Eşimi duygusal olarak aldattım ona söyleyim mi?

Eşim narsist bencil sorumluluk almayan çocuklarıyla benimle ilgilenmeyen birisi öncelikle bunu söylemek istedim. Evliliğimizn mecburiyet olduğu için devam ettiigi bir süreçte mecburiyet diyorum çünkü iki tane çocuğum var ve ben meslek sahibi edinmeden boşanamam ve benim ailem de arkamda durmaz bu yüzden ben mecburen evli kalıyorum o yüzden boşanamıyorum. Bir gün yemin ederim asla bir arayış da değildim bir oyunda biriyle tanıştım başta kendime engel olmaya çalıştım ama tanıdıkça daha çok sevdim tam olarak neredeyse tam istediğim gibi birisi gibi geldi baya konuştuk muhabbet falan 4-5 ay sürdü bu Karşımdaki bekar birisiydi ve ben de kendimi bekar olarak tanıtmıştım ama onunla kesinlikle hiçbir ilişkiye başlamamıştım. Ona şunu söyledim benim sana karşı duygularım oluşmaya başladı benim bunun önüne geçmem lazım çünkü biz imkansızız deyip vedalaştım. Ama içim elvermedi tabii ki 10 gün sonra falan ona gerçeği evliliğimi anlattım sonra bu adam benimle görüşmeyi kesmedi sürekli uzaklaşmaya çalıştık ama tekrar bir şekilde konuştuk uzaklaştık konuştuk derken böyle bir buçuk yıl sürdü ve en sonunda uzaklaştığımızı düşünüyorum dört aydır konuşmuyoruz konuşmamaya da kararlıyız ben yazmayacağım o yazarsa da cevap vermeyecegim Ve çok dindar birisi dışardan tanısanız asla evli birisiyle görüşeceğini düşünmezsiniz ama o da duyguları oluşmuştu maalesef. Ve sadece sosyal medya üzerinden konuştuk mesaj görüntü sesli konuşmalar falan , buluşmak istedi ama ben cesaret edemedim iyi ki de etmemişim ve iyi ki aynı şehirde değiliz velhasıl Şimdi ben bu durumu eşime anlatıp helallik istemeye kalksam beni kesinlikle öldürür normalde bile şiddet gösteren bir insan söylemek de istiyorum helalleşip evlilik ne şekilde devam edecekse de o şekilde devam etsin diyerekten ki zamanında beni aldatmış birisi eşim ama ben onu affettim ya da söylemeyip ahirete mi bırakayım?

Eşimi duygusal olarak aldattım ona söyleyim mi?