Benim kalbim kilitli… Ama öyle basit bir asma kilitle değil, yaşanmışlıklarla mühürlenmiş bir sabırla kapalı. İçeriye girmeye çalışan çok oldu ama anahtarı aramak yerine kapıyı zorlayanlar hep kırılıp gitti. Çünkü bu kalp artık rastgele açılacak bir yer değil. Güven, emek, samimiyet... hepsi aynı anda lazım bu kapının açılması için. Ve işin garibi, o anahtarı kimin taşıdığını belki de sadece içimdeki sessizlik biliyor.
Unutmak kelimesi undan çıkmış. bildiğimiz un yani, hamur işi, öyleymiş. unutmak için un ufak etmek gerekiyomuş. birini bütün olarak unutamazmışsın zaten, öyle pat diye unutamazmışsın. öyle yavaş yavaş gidermiş, yavaş yavaş unuturmuşsun. gözleri, kaşı, burnu ile kulağı, sesini yavaş yavaş. unuttuğun zaman da o kişi olmazmış. hatırlamazmış. sonra unuttuğunu unuturmuş. ben unutmak istiyom la. her gün ne zaman unutcam diye soruyom kendime, her sorduğum zaman da her şeyi yeniden hatırlıyorum ben, daha net. unutamıyom ben."
Duvarlar ördüm, yalıtımladım. Bir gün gerçekten seven birisi gelip, onları tek tek yıkarsa işte o kalp onun demektir. Güzel şeyler için mücadele etmek gerekli, 50 kişinin dokunduğu tene sarılıp aşk diye sahiplenmem. Aşk daha kutsal bir şey. Hakedene ömür verilir, başımızın tacı, gönlümünüzün biricik sultanı olur.
Resimlere bakmadan cevap yazıyorum, simdi gördüm altinda yazani da. Kesinnn birsey olmuştur. Yoksa öyle olmazdi. Ayrıca sanırım sevgili kalmak iyi heralde çünkü evlenip de bosaninca seytan görmüş gibi oluyor insan. Neden?
Kilitli tabii ki ben evli barklı bir adamım ve evli olduğumun hiçbir zaman da saklamıyorum kimseden. Sitede o kadar karaktersiz var ki evli olduğu halde bekarım deyip hala ortalıkta dolaşıyorlar. Umarım beni engellediği halde bu mesajı görür.
@ZorundamıyımEfsane ya abi boş ver herkes ederi kadar bu sitede kimse için kafa yormaya değmez evli olupta bekarım diye ortada dolaşan bırak kendi karakterinde kalsın boş ver umursama
Ne kilitli ne serbest kimsesiz. Uzun zamandır kalbimle alakam yok. Beynimle geçiniyorum. Kalp dünyanın kalbiyse beyin evrenin kalbidir. İşkembemde dünyanın beyni.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Benim kalbim kilitli… Ama öyle basit bir asma kilitle değil, yaşanmışlıklarla mühürlenmiş bir sabırla kapalı. İçeriye girmeye çalışan çok oldu ama anahtarı aramak yerine kapıyı zorlayanlar hep kırılıp gitti. Çünkü bu kalp artık rastgele açılacak bir yer değil. Güven, emek, samimiyet... hepsi aynı anda lazım bu kapının açılması için. Ve işin garibi, o anahtarı kimin taşıdığını belki de sadece içimdeki sessizlik biliyor.
Serbest sağa sola çarparak yara almaya devam ediyor, onu tutup iyileştirecek birisine ihtiyacı var...
Umarım 😊
😇🙏🌸
Serbest ve özgür🕊️💜
Sana da güzel geceler dilerimmm🌠
♥️
Unutmak kelimesi undan çıkmış. bildiğimiz un yani, hamur işi, öyleymiş. unutmak için un ufak etmek gerekiyomuş. birini bütün olarak unutamazmışsın zaten, öyle pat diye unutamazmışsın. öyle yavaş yavaş gidermiş, yavaş yavaş unuturmuşsun. gözleri, kaşı, burnu ile kulağı, sesini yavaş yavaş. unuttuğun zaman da o kişi olmazmış. hatırlamazmış. sonra unuttuğunu unuturmuş. ben unutmak istiyom la. her gün ne zaman unutcam diye soruyom kendime, her sorduğum zaman da her şeyi yeniden hatırlıyorum ben, daha net. unutamıyom ben."
Duvarlar ördüm, yalıtımladım. Bir gün gerçekten seven birisi gelip, onları tek tek yıkarsa işte o kalp onun demektir. Güzel şeyler için mücadele etmek gerekli, 50 kişinin dokunduğu tene sarılıp aşk diye sahiplenmem. Aşk daha kutsal bir şey. Hakedene ömür verilir, başımızın tacı, gönlümünüzün biricik sultanı olur.
Bizimki ardına kadar açık, gelen geçen olmaz.
Kimilerininkine de zorla girerler, kaç kişi olduğu mühim değil.
Resimlere bakmadan cevap yazıyorum, simdi gördüm altinda yazani da. Kesinnn birsey olmuştur. Yoksa öyle olmazdi.
Ayrıca sanırım sevgili kalmak iyi heralde çünkü evlenip de bosaninca seytan görmüş gibi oluyor insan. Neden?
Bilemiyorum 😊
Ben de anlam veremiyorum.
Fazla serbest bu aralar… Kimsede atmıycam diye söz verdi bakalım hayırlısı olsun diyorum yawrum… 😘
💋
Demir kapısına gelip dayanacak bir baba yiğit bekliyor 😅
🙊😂
😅
Serberstte 27 senedir kapıları kitledim ama kapıyı kıracak gibi zorluyorlar
😂😂🙊
Ne güzel uyuyordum ben ya bak yine uyandırdılar :D
Eheheh gıcık
hehehe uyuz abla
Kilitli tabii ki ben evli barklı bir adamım ve evli olduğumun hiçbir zaman da saklamıyorum kimseden. Sitede o kadar karaktersiz var ki evli olduğu halde bekarım deyip hala ortalıkta dolaşıyorlar. Umarım beni engellediği halde bu mesajı görür.
@ZorundamıyımEfsane ya abi boş ver herkes ederi kadar bu sitede kimse için kafa yormaya değmez evli olupta bekarım diye ortada dolaşan bırak kendi karakterinde kalsın boş ver umursama
@Fenerligenc3434 benim sevdiğim insanlara zarar vermesin de üzmesin de onları
@ZorundamıyımEfsane merak etme elbet birgün kuyruklarını kıstırırlar bir yerlerde öyleleri
@Fenerligenc3434 inşallah
serbest su anlik birisi girmeye calisiyo gibi ama gorucezz 😌
Kendimi çok seviyorum 😍😍❤️❤️🥰🥰
Ben kalbimi koydum ortaya...
kişisel sebeplerden doyal kilitli🔒benim icin sevme mevsimi değil başka zaman artık , zaten güvenmiyorum kimseye
Serbest dostum serbest çok free takılıyorum diğer kalbi dolu yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.😁
Kalbim birine kitli ve o kişo tarafından sevilmiyorum. Sanırım benim kaderim bu hep seviyorum ama hiç sevilmiyorum
Darbe yedikçe daha yoğun aşk arıyor insanlar maalesef
Kilitli benimki açabilen çıkmadı açtırmaya da pek niyetim yok 🤷🏻♀️
Kilitli çünkü henüz kilidini açacak hatunu bulamadım
Artık umursamaz diyelim. Ama kapalıya daha yakın her zaman
Kilitli değil onu biliyorum bana gerçekten biri seviyor musunuz deseniz iki saat düşünürüm.
Kalbim kilitli kilidi açacak bir çilingir var mı ki
En derinde saklı kilitte yok girişte yok cano.. huzurlu geceler🙏♥️..
Ona değer verecek birisi çıkıncaya dek kilitli 🩵🔒
Güzel görsel adamın ceketini atmış omzuna:) kalbim bomboş miss
Aşkı sandiklara kaldırdım üstüne yükler yükledim açmasın kimseler diye kilitlerime kilit ekledim güzel şarkı 😅
Ne kilitli ne serbest kimsesiz. Uzun zamandır kalbimle alakam yok. Beynimle geçiniyorum. Kalp dünyanın kalbiyse beyin evrenin kalbidir. İşkembemde dünyanın beyni.
Kalbim kilitli serbest değil
Kalbim kilitli değil ama serbest bırakmaya korkuyorum...
Artık dolu ve Sahipli✨❣️
Maşallah 🥰
✨✨🥰
Kalbim kendisi olur 😘♥️
@Askozade
❤️❤️
şu an zincire vurulmuş vaziyette anahtarı tutan cadının merhametine kaldım...
Kalbimi kitlemedim ama temkinli atar bu saatten sonra
Karşımdaki kalbin yansımasına bağlı olarak değişir
Kalbim sadece kan pompalar başka bir şey yapmak için hali kalmadı 😓
Kalbim kendi başına ve özgür
Ona karışmıyorum
kilit var ama kilit şu an açık
Kilitli ama cam yok içerden aciliyo kilit
Kalbimle ilgilenmiyorum
son yıllarda çok sert ve kaba
İçi boş mu tam belli değil de kilitli
Adamına göre muamele 😃
Serbest. Halimden çok mutlu yum.