Bir erkek neden ciddi düşünmez?

okulda bi eski sevgilim vardı ayrılalı 1 yıla yakın oldu ve farklı şehirlerde yaşıyoduk.3 ay birlikteliğimiz devam etti ve o yasadıgı sehire gittigi gece ayrıldık. Ona karşı terk edilme korkum oldugu icin ilk tanısmamısda uzak mesafe iliskisine pek acık olmadıgımı ifade ettim cunku eger ben soylemeseydim o soyleyecekmis gibi hissettim ve terk edilen taraf olmak istemedigim icin bu durumu hic bozuntuya vermedim. Kendiside uzak mesafe iliskisi yapamayacagını dusunuyodu ama eger devam etseydik sadece 3 ay ayrı kalıcaktık 1 yıl yani bu yıl ikimizde mezun olucaz devam etseydik uzun bi iliskimiz olcaktı. Sosyal medyada fotografımızı falan paylasmazdı ve bende ondan hicbir istek gormedigim icin aynı sekilde hicbir yere yansıtmadım sadece okuldakiler, arkadas cevrem ve ailem biliyodu. Sonrasında okul basladıktan 1 hafta sonra beni sosyal medyalarından cıkardı arkadasca ayrıldıgımız icin daha oncesinde cıkartmamıstık birbirimizi. Bana sadakatli oldugundan ve beni sevdiginden cok eminim zaten onun arkadaslarıylada tanıstım. Gel gelelimki okul basladı ve bu cocuk sevgili yaptı basta bana oldugu gibi kısa sureli bir sey olacagını dusundum ama suanki sevgiliside farklı bir sehirde yasıyor devam ederlerse yine uzak mesafe iliskisi olacak. Kızı sosyal medyasında her yerde yansıttı tum arkadaslarıyla, kuzeni ve kardesiyle tanıstırdı hatta biosuna tarih bile koymus. Genel olarak hicbir sekilde uzun iliskim olmadı 3 aydan sonra tum iliskilerim bitti ve tum eski sevgililerim benden sonra ciddi iliski yaptılar. Nerdeyse benden sonra ciddi iliski yaptıkları kızlardan daha guzel, bakımlı, alımlıyım ve bu sadece benim dusuncem degil cevredeki cogu insanda bunu destekliyor. Sizce bunun sebebi nedir? Bir erkek ciddi iliski yapabilcek kapasitede olsa bile neden bi kızla ciddi iliski yapmaz veya ciddi oldugu kızlar neden bi oncekinden hep dıs gorunus olarak daha kotudur? Bu durum artık cok zoruma gidiyor neden bu sevgiyi bi turlu goremiyorum?

Bir erkek neden ciddi düşünmez?