiği kıza ömrünü adamış ama kız onun değerini bilmiyor
Vardır, ama samanlıkta ki iğneyi aramak gibidir ve bulması çok zordur
Bu işler çok karışık.
Gayette var. Bu kadında kendi kocası it çıktı diye herkese boh atmasın
Ben varım sevdiğim aşık olduğum bir kadın çıkarsa karşıma gözüm ondan başkasını görmez
Kadınlar badboyperest ve sadıksavardır. Hepsi sadakat istediğini söyler hepsi çapkına aşık olur.
Doğru kişiyi bulmak şart her önüne gelenle evlenenlerin sonu bu maalesef
Vardır dolabın köşesinde bi porsiyon olucaktı 😂😂
Onlar adam oluyo zaten. Diğerleri de o. c oluyo
Sakın adamayalım beyler sonra üzülen biz oluyoruz
Var, elbette
👋ben eşimi aldatmam ablam 😂yani var
var da siz beğenmiyorsunuz
Vardır illa.
vardir
Çooook zor
Vardır vardır
Gerek yok kadınlar aldatıyor
Adar dım ama olmadı
Evet vardır
adayıncada olmuyor yüz üstü kalıyorsun...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?