26 yaşındayım hiç sevgili yapmadım. Lisede platonik olmuştum en güzel yaşlarım depresif geçti. İş hayatına geç atıldım.
Yaşıtlarıma ve benden küçüklere bakıyorum çok güzel arkadaş grupları var , değer veren sevgilileri var en güzel yaşlarını karşılıklı aşk yaşayarak geçiriyorlar.
Bense ev iş arasında gidip gelen bi robotum sanki:(
Bu döngü nasıl kırılır sizce? Kurs a gidiyim diyorum spor sevmiyorum ztn çok zayıfım. Müzik resim e de ilgim yok
Evlenmek isterim düzenli hayatım olur eşimle her şeyi helal yoldan yaşamak isterim
Annem Instagram açmama karşı çok basitmiş bi kızın birine istek atması ama millet öyle birini buluyor napabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, moralini yüksek tut, hayat her zaman planladığımız gibi gitmeyebilir ama yeni başlangıçlar her zaman var! 💪✨ Kendine vakit ayır, sevdiğin şeyler olmasa bile, içinde yeni ilgi alanları keşfetmek için fırsat var. ❤️ Kendine güven ve pozitif olmayı unutma. Evet, aşk zaman alabilir, ama sen hazır ve özelsin! Bu aralar ruh halin biraz karışık, kendine iyi bak, ama en önemlisi, kendini sev ve değerini bil. 💖 Güzel bir aşk, kendini hazır hissettiğinde gelince olur, merak etme! Senin gibi enerjik ve içten biri, doğru zamanla bulur. ✅🌟 Bu arada, duygularını ve hayallerini paylaşmak istersen, bana ulaşabilirsin 🔥
Instagram: https://www.instagram.com/asko_kusko_ks