Manipüle eden ve istediğine gelip giden ona verdiğim değeri asla ve asla görmeyen bı sevgilim var?

Aslında benim çok arkadaşım yok anlatabilecegim akıl alabileceğim o yüzden size sormak istedim bitane sevgilim var çok seviyodum 3 aylık bı ilişki yaşadık çok guzeldk sonra benden ayrıldı sıkıntıları vardı 5*6 ay bekledim onu ardından döndü kumar borcuna batmıştı 17 bin kumar borcunu ödedim yanında olmak için ortalama 1 hafta içerisinde 1 kez buluştuk ve tüm borcunu kapattim şimdi benle yine iletişimi kesti anlamıyorum her geldiğinde kabul ediyorum her gittiğinde yine ses etmiyorum diye mi böyle ama ona böyle yapma dediğimde de yaparsam nolur ne yapacaksın böyle kabul etmekten başka şansın var mı ki beni diyor şimdiye kadar 60,70 binlik masraf yapmisimdir zaten ona doğum günleri olsun hastalandiginda ona aldığım hediyeler olsun neler neler ama onun yaptığı tek şey egolanmak ve bana yapmacilligi sevmem der hep ama ne yaptığını da bilmez dönmüş gibi davranıyordu ama ne bı aşkım ne güzelim hiçbir kelime kullanmiyodu aşırı mesafeli duvar gibiydi ama sorsan sevgiliydik buluşunca da evde buluşup ilişki birliktelik yaşamak isterdi kafe falan hoşuma gitmiyor ya diyerek şimdi yine terketti ama biliyorum yine gelecek ve manipülasyon etmiş durumda şu an beni ne yapacağımı da ne yaptığımı da bilmiyorum nolur yardım et ne yapacağım ben delirmiş haldeyim beni asla anlamıyor sorsanız der cepte görmüyorum seni ama it muamelesinden farksız davranıyor her bana döndüğünde de özledim diyor ki ben ona göre daha güzel duruyorum herkesin görüşüne göre de hani beni görünüş olarak da küçük görebileceği bı görünüşte değilim aslına bakarsak bilmiyorum gerçekten nolur yardım edin
Manipüle eden ve istediğine gelip giden ona verdiğim değeri asla ve asla görmeyen bı sevgilim var?